Kız arkadaşımın sürekli kızlara bakıyorsun diye söylenmesi :/?

Merhaba arkadaşlar neredeyse bir yıldır zar zor sürdürdüğüm bir ilişkim var şu an 18 yaşındayım kendisi 20 olacak mutlu olduğumuz zamanlarda deli dehşet mutluyuz ancak bir sorun olduğunda birbirimize giriyoruz birkaç ay öncesinde işyerinin önünde beklerken karşıda oturma alanı var işyeri ile tam karşı karşıyayım ara sıra telefondan kafamı kaldırıp ona bakıyordum onunla beraber tam bakışırken benim sağımdan bir kadın geçti yanındaki iş arkadaşı benim yanımdan geçen kadını resmen süzdüğümü ve eteğinin altından baktığımı söyleyerek aramızı bozdu ve birbirimize girdik ne kadar bakmadığımı söylesemde nafile :/ o günden sonra her buluştuğumuzda nereye baksam ve oradan kız geçse sürekli kızlara bakıyorsun diyor aslında kızlara bakmıyorum bunu defalarca söyledim ancak bana inanmıyor sen beni cepte görüyorsun sevmiyorsun diyerek beni deliye döndürüyordu yahu ben seni sevmesem değer vermesem ev kiralamak için bir telefonumu sattım bir telefonumu sana verdim bir gün bile kimseye muhtaç bırakmadım seni ayrıca bu yaptıklarım benim boyumu aşıyor neye dayanarak bunu söylüyorsun ki 😦 neyse bir ay ev kiraladık ve aile evine döndü şu an çalışıyor izin günlerinde buluşurduk gezerdik yine sen kızlara bakıyorsun lafıyla gün sonu perişan bi halde eve geri dönüyorum benden sürekli ayrılmak istiyor onu bırakmıyorum yazık değil mi bana ben sana emek verdim sen bana birçok ilklerimi yaşattın iyi kötü günümde yanımda oldun bırakır mıyım ki ben seni 😣 ( kavgalı zamanımızda beni sinirlendirdi ufoya yumruk atarak orta ve serçe parmağım feci şekilde yarıldı o ellerimle elektrikli scooterimle 3 km yol gidip 30 kiloluk makineyi 4. Kata zar zor çıkartıyordum günler sonrasında ettiğimiz kavga sakinleşti ve gittim ona bir çiçek ve kalpli balon aldım istemedi çiçeği filan 3 gün sonra al bunları yoksa ben atıcam diyordu kapının önüne filan koyuyor sinirden aldım balonu söndürmeye çalıştım çakmak çakayım ısınsın parmakla bastırarak söndürürüm düşüncesiyle çakmağı bir tuttum sol elimin içinden geçti koşa koşa hastaneye sağ elimde sarılı dikişli 🥲 ona rağmen scooterimle zar zor yanına gidip geliyordum ilaç sürüyordu yemek yapıyordu bana) onun yüzünden bulmadığım kalmadı ancak sevgimle bütün olumsuzlukların üstünü kapattım şimdi kızlara bakıyorum diye beni istemiyor her gün çıkışını beklerim evine götürürüm onu konuşmaya çalışıyorum yok bana küfürler ediyor birkaç kez barıştık akşamında yine engelledi beni aşırı kıskanç birisi şimdi ben nasıl konuşacağım ne yapacağım? (Onu bırakma şansım yok)
Kız arkadaşımın sürekli kızlara bakıyorsun diye söylenmesi :/?