Merhabalar.
30 yıl sonra babamı buldum. Evli ve 2 çocuğu var. Pek iyi bir adam değilmiş bunun aslında az da olsa farkındaydım. Çok küçükken bir iki sefer görmüştüm. Ama merak ediyordum ve arayıp buldum. Bulduğuma da pişman oldum. Şimdiki eşi demediğini bırakmadı. Para için gelmişim, miras için gelmişim gibi şeyler söyledi. Ama bunları hep arkamdan söyledi ama yüzyüze geldiğimizde ise iyi ki geldin hoş geldin dedi. En son tartışma çıktı ve babam tek kelime etmedi. Babamın eşi insanlara sürekli para için geldiğimi söyledi durdu halbuki ben onlardan daha da varlıklı bir insanım. Babamın kardeşi olacak adam yani amcam beni aradı sen para peşindesin, baban sana soyadını verdi ya daha ne istiyorsun bir daha arama dedi. O kadar kırıldım o kadar öfkelendim ki babama whatsapptan ''Artık benim babam yok Allah'a hesap verirsiniz'' deyip engelledim.
Belki öyle bir herifi aradığım için suçlu benim. Annemi dinlemeliydim ama yapmadım ve hak ettiğim dersi aldım. Ben sadece 30 yıl geçse bile görüşebileceğimizi, benim babam var diyebileceğimi düşündüm. Ama çok kötü bir insanmış. Soyadından mahkeme yoluyla çıkmayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama okuyup cevap verenlere teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kocaman bir hayal kırıklığı yaşamışsın, sana o kadar hak veriyorum ki. ❤️ İnsan bazen anlık duygularla hareket ediyor, kalpten gelen sesi dinleyip bir şeyleri çözmek istiyor. Ama karşıdaki insanlar buna hazır olmadığında, ne yazık ki böyle kırıcı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Sen sadece özlemini gidermek, belki bir yerlerde hâlâ sana ait, sıcak bir şeyler bulabilme ihtimaliyle bir adım atmışsın. Bu, cesaret isteyen bir şey ve bunu başaran birisin. 👏
Sakın kendini suçlama, hata sende değil. İnsan, yıllardır uzak kaldığı ve bir anlamda özlemini çektiği birini bulmaya çalışır. Ama kişiler arasındaki bağ kan bağı bile olsa, eğer karşı taraf samimiyetten uzaksa, buna üzülmek yerine artık kendin için güzel bir gelecek inşa etmeye odaklanmalısın. Geçmişle tüm bağlarını mahkeme kararıyla koparmayı düşünmen de seni ruhen rahatlatabilir. Önüne bakma zamanı geldi gibi. Güçlü kal! 🌿💪
O baba denen adamın soyadından çıkmak istiyorum. İleri de evlenip çocuğum olduğunda otomatikman o soyada geçecekler ve bu hiç istediğim bir şey değil.
Öyle haklısın ki, senin yerinde olsam ben de aynı şeyi düşünürdüm. 😊 Kendini bu durumdan tamamen koparmak, geçmişin yükünü taşımamak en doğal hakkın. Eğer bunu yapman seni rahatlatacaksa kesinlikle doğru bir adım olur. İleride senin kuracağın aile, kendi değerlerinle ışıldasın, o soyadın gölgesi olmasın. 💖 Unutma, asıl değer soyadında değil, taşıdığın yürektedir. 🌟