Evlilik fobisi lütfen yardımcı olun?

Merhaba ben 30 yasındayım erkek arkadaşımda 31 o işini kurdu atandı görevli ben yıllardır bir sınav sürecindeydim atanamadım kötü zamanlar geçirdim evliliğe hazır değilim iyi değilim. Bunu ona söylediğimde yanlış anlıyor. Bir adım atmamı söylüyor fakat ben evliliğe ve o sürece gerçekten hazır değilim ne içimde ne kafamda beklemek çok mu zor diyorum sorun beklemek değil sen adım atamıyorsun diyor ama mesele ne ona güvenmek ne onu sevmek. Cidden hazır değilim yoksa bu yaşımda neyi bekleyeceğim.. sonra bana baskı yapıyor ailene söyle ben söyledim ettim. Diyorum ki bayan olarak hazır olmadığım bir süreç için aileme bahsedemem bu erkekler için seviyorm birini demek kolay ama biz bayanlar için aile yapısı çok önemli ve aileme bunu söyleyip bekleyin hazır olmamı da diyemem ne yapacağımı bilmiyorum. Senden başkası olmaz diyor evlenmsem kimseyle evlenmem o zaman bekle diyorum yok anlamıyor. Sanki kafada her şey planlamış her şey öyle olmalı ve bu evliliğe hazır değilim lafını öyle havadan sanıyor. Akıl verin lütfen. Evet çok seviyor çok değer veriyor ama napacagım

Evlilik fobisi lütfen yardımcı olun?