Ben buna niye bu kadar üzüldüm?

Bugün bütün evi temizledim eşimin en sevdiği yemekleri yaptım. İşten erken geldi yemek yedik. Akşam birlikte dışarı çıkalım mı çok bunaldım evde dedim. İşim var cuma günü gidelim dedi. Hep böyle erteliyor beni bu yüzden moralim bozuldu. İşlerinin yoğun olduğunu anlıyorum ama yemekten sonra boş boş oturdu çalışmadı, masaya yeni oturdu az önce. Canımın sıkkın olduğunu görünce neyin var deyip sarıldı. Bir şey yok sadece biraz bunaldım galiba dedim. Haydi üzerini değiştir biraz yürüyüşe çıkalım dedi. Ben de mutlu oldum tamam dedim ama eğer şimdi çıkarsak cuma günü beni bir yere çıkarmayacağanı söyledi. Çok üzüldüm ona belli etmedim ama dışarı çıkıp ağladım. Niye üzüldüğümü de bilmiyorum. Ben ne hissediyorum böyle ya

Güncellemeler
9 ay
Arkadaşlar eşim yabancı ve onun ülkesine taşındık. Buradaki hayata alışmaya çalışıyorum. Dışarda vakit geçirmek için birinin benle gelmesi beni bunaltıyor artık. Ben Türkiye'deyken çok sosyaldim. Günübirlik şehir dışı gezmelerine bile tek başıma giderdim. şu an burada böylesine ufak bir şeyi yapmak için birinin yardımına ihtiyaç duymak beni çıldırtıyor. Bu duyguyu nasıl yenerim bilmiyorum ama bu beni üzüyor.
Ben buna niye bu kadar üzüldüm?