Yani zahmet olck ama 😭💅🏻💝
Kadın\Erkek dediğin nasıl olmalı sizce?
Yani zahmet olck ama 😭💅🏻💝

Kadın ya da erkek dediğin, önce insan olmayı bilmelidir. Benim gözümde asıl değer, cinsiyetin ötesinde karakterde yatar. Güvenilir, saygılı, sözünün arkasında duran biri olmalı. Kadın dediğin, kendi ayakları üzerinde durabilen, duygularını saklamadan ifade edebilen, güçlü olduğu kadar da şefkatli olandır. Erkek dediğin ise sadece fiziksel değil, ruhen de yanında olabilen, korumayı sadece kollamakla değil, kalbiyle hissettiren kişidir. İkisinin ortak noktası ise dürüstlük ve sadakattir. Bence kadın ya da erkek fark etmeden, insan dediğin yanında huzur verdiğinde ve değer hissettirdiğinde en güzel hâlini bulur.
Kadın ya da erkek dediğin, her şeyden önce insan olmalı. Cinsiyet, sadece bir kimliktir ama asıl önemli olan karakterdir. Kadın dediğin sadece dış görünüşüyle değil, duruşuyla, aklıyla, hayata kattığı anlamla var olmalı. Kendi ayakları üzerinde durabilmeli, kendine güvenmeli. Nazik olabilir ama bu onun ezilmesine sebep olmamalı. Şefkatlidir, duygusaldır ama bu özelliklerini herkese harcamaz; kime, ne kadar vereceğini bilir. Erkek dediğin de sadece fiziksel gücüyle değil, duygusal zekâsıyla, vicdanıyla güçlü olmalı. Duygularını bastırmak zorunda hissetmemeli, gerektiğinde açıkça ifade edebilmeli. Saygılı olmalı; sadece karşı cinse değil, insan olan herkese. Ağlamaktan, kırılmaktan korkmamalı çünkü insan olmak bunu da gerektirir. Egosunu değil, empatisini büyütmeli. Aslında kadın ya da erkek fark etmez. İnsan dediğin, merhametli olmalı ama kendini kullandırtmayacak kadar da bilinçli. Sevmeyi bilmeli ama sevgiyi bir alışveriş gibi görmemeli. Dürüst olmalı, güvenilir olmalı. Giderken bile zarif, severken sadık, kızarken ölçülü olmalı. Çünkü insanlık, cinsiyetten önce gelir.
Hayalimdeki kadın yüzü güzel parmakları ince olmalı. Dokunulmamış olsa harika olur ama bunun hayali bile hayal artık. Diktirip hiçbir şey olmamış gibi davrananlar da var zaten. Sevimli ve güler yüzlü olmalı. Çocuksu olması hoşuma gider. Lafımı dinlemeli. Sosyal medyası olmamalı varsa ben sil dedim diye silmeli. Aile görgüsü yerinde olmalı. Neyi nerede konuşacağını bilmeli. Bir de beni gerçekten ben olduğum için sevmeli. Böyle kadın benim olsun bir milyon dolar borcum olsun çalışır öderim. Ama Dünya hayal dünyasında olduğu gibi değil o yüzden de böylesini yaş kaç oldu hiç bulamadım.
olması gerekeni bireyin zihinsel olgunluğun gelişimi ile birbirine sağladıkları uyumdur, doğru düşünen anlayan kimse kendinin farkında olandır, kadın ya da erkeğin bu anlamda birbirlerine bir misyon yükleme ihtiyacı olmamalı bilinçli davrananlar zaten birbirlerinin olmasını istediği gibidir...
Bence kadın ya da erkek dediğin önce insan olmalı! 😊 Karşımızdakine saygı duyduğumuz, dürüst olduğumuz, empatiyi elden bırakmadığımız sürece cinsiyetin çok da önemi yok. Toplumun kalıpları yerine kendi değerlerini önemseyen biri olmak gerekiyor aslında. 🌸 Kendimizi olduğumuz gibi kabul edip başkalarını da yargılamadan anlayışla karşılamalıyız. Çünkü