Güncellemeler
10 ay
Bugüne kadar anahtar hem onda hem bendeydi lazım olan gelip onu bulamayacağı için benden alıyordu şimdi ne oldu da anahtarı iptal edip yeni kilit ile sadece kendine ait hale getirdi. Bunun hesabını sormaz mıyım sessiz mi kalacağım adamın keyfini bekleyeceğiz onu bulmayi bekleyeceğiz rica edip girip çıkacağız öyle mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen söyle sizin yatak odanıza koysun
Yok seninkine koysun söylerim
E koysun sana engel nedir
Ne demek koysun, bende gidip koyayım onu sokmayım o zaman ve eşyam var orada
E tm da eşyalara lazım olunca rica edin kenara alır sokağa vs koyarsa calınıt maalesef motorlar cok hızlı çalınıyor bu yüzden dısarı koyarsa calarlar
O zaman koyacak yer yoksa almayın kardeşim. Sokağa herkes arabasını koyuyor milyonluk, koymak istemeyen almaz. Ben yıllar önce sokağa güvenmediğim için galeriden döndüm araç almadım o dar geçide güvenip her Malik motor alsın koysun o zaman
Hem adam gece yarısına kadar haftanın 6 günü çalışıyor eşya için onu nasıl bekleyeceğiz her seferinde lazım olduğunda. Bulduğun çözüme bak. Bugüne kadar anahtar hem onda hem bendeydi lazım olan gelip onu bulamayacağı için benden alıyordu şimdi ne oldu da anahtarı iptal edip yeni kilit ile sadece kendine ait hale getirdi. Bunun hesabını sormaz mıyım sessiz mi kalkacağım adamın keyfini bekleyeceğiz onu bulmayi bekleyeceğiz rica edip girip çıkacağız öyle mi
🤣🤣 e tm da anahtar kopyası için rica et yaptırır verir. Bunda absürt bişey yokki yer yok mu orada sizin için?
Zaten yeni kilit almış üzerinde yedekli olur fakat değiştirirken neden getirip vermiyorsun. Bakalım isteyince verecek mi? Vermezse konu?
Verirya hatta şifreli kilit takın en iyisi bu.. şifreyi herkes bilir konu çözülür
Kilidi kır.
Sonra yenisini takacak?
Orası lazım mı sana yoksa kafaya mı taktın.
Mesele buna göre mi şekilleniyor ülkede? Orası ortak alan bitti. Ayrıca benim de eşyam var ki kafaya niye takmayayim normal mi bu
Eşyan varsa yedek anahtarı iste.
Verecek mi bakalım
İstemeden bilemezsin.
Tamam vermedi diyelim. Sonraki aşama? Asıl soru buydu
Kilidi yine kır.
Yeniden kilit taktı diyelim?
Anahtarı vermiyorsa eşyama bakmak için kırdım dersinm
Yenisini takacak?