Eşim sürekli arabasından köydeki traktörden köyünde yaptığı işlerden bahsediyor?

Şimdi biz iki yıldır tanışıyoruz ve 2 aylıkta evliyiz günde 8 saat çalışıyor hafta sonlarıda izinli yorucu bir işi de var denilmez ortalama zorlukta bir iş. Ben eve geldiğinde beraber vakit geçirelim istiyorum ama sürekli tiktokta traktör araba videoları izliyor ve banada gösteriyo bizimde şöyle traktörümüz vardı şöyle sürerdim dalan filan ben 2. Yılımızı kutlamak için sofra kurmuştum gelip arabasından bahsetti yani tabiki bahsedebilir ama eşim takıntılı araba ile ilgili garip şeyler yapıyor mesela kapatmadan sesini dinliyor bir sorunu mu var böyle ses çıkardı diyo, el frenini iki üç kere kontrol ediyor inince tekerleklerine ve yağ akmış mı diye etrafına bakıyor yani benim bir sorunum olsa benimle bu kadar ilgilenmez. İzlediğimiz diziler bile köylü diziler farklı bir film açsam ya da başka bir şey planlasam hemen tiktoğa girip videolar izliyor zaten tüm keşfeti traktör araba parçası arabalar cart curt. ben onun ilgi alanlarıyla ilgilenmeye çalışıyorum örneğin traktöre binelim şöyle yapalım falan dediğimde seviniyor ama benim ilgi alanlarımı hiç önemsemiyor sürekli araba ve traktör videosu atıyor bunu izle yok bilmem ne ehliyetim olmasına rağmen (altınlarımla aldığımız) mihrimden aldığımız arabayı bana kullandırtmıyor hemde hiç hani trafikte sürdürmüyor desem anlayacağım acemiyim diyedir diyeceğim ama sanki evlenmedim de kocamla araba traktör aşkının arasına girmişim gibi hissediyorum…
Güncellemeler
10 ay
Bide bana hiç hediye vs almıyor arabaya almadığı şey kalmadı demeyin şimdi arabayı mı kıskanıyorsun diye ama ilgisinin benden öncelikli olduğu bir ikinci şey tabiki istemiyorum bana çiçek almıyorsun ya da benimle güzel vakit geçirmiyorsun dediğimde de köye gitmek istiyo imdat yani
Eşim sürekli arabasından köydeki traktörden köyünde yaptığı işlerden bahsediyor?