Etrafımda ki kızlar beni sürekli kıskanıyor ne yapabilirim?

Arkadaşlar hangi ortama girersem gireyim kızların gözü benim üstümde benim konuşma şeklim kibar ve İstanbul Türkçesi ile konuştuğumu söylerler genelde kaba olamıyorum bilmiyorum bide çok tarz biriyim iş yerindeki kızların eşyalarım da kıyafetlerim de gözleri kalıyor ama sadece bu da değil hayatım da ki erkeğe bile göz koyanlar oldu ya bunun önüne geçmek istiyorum kıskanılmak göze gelmek istemiyorum ne yapabilirim okuduğum okula kadar kıskanıyorlar anaokulu öğretmenliği okuyordum hoca diyorlardı bana kızlar tuhaf tuhaf bakıyorlardı benim suçum ne ya eşyalarım da gözleri kaldı diye çoğunu hediye ettim daha ne yapabilirim neden ben hep kızlar tarafından kıskanılan biri ölüyorum ben bunu istemiyorum zamanında yurtta da kaldım yine aynısıydı içtiğim sigara da bile gözleri kalıyor bunun çözümü nedir bilen var mı kızlarla iyi anlaşan biriyim ama her şeyime sevgilime kadar göz konuldu neden ben ya neden ben böyle yapıyorlar diye kimseye içimi dökemiyorum kimseyle bir şey paylaşamıyorum anlatamıyorum bunun önüne nasıl geçerim lütfen düzgün yorumlar yapın yardımcı olun lütfen

Etrafımda ki kızlar beni sürekli kıskanıyor ne yapabilirim?