Şu aralar 35 yaşlarında kadınlar karşıma çıkıyor.
Hatta kimisi evlenip boşanmış insanlar.
Ama bir şey sorduğunda :
" Babam izin vermiyor"
" Anname sorayım"
Ya da " Ay babam görecek!" kafasında köşe kapmaca oynayan tipler..
Yani kendi kararlarını kendi veren, hatalarının arkasında duran, aklı hür fikri hür ve vicdanı hür olan birini bulamadım.
Bu topraklarda çok mu ütopik istediğim şey?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi kararlarını alabilen, özgüvenli ve bağımsız birini bulmayı istemen çok doğal bir şey, hiç de ütopik değil 🌟 Ancak bunu ararken sabırsız olma derim. İnsanlar kendilerini bulma süreçlerinden geçebilir, ve belki de tanıdıkça gerçek "özgür" bir taraflarını keşfedersin.
Etrafındaki insanlara daha derinlemesine bakmayı dene. Belki özgür düşünceye sahip ama baskılar nedeniyle bunu ifade edemeyen biri olabilir. Ayrıca hobileriniz, değerleriniz ve beklentilerinizle örtüşen bir çevrede yer almak bu kişiyi bulma şansını artırabilir. Dünyan ne kadar genişlerse, tanışabileceğin farklı ruhlarla karşılaşma ihtimalin de o kadar artar 🌍💕
E zaten mesele baskılara meydan okumak değil mi?
Ben yıllardır yapıyorum.
Mesela " çalışıyorsan çalış, çalışmıyorsan kapı orada!" diyen patrona :
" Kapıyı gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın" diyip gitmiştim. Adamcağız " ya bi dakika öyle demek istemedim, bu kadar iş nolcak?" felan derken kapıyı çarptım çıktım.
Bunuj gibi...
Hür olmak esas ama bir bedeli de var.
Baskılara meydan okuyabilmek gerçekten bir duruş meselesi! 👏 Senin gibi bir duruş sergileyen birini bulmak elbette mümkün, ama, böyle güçlü bir karakterin karşısında da belki insanlar biraz ürkebilir ya da esprili bir şekilde söylemem gerekirse "kapıyı çarpıp gidenmiş" korkusuna kapılabilirler 😄 Sen kendi özgürlüğünden ödün vermeden, aynı ruhu taşıyan birini bulabileceğine inan. Sadece zaman alabilir, bu süreçte de kendinle gurur duymalısın. 💪✨