• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evli erkekler neden aç daima?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor
Evli erkekler neden aç daima?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Evli erkeklerin "her zaman aç" olarak algılanmasının pek çok sebebi olabilir 🙂. Ancak burada genellemeler yerine bireysel durumlara odaklanmak gerekiyor. İletişim eksiğinden kaynaklı duygusal ya da fiziksel bir tatminsizlik yaşıyor olabilirler. Ev içinde eşlerin birbirine olan ilgisi azaldığında ya da monotonluk oluştuğunda bu algı ortaya çıkabiliyor. Ayrıca evli bireyler de birer insan ve eşler arasında karşılıklı uyum sağlanmadığında bu gibi "eksiklik" hisleri oluşabilir.

Bu tür durumlarda önemli olan çiftler arası açık iletişim sağlamak, sorunları konuşmak ve çözüm odaklı bir yol izlemektir 💬❤️. Her iki tarafın da karşılıklı ihtiyaçlarını anlamasıyla sağlıklı bir ilişki mümkün olur!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

40

Cevap

• Kombatyeah
    Kombatyeah Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.

Bu tip kansız tiplere her zaman derim dışarıya aç köpek gibi saldıracagina evdeki karinı becer... evdeki karılarını doyuramıyorlar eksik. hissediyorlar ve erkekliklerini kanitlamak icin istekli istekli rolune giriyorlar dışarda net...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Öyle mi dersiniz

Yorumla
    • Kombatyeah
      Kombatyeah
      9 ay

Öyle insanlarla muhatap olmam... en yakınım olsa bile çünkü zihniyet bozuk aile arasına eve ocağa sokulmaz bu tipler...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Çok haklısınız bir de bu kişi var ya o kadar ilgi budalası ki herkesle konuşur eder herkese çatar şakalaşır iş yerinde resmen sosyalleşmeye gelmiş gibi asla susmaz devamlı birileriyle konuşur iyi gibi görünür ama içten pazarlıklıdır en ufak tartışmayı vs unutmaz kin tutar ve yönetici konumunda olduğu için personellere bu gücü kullanarak mobbing yapar ve de eşi ile aynı binada farklı şirkette çalışıyor beraber gidip geliyorlar işe eşine aşkından ölüyor olarak biliyor herkes onu ama eşi şimdi hamileymiş galiba gelmiyor işe ve bu kişi bir sürü kadınla vardiyada hep sohbet muhabbette birkaç tane daha evli erkek var diğerleri böyle değil bu çok k*ypak

Yorumla
  • IslıBirAdam
    IslıBirAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Karıları Cem Yılmaz'ın da dediği gibi her ayın 29 günü adet görüyor demek ki

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Vay aw

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

Gerçek ve doğru olanı duymaya ne derece hazırsınız?

0
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Söyleyin duyalım

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Sıfır ve hazır bir evi tercih eden genel olarak kim ise o nedenle.

Şu zamana kadar öyle şeylere şahit oldum , gördüm ve yalan söylediğimi kanıtlamak için yaptım ki.
      Çoğu insan kör sağır dilsizi oynamaktan vazgeçmiyor.
      ya da işine geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Çok anlamadım yalan olmasın. Benim iş yerimde birisi var da evli ve uzun süredir evli birisi sanırım çocuk denecek yaşta evlenmiş 26 civarı. Çocuğu bu seneye kadar yokmuş galiba şimdi eşi hamileymiş. Diğer evli insanlar var onun gibi ama onların çocukları var. Bu kişi normalde eşiyle gelip gidiyordu işe sanırım eşi gelmiyor artık hamile olduğu için olsa gerek. Bu kişi de eşiyle aynı binada farklı şirkette çalışıyor olmasına rağmen ve bütün şirket bunları bilmesine rağmen bana karşı farklı davranıyor. Bakışları bile çok farklı anlayamıyorum sebebini. Hani bu yeni olan bir şey de değil uzun süredir devam eden bir şey. Anlamadığım şey de, şirkette bir sürü kadın var onlara böyle davranmıyor. Diğer kadınlarla çok rahat sohbet muhabbet ediyor şakalaşıp konuşuyor ama benimle asla öyle değil asla şaka yapmaz bana. Ama ne zaman çalışıyor olsam çalıştığım ortamı keser eder vs bana bakışları hiç normal değil. Benimle konuşurken ses tonu bile değişiyor. Davranışları da garip.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Biz geçen sene işte çalışırken ben bu adamın davranışlarını çok önemsememistim yalan olmasın işten çıktıktan sonra da unutur diye düşünüyordum. Çünkü aylar geçti 9 ay geçti. Bu sene işe tekrar çağırıldık ve işe başladığım ilk gün bakın ilk gün yine bu kişi bana aynı şekilde davranıyordu. Bakışları hiç değişmemiş ve unutmamış. Bu sene işe bir sürü yeni kadın personel de girdi. Ben anlamıyorum neden bana saplantılı gibi davranıyor. Bu şekilde çalışmak benim için de artık daha zor olmaya başladı.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Bu yorumlar daha önce hazırlanmış.
      Bekletilmiş ve servis edilmiş gibi geldi nedense?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Şimdi yazdım bunlar benim yaşadığım şeyler okumadan direkt yazmanız garip geldi doğrusu

