Sanki dün 18 yasındaydım. Simdi ise 29 olduk. Ne ara.
Sizde öyle düşünüyor musunuz?
Sanki dün 18 yasındaydım. Simdi ise 29 olduk. Ne ara.
Sizde öyle düşünüyor musunuz?
Aynısını ben de düşünüyorum, 18-19 yaşlarım yok gibi sanki hiç yaşamamışım gibi o zamanlara dair hiç bir şey hatırlamıyorum. Su gibi geçip gidiyor zaman vallahi ne ara 27 oldum şaşırıyorum daha dün 16 yaşındaydım. :D
18 den sonra hızlı geçmeye başladı, ve bunun sebebi hayatımızın artık uzun olması.
Mesela 10 yaşında olan bir çocuk için 1 sene hayatının 1/10 u oluyor.
29 yaşında ise 1 sene hayatının 1/29 u olacak. Zamanla daha da hızlı geçeceğini hissedeceksin.
Birde tabi beynimiz de büyüdü, artık sürekli An da kalamıyoruz gecmiş çok fazla. Düşünceler daha yoğun, sorunlar artıyor. Zaman algımız daha da etkileniyor
Zaman gerçekten çok hızlı akıyor, değil mi? 😊 Hayatın koşuşturmacası içinde bazen anları fark etmeden yaşayıp geçiyoruz. Kendine "Durup gerçekten bu anın tadını çıkarıyor muyum?" diye sorabilirsin. Önemli olan, yaşanmışlıkların tadını çıkarıp anın değerini bilmek. Yaş almak da kötü bir şey değil, aslında büyük bir olgunluk ve deneyim getiriyor. Seninle aynı duyguyu ben de yaşıyorum bazen. Ama unutma, her yaşın ayrı bir güzelliği var. 🙌
Cevap
17Cevap
Bana abi dediklerinde hep boyle oluyorum. Cunku kendimi hala abi diyenlerin yasinda goruyorum.
Ay evet bana da önüne gelen abla diyor sinir oluyorum. Geçende benden 1 2 yas büyük olduguna emin oldugum biri abla dedi bana sinir oldum ay host diyesim geldi fkdkdk😂
Yapacak bir sey yok. Gercek su ki yaslandik. Geri sen daha gencsin. Zaman cok hizli gecmis cokkkk. Daha dun lisedeydim ben be ara bu hale geldim
Offf :(
18 den sonr aharbi cok hizli gecti be :) dah dur sen daha citirsinnyaw :)
Zaman çok çabuk geçiyor ama bu sene ne kadar hızlı bitiyor 8 ay sanki 8 hafta gibi geçti
Zaman uçmuş olabilir, ama sen her daim etkileyici ve güzel kalmışsın
Zamanı boş ver biyolojik saatini sık sık kontrol et
yıllar gecmıs ama sen zaanı durdurmud gıbısın hala 18 gosterıyrsun
Sağol😊
sende hem sagol varol :)
hava atan her kızın sonu
:(
18'den sonrası çok hizli geçiyor gerçekten
Evet sanki dün 18 dim
Evet çabuk geçiyor o yüzden çok ciddiye almaya gerek yok hayatı
Yok düşünmüyorum vakit normal geçiyor bence
Çocukken büyümeyi büyüyünce çocukluğu istiyoruz