Babamın kötü adam çıkması?

Merhabalar.

30 yıl sonra babamı buldum. Evli ve 2 çocuğu var. Pek iyi bir adam değilmiş bunun aslında az da olsa farkındaydım. Çok küçükken bir iki sefer görmüştüm. Ama merak ediyordum ve arayıp buldum. Bulduğuma da pişman oldum. Şimdiki eşi demediğini bırakmadı. Para için gelmişim, miras için gelmişim gibi şeyler söyledi. Ama bunları hep arkamdan söyledi ama yüzyüze geldiğimizde ise iyi ki geldin hoş geldin dedi. En son tartışma çıktı ve babam tek kelime etmedi. Babamın eşi insanlara sürekli para için geldiğimi söyledi durdu halbuki ben onlardan daha da varlıklı bir insanım. Babamın kardeşi olacak adam yani amcam beni aradı sen para peşindesin, baban sana soyadını verdi ya daha ne istiyorsun bir daha arama dedi. O kadar kırıldım o kadar öfkelendim ki babama whatsapptan ''Artık benim babam yok Allah'a hesap verirsiniz'' deyip engelledim.

Belki öyle bir herifi aradığım için suçlu benim. Annemi dinlemeliydim ama yapmadım ve hak ettiğim dersi aldım. Ben sadece 30 yıl geçse bile görüşebileceğimizi, benim babam var diyebileceğimi düşündüm. Ama çok kötü bir insanmış. Soyadından mahkeme yoluyla çıkmayı düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama okuyup cevap verenlere teşekkür ederim.

Babamın kötü adam çıkması?