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Çok hızlı oldu.
      O nedenle.
      Arka arkaya gelince ne bu hız dıyor insan

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

İlkini anlarım ama ikincisi 3 saniyeden kısa sürede gelince.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Kadının evli erkeklere karşı ilgili olduğu ortada olan bir gerçek.
      Tabı siz böyle olmaya bilirsiniz.
      Fakat genel kanıya sahip değilseniz hemen mesafe koymalısınız.
      Gerekiyorsa eşine anlatmalısınız.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Unutmayalım tercihler talebi oluşturur.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Kusura bakmayın hazırda beklediğinizi düşünemedim.(yazı ile ilgili)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hocam eşini iş yerinde hiç ama hiç görmedim şöyle düşünün mesela bu adam ortalık bir yerde çalışıyor toplum içi public alan eşi de o alanda bir sirkette ayrı ofiste yani ofisten çıkmıyor eşini bundan ötürü hiç ama hiç görmedim. Bu adam arada eşinin ofisine falan gidiyor çay may alma bahanesiyle vs. Ama işin garibi ne biliyor musunuz bu adamın hiç haysiyeti yok. Şöyle diyeyim size bunun pozisyonu var tamam mı ve bu olduğu pozisyonda tek çalışmıyor. Bir tane daha kişi var yetkili. O diğer kişi de evli ve iki çocuğu var. İnanın bakın bu çocuklu olan yetkili kişi iş yaparken kadınların yüzüne 2 snden uzun süre bakmaz. Hani kadınlara duvara bakar gibi bakar dümdüz. Ama bu bahsettiğim kişi öyle değil. Bir ara çıkışta olduğu yerde dururken bana bakışına denk geldim inanın öyle baktı ki evli olmasa aşık diyeceğim adama ya. Şaka gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bu kişi kendini belli etmeden, buradayım demeden de durmuyor biliyor musunuz. Diğer kişi çok sakin mesela çok efendi bu onun aşırı zıttı birisi. Çalıştığımız ortamda herkese davrandığı gibi bana da o şekilde davransa neyse diyeceğim ama öyle davranmıyor. Ben de bunu şuna yoruyorum. Şimdi geçen sene bu adam farklı binada yetkiliydi. Tek başınaydi. Efendi dediğim çocuklu kişi de şimdiki olduğumuz binada yetkiliydi. Yani ben bir şey olduğunda iki binaya da gidip çalıştığım için ikisi ile de iletişim içinde oluyordum. Şimdi tek binada ikisi de olduğu için yalan olmasın geçen sene bu binada olan o çocuklu efendi dediğim abi olduğundan ben hep onu muhatap alıyorum. Bir şey olunca hep onu arıyorum. Herhangi bir şeyde onun yanına gidiyorum çünkü daha insancıl ve yalan olmasın rahat samimi yaklaşılabilir sapık gibi olmayan birisi olduğundan rahat hissediyorum onunla çalışırken. Bu dediğim kişi de aylardır bu davranışımı anladı bence bana karşı mesafe koydu ama egosu zedeleniyor bana göre. Kendi kendine şey diyordur ben burada bostan korkuluğu muyum vs. Çünkü mesela ikisi yan yana otursalar ben bu çocuklu olanın tarafına gidiyorum bir şey soruyorum bu dediğim kişi hemen müdahale ediyor. Yani benim rahat iletişim kurduğum kişi daha konuşmadan o konuşuyor bana bir şeyler söylüyor vs. Böyle böyle yaptığı daha çok şey var.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

burada önemli olan adamın yanlış yaptığına karşı olan tavrınız.
      Birinin davranışının rahatlığı mı belirler doğru veya yanlış yaptığını.
      Nasıl bu kadar rahat hareket edildiğini ikinci yorumunda ayen beyan ortaya koyduğumu düşünüyorum.
      Söyle bir durumda olabilir evli olan adamın bu şekilde davrandığından eşinin haberi bile olabilir.
      Bu da bir seçenek.
      Eskilerin bir lafı da var.
      Bunu göz ardı da etmeyelim.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

