Sizce kim haklı arkadaşlar?

Eşimle üç senelik evliyiz evlenirken memurdu sonra memurluğu bıraktı çiftçiliğe döndü köyüne geldik şehirden ev tuttuk ben çocuklarımla evde kalıyorum eşim 4 5 gün köyde kalıyor 2 gün de bizimle evde kalıyor sonra ısrar ederek beni de köye götürüyor bazen köyde bize ait bir göz oda olsa razıyım gitmeye ama annesinin evinde olmak çok rahatsız edici annesi sürekli beni aşağılıyor laf vuruyor çocuklarımı kafasına göre istediği yere götürüyor yedirme dediğim şeyleri bana sormadan gizlice yediriyor kıyafetlerini batirmalarina inadima izin veriyor sürekli ama sürekli iş bekliyorlar kendi işide yok doğru düzgün öyle hayvan yok dışarı işi yok bi tek yemek ve temizlik yaşı da genç ama her şeyi benden bekliyor köylerindeki bazı gelinleri bana örnek gösterip laf vuruyorlar yok bilmem tarlaya gidiyorlarmis her işi yapıyorlarmis kusura bakmasınlar ben köye gelip köyün işini yapacagim diye evlenmedim eşim işini birakirken bana doğru düzgün sormadı bile ama ben söyledim ben köy işi bilmem kimseyle kalmam kendi evimi işimi aşımı bilirim başka bir şeye karışmam benden bekleme dedim tamam diyerek getirdi ama kimsenin ağzının payını vermiyor ben 15 20 gün köyde kalmak zorunda mıyım ben bu hayatı istemiyorum ben kendi evimde cocuklarimla daha rahat ilgilenmek istiyorum evimin işini gormek istiyorum gelipte burada yok elin kızı böyle elin gelini şöyle nutuklarini dinlemek istemiyorum canım çıkıyor yoruluyorum erkenden uyuyakaliyorum sabahın köründe kalkıyorum yine de eline sağlık bile alamıyorum zoruma gidiyor fazlasıyla

Güncellemeler
9 ay
Güncel
Sizce kim haklı arkadaşlar?