Sizce bu şanssızlık mı benim hatam mı?

20 yaşindayken birini platonik sevdim. Ben de güzeldim ama utangaçtım, cesaretim yoktu. O ise oynak cilveli kızı seçti ve o kız onu boynuzladı, evli patronuyla sevgili oldu ve yaşlı adamı boşatıp onunla evlendi. Benim sevdiğim çocuk da depresyona girip psikolojik tedaviye başladı ve şehir değiştirip gitti.

Sonra biriyle çıktım. Kpss yi kazanamadım diye beni terketti ve akrabası olan ev kızıyla evlendi.

Sonra biriyle çıktım. Benimle evlilik hazirliği yaparken rus sevgili edinmiş. Ben öğrenip terkettim. O da rus sevgilisiyle devam etti. Sonra o rus , daha zengin birini bulup bunu terketmiş.

Sonra ben biriyle tanıştım. Eğitimli mühendis yüksek lisans yapmiş. 2 dil biliyor. Namazinda falan çok düzgün. Tamam dedim bu olur. Meğer bu da benden evvelki sevgilisinde aklı kalmış. Kadın boşanmiş çocuklu ve ilkokul mezunu cilveli bir kadın. Adam 5 vakit namaz kılan bakir biri. Eline kadın eli değmemiş. Adamın ailesi istememiş o kadını layık bulmamişlar. Benle görüşürken o kadın aramış bu da hemen benden ayrildi , ailesini dinlemeyip onunla evlenmiş. Inanamadım.

Başka biriyle tanıştım. Bunun da ailesi adamı maddi olarak sömürüyordu. Annesi ve kızkardeşi benimle tanışmadı bile ve beni istememişler sebep yok. Ev kızı bir tanıdıkları varmış onu istiyorlarmiş. Adam bana evlenme teklif etti sonra ailesine söylemiş ailesi onu vazgeçirmiş. Ben başkasindan duydum. Benden pat diye sebepsiz açıklama yapmadan ayrilip o kizla evlenmiş. 1 sene sonra boşanmışlar, kız önceden çok sessiz garibanmiş, evlenince dişini çıkarmış. Hepsine kök söktürmüş. Öyle duydum.

Ben nerde hata yapiyorum bilmiyorum. Bana dua eder misiniz?

Sizce bu şanssızlık mı benim hatam mı?