şu an revaçta olan bir chat programı kulanılıyor olma ihtimali aklıma düşü verdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Eşi onu bu şekilde kabul etmiştir mi diyorsunuz. Bazı arkadaşlarımın söylediğine göre eşi de çok iyi çok tatlı birisiymiş hatta bir arkadaşım bu adamla falan hiç yakıştıramıyordu, hiç olmuş mu bunlar falan demişti bir gün bana. Ben yorum yapmamıştım eşini tanımadığım için. Ama bu adamın karakterine baktığım ve az çok analiz ettiğim kadarıyla bu muhtemelen bu kadını kandırdı diye düşünüyorum. Çünkü benim kuzenim bu şirkette bir süredir çalışıyor. Bu adamın eşiyle evlenmesinin tesadüf olmadığını anladım çünkü geçmişte bunlar şirketler arası beraber çalışırken iş yapmışlar ve bu kadını gözüne kestirip kandırmış diye düşünüyorum çünkü bu iş biraz da mantık evliliğine kadar gidiyor. Eşimi de buradan bulayım ne olacak ki paramızı kazanır yeriz gezeriz içeriz demiş olabilir. Eşi de sanırım baskın bir karakter değil bu adam da hükmedebileceği submissive birisini bulmuş diye yorumladım. Kim bilir neler neler söylüyor da eşine işte. Ne diyeyim ki. Ama işte böyle karsktersiz birisi ile çalışıyor olmak artık benim mentale zarar veriyor çünkü çalıştığım ortam onların oturduğu yere yakınsa bu adam asla susmuyor biliyor musunuz asla. Dümenden muhabbet ediyor herkesle ama dişe dokunur bir şey konuştuğu da yok yani. Diğer yönetici öyle mi? Adamın sesi çıkmıyor var ya. Yıllardır nasıl arkadaşlık yapmış bunlar ben anlamıyorum tabii iş yürütüyorlar çıkar ilişkisi bir yerde bu. Ama benim artık o kadar sinirlerim bozuluyor ki anlatamam. İşimi de seviyorum çalışma arkadaşlarımı da seviyorum. Bir tane pislik yüzünden bu imkanlardan vazgeçmek istemiyorum çünkü ben de kendi emeklerimle geldim buralara.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Hatta ileri gideyim.(ama bu bir ihtimal.)
      Belki güvenebilecekleri 3. arıyor bile olabilirler.
      Her şey olabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Oha diyorum o kadar da değildir herhalde çünkü doğruysa eşi hamile yani ve de bu adımı falan atamaz bu kişi çünkü işte adı var yani dedim ya yaklaşamaz benim kuzenim falan çalışıyor orada vs. Ama bizim şirkette geçmişte neler neler olmuş. Kuzenim bile kimse hakkında asla o onu yapmaz diyemem biz neler neler gördük ne insanlar bizi şaşırttı demişti. Ama sanmıyorum bu adam sadece bana bakıyor kesiyor vs. Anlamadığım şey bir erkek neden bu davranışından vazgeçmez sadece bakmak ona yeter mi

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Ülkemizde neler gördük , görmeyede devam ediyoruz.
      Birde görünmeyen kim bilir neler var.
      Tv de izlemedik mi kimin elin kimi cebinde olmadığının bilinmiyor veya bilinenin çok alakasız şekilde çıkması.

Bu noktada kişinin neye maruz kaldığı değil veya karşındakinin ne şekilde davrandığı değil.
      Siz kendinize neyi yakıştırıyor ve nasıl bir hayat istiyorsunuz.
      Kötüye kızarak bir arpa yol ilerleyemez insanlık.
      Kötüyü elinin tersiyle itip , iyi olana yönelmeli.
      Tabi ki kötüyle mutlu olma inancına sahip değilse.
      Eskiler demiş ya.

