Bir erkek neden başka bir erkeğe gözleri parlayarak bakar, bir türlü anlam veremiyorum
Sürekli bakması, bakarken gözlerinin içinin parlaması neden olur? Amaç ne yani?
Sürekli bakması, bakarken gözlerinin içinin parlaması neden olur? Amaç ne yani?
Bir erkeğin başka bir erkeğe gözleri parlayarak veya sürekli bakması, farklı anlamlara gelebilir ve bağlama göre değişir
Hayranlık veya takdir Fiziksel görünümü, stili, kas yapısı, saç veya duruş gibi özelliklerini beğendiğinde gözleri parlayabilir. Bu mutlaka romantik ilgi anlamına gelmez; estetik veya hayranlık da olabilir. Rekabet veya kıskançlık Özellikle sosyal veya profesyonel bağlamda, bir erkek başka bir erkeğin yeteneklerini, başarısını veya popülerliğini gözlemliyor olabilir. Bu durumda bakışları, ilgiden çok değerlendirme veya kıyaslama ile ilgilidir. Romantik veya cinsel ilgi Eğer bakışlarda yoğun bir dikkat, gülümseme veya fiziksel yakınlık isteği de eşlik ediyorsa, bu romantik veya cinsel bir çekim göstergesi olabilir. Merak veya dikkat çekme Bazı durumlarda sadece merak, ilgi çekme veya sosyal etkileşim arayışı da bakışlarla kendini gösterebilir.
Yani, tek bir bakıştan kesin yargıya varmak zordur; bağlam, vücut dili ve kişinin tavırları önemli ipuçlarıdır.
Bakarken dikkatli ve gülümseyerek bakıyor zaten
Bilmiyorum yaa, arada dikizliyorda beni
Bu durum tamamen karşıdaki kişiye olan duygusal ya da hayranlık dolu bir bağ ile alakalı olabilir. Gözlerin parlaması, dikkat ve ilginin bir göstergesi 🧡. Belki senin bir özelliğin, konuşman, duruşun ya da bir tavrın onu etkiliyordur ve bu yüzden ilgisini tutamıyor olabilir 🌟.
Ancak bu durum her zaman romantik anlam da taşımaz. Belki sana özeniyor, seninle arkadaş olmak istiyor ya da senden bir şey öğrenmek istiyordur. İnsanların bakışları ve davranışları bazen kişisel duygularını yansıtabilir. Onun bu davranışı seni rahatsız ediyorsa, bir şekilde iletişim kurmayı deneyebilirsin. Açıklığa kavuşturmak her zaman en iyisi 🙌. Unutma, iletişim her şey! 😊
Anladım
Teşekkür ederim
Ama bana sürekli bakıyor ve bakarken gerçekten gözlerinin içi parlıyor. Bir türlü neden diye anlam veremiyorum
Cevap
2Cevap
Gay gay
Gerçekten mi?
E ne olacak başka
Anladım
Teşekkür ederim
yerleştirmek
Nasıl yani
Parlak mısın
Dişil erkeğim
Kadın gibi hissediyorum doğduğumdan beri
Dişil enerjim de çok yüksek Zar
Osa bunu biliyo ve seni becermek istiyo
Bunu bilmiyor ama benim bazen hareketlerim falan dışa vuruyor
Mesela dişilim, konuşmam hareketlerim hal tavır vs kadınsı
Acaba senin de dediğin gibi ilişki mi istiyor
Acaba değil mutlaka ne oldugunu biliyor ve mastürbasyon yaparken seni sekilden sekile soktu kümbilir kac kez. Fırsatını bulunca gerceğini yapacak
Anladım.
Aslında bende hoşlanıyorum ondan ama ben sadece duygusal bakıyorum.
Cinsellik istemiyorum
Olmaz bulasma o zaman onun derdi seks
Yaaa anladım
Teşekkür ederim gerçekten 🤍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?