“Lafla peynir gemisi yürümez.”
      Diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ben nasıl davranmalıyım sizce akıl verebilir misiniz ihtiyacım var çünkü

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Bu zamana kadar çokkkk fikir verdim.
      Fakat genelleme yapamam ama çoğunlukla karşı cinste gördüğüm şu.
      iyi olana uzaktan bile bakmadığını gördüğüm için artık istisna yapmanın zamanın geldiğini düşünüyorum.
      Şayet Çok merak ediyorsanız.
      Bu zamana kadar yazdığım yorumlara bakarak bir fikir edine bilirsiniz.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      9 ay

Kusura bakmayın üzgünüm.
      Gerçek niyeti istek olmayanlara o kadar şahit oldum ki.
      Fiile dökülmedikten sonra bir adım atmak bile gelmiyor içimden.

Yorumla
  • Buzlubiratuzlufistik
    Buzlubiratuzlufistik Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay

Bekar olarak kim benim hakkımı yiyorsa Allah belasını versin 😂😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Versin hocam

Yorumla
  • Blocknot
    Blocknot Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı.

Çünkü bekarken kümeste tavuk beğeniyor evlenince tek tavuğa kalıyor vermezse bay bay

0
    0 Yorumla
  • _Umto_
    _Umto_ Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Doyumsuzlar.
    Karılarını doyuramıyorlar sonra bize sarıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.

Evli oldukları için vitesi boşa almışlar, rampa aşağı gidiyolar işte. Ye, sıç, yat modunda hepsi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Karısının başı ağrıyordur

8
    1 Yorumla
    • MinyonSvenDev
      MinyonSvenDev
      9 ay

Kesin evli 🫠

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Ben evlendiğimde karıma Sadık olurum ama lütfen o da kafa dengi olsun bana uyum sağlasın zaten ne olursa olsun aldatmam o benim çocuklarımın annesi karım

1
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Erkeklerden uzak durun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Lez mi olalım

Yorumla
    • Mehmet1Oğuzhan
      Mehmet1Oğuzhan
      9 ay

Orasını bilmem jsdjd

Yorumla
  • naughtyboy16
    naughtyboy16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Karıları doyuramıyor denek ki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ohaaaa

• naughtyboy16
      naughtyboy16
      9 ay

Başka alternatif var mı ki

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Şaka gibi

• naughtyboy16
      naughtyboy16
      9 ay

Neden

• Seanote
    Seanote Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Yemek yokmu neden aç olsunlar

1
    0 Yorumla
  • Maturemale
    Maturemale Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 99%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Karısı yemek yapmayı sevmiyor demekki,,😊

0
    0 Yorumla
  • darkist
    darkist Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 101%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.

Evli erkek tercih eden kadınlarda var ama

0
    0 Yorumla
  • İstanbul-bey
    İstanbul-bey Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    9 ay

Açlıktan ondan

0
    0 Yorumla
  • 3Valhalla4
    3Valhalla4 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Sadece erkekler değil kadınlarda aynı 😂

0
    0 Yorumla
  • greennmilitary
    greennmilitary Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Genelleme yapmamak lazım milletin günahını alma

0
    0 Yorumla
  • Handsome_devil
    Handsome_devil Takip Et
    Guru Yaş: 43
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.

Evsizler de aç olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Sana kim yazıyor

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yazmıyor iş yerinde biri var evli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Yavsiyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Belirli bir hareket veya bir şey yapmadı ama geçen seneden beri davranışları çok farklı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Doyurmuyorlar cunku. Papaz her gun pilav yemiyor.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sana garip gelen nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

İş yerinde de bir tane var bana sardı herhalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sen evli misin peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hayır tabii ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Tadini alan brakamiyor farkliliklar ariyor

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ohaaaaaaa

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Malesef😊

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bizim iş yerinde de var bundan bana sardı galiba aw

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sen akc yasndasn ve nasil birisin?

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Neden sordunuz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Merak ettim seni naail birisin nedene tkilendi senden diye

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ben de anlamıyorum bu yeni olan bir şey değil uzun süredir devam eden bir şey

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Uzunca anlatmak istersen dinlerim?

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Valla çok uzun ama yazsam sıkılır okumazsınız muhtemelen

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Sklmam anlatp hemen gitmezswn

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

olur mu

• Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Buradan mı yazayım çok uzun sürer

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Acaym istersen?

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Ne ruhen ne bedenen doyurulmuyoruz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Şaka gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Evet ama maalesef köyü bir şaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Köylü bir şaka diye okudum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

O yüzden düzeltme yapmıştım 😊

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Hanım doyurmuyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

ben açım ama evli değilim

0
    0 Yorumla
  • SırrıYok
    SırrıYok Takip Et
    Master Yaş: 42
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Karılar beslemiyor demek ki

0
    0 Yorumla
  • olgun1kisii
    olgun1kisii Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    9 ay

Seks yapmıyorlar

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Sanmıyorum o adamın yapmadan duracağını

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      9 ay

Seks yapsa böyle olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Emin misiniz

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      9 ay

Kesinlikle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Zaten bana olan bakışları hiç normal değil biliyor musunuz

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      9 ay

Bu tarz insanlar ilgi budalası olur daima yani nasıl diyeyim, hep benle ilgilenilsin hem bana takılsınlar ama normal çok boş insanlar emin ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ya o kadar haklısınız ki adamı görmeden biliyorsunuz hani öyle diyeyim size. Ama garip olan ne biliyor musunuz ben geçen sene girdim bu işe geçen sene ilk başladığım gün daha benim adımı kim olduğumu bilmeden bana bakmaya başladı bu. Sonra beraber çalışmaya başladık ve bu durum devam etti. Bana karşı çok farklı çok kibar ses tonu bile değişiyor konuşurken falan gözü her yerde üzerimde vs. Ben çok önemsemedim bu durumu. İşten çıktık unutur dedim. Aylar geçti çünkü. Bu sene tekrar girdik işe. İlk geldiğimiz gün beni gördüğü zaman yine aynı şekilde baktığını gördüm biliyor musunuz bakışları hiç ama hiç değişmemiş unutmamış beni. İnsan hayret ediyor. Bir de eşiyle birlikte aynı binada farklı şirkette çalışıyor beraber gidip geliyorlar normalde işe. Ama eşi hamileymiş sanırım şu an gelmiyor galiba işe. Bu adam buna rağmen böyle davranıyor. Kendine çeki düzen vermiyor, davranışlarından vazgeçmiyor. Hatta bu sene bir sürü personel girdi işe bir sürü de kadın var. Ona rağmen beni bırakmıyor bir türlü. Sebebini anlamıyorum biliyor musunuz çünkü bana yaklaşamaz.

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      9 ay

Aslında yakşabilir, senden bir ışık gördüğü zaman atlar üstüne, ama E in ol senden başkasına bakar dikkatli ol canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yok zaten ben mesela geçen sene ilk başladığım sıralarda böyle tam tanımıyorken onu merhaba günaydın abi falan diyordum. Şimdi asla demiyorum diğer yönetici ile muhatap oluyorum bir şey olunca diğer yöneticiyi arıyorum. Bunda aşağılık kompleksi var bu kuduruyor muhtemelen ve ben de asla ona merhaba vs demiyorum. Ama konuşmadığım halde bu kişi gözlerini üzerimden çekmiyor sanırım takıntılı birisi. Kadroya kalırsam kuzenimin ekibine geçmeyi düşünüyorum böyle sapık zihniyetli kişi ile çalışılmaz maalesef. Bizim iş yerinde evli bekar fark etmiyor zaten erkekler hep öyle kadınlara karşı. Arada tek tük düzgün adamlar var ama o da şansa işte. Dediğiniz gibi adım atma durumu olamaz ama. Biz kapalı alanda ofis gibi odaların olduğu ortamda çalışmıyoruz çünkü public bir alandayız herkesin işi göz önünde. Ondan bu kişi de diğer benim aradığım yönetici ile çalışırken mesela ben yanlarına gideyim diğerinin tarafında durayım bu hemen söylediğim şeylere müdahale eder. Bana laf söyler falan. Ya da ben çalışıyorsam yanımdaki kişilerle sohbet muhabbet eder konuşur benimle ekstra ve özellikle konuşmaz yani. Bir de o kadar geveze o kadar çenesi düşük ki erkeğin boş konuşanı da hakikaten hiç çekilmiyor. Bu sene tanıdım onu iyice ve o kadar iğrenç bir karaktere sahip olduğunu anladım ki Allah eşine sabır versin.

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      9 ay

Bazı erkekleri egoları ile hareket ederler egoları karakterlerini geçmiştir

Yorumla
  • Erhan45X
    Erhan45X Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    9 ay

monotonlasiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

O zaman açık ilişki mi yaşıyorlar

Yorumla
    • Erhan45X
      Erhan45X
      9 ay

yok ya erkek genelde edkorta gider veya birini bulursa dul vesaire

Yorumla
  • cryptoGuy
    cryptoGuy Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Aç derken?

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Başka kadınlara

Yorumla
    • cryptoGuy
      cryptoGuy
      9 ay

Tercihi yanlış yapmıştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Boşanmama sebebi nedir sizce mal olması mı evinde temizlik robotu gibi birinin olması mı

Yorumla
    • cryptoGuy
      cryptoGuy
      9 ay

Evli erkek var olan düzeninden kolay kolay çıkamaz ne kadar da evde mutsuz olsa o düzene bağlıdır.
      Erkek için evlilik seks ve düzenden ibarettir evet duyması acı ama gerçek bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yok ben biliyorum zaten anladım onu acı macı değil pragmatist yaklaşım

Yorumla
    • cryptoGuy
      cryptoGuy
      9 ay

Böyle bir durumun içindeyseniz eğer, sizi kaybetmek korkusu kalmamışsa o erkeğin kafasında bitmiştir bir adım atmalısınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hocam ben bekarım evli falan değilim bu arada ben iş yerinde evli bir erkekten bana karşı yaklaşımının farklı olduğunu fark ettim ondan ötürü sordum bu soruyu

Yorumla
    • cryptoGuy
      cryptoGuy
      9 ay

Monoton evliliklerde 3. Kişi kavramı maalesef var. Erkek ya da kadın 3. Bir kişiye ilgi duyar heyecana kapılır ve bu da aslında o evlilik için bir kurtarma gibi olur. Kişiler monoton rahat zonun dışına çıkarak anlık heyecan yaşar bu da evli olduğu kişiyle tekrar flörtleşme aşamasının başlamasına neden olur.

Yorumla
  • Çiçek_kızz
    Çiçek_kızz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    9 ay

Çünkü karaktersizler..

0
    0 Yorumla
  • Derkönig41
    Derkönig41 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay

Mallar

0
    0 Yorumla
  • Aslanboğ
    Aslanboğ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.

Evde yemek yok

0
    0 Yorumla
  • ÇölAslanıı
    ÇölAslanıı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 101%
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.

Fakirlikten

0
    0 Yorumla
  • BayForsa
    BayForsa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    9 ay

Bilmem ki sence neden açlar

0
    0 Yorumla
  • MinyonSvenDev
    MinyonSvenDev Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    9 ay

Karısından iş gelmiyo demek

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Yetmiyor demek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Sen onunla olmak istiyor musun

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Ne alaka mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

İlgisi hoşuna gidiyordur sonuçta seninde ihtiyaçların var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yok mide bulandırıcı evli birisi ve sapık gibi bakıyor bana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Karı karı değil ki

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Şaka gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Şaka gibi olan ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Boşansınlar o zaman mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Çocuk var nasıl boşanacaksın kolay şeyler değil bunlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Açmı neden ama evli işte

0
    0 Yorumla
  • Serkan3207
    Serkan3207 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    9 ay
    Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.

Sizden ötürü be ya🙂

0
    0 Yorumla
  • Birzamanlargüzeldi
    Birzamanlargüzeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    9 ay

Nasıl yani

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Kadınlara karşı vs

Yorumla
    • Birzamanlargüzeldi
      Birzamanlargüzeldi
      9 ay

Yok neden ki

Yorumla
  • relaxolcan
    relaxolcan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    9 ay

karısı doyurmuyo

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Oha ya

Yorumla
  • Keremm_Almanci
    Keremm_Almanci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    9 ay

Maelesef öyledir ya

0
    0 Yorumla
  • tecrubelimiyim
    tecrubelimiyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    9 ay

Tadını bildiği için

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli erkekler neden aç daima?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden aç? 16 cevap verildi
Evlenen erkekler neden kilo alır? 31 cevap verildi
Erkekler neden hep yemek düşünür? 11 cevap verildi
Erkekler neden çok yer? 24 cevap verildi
Evli erkekler neden sürekli istek atıyor? 24 cevap verildi
Evli erkekler neden böyleler yaa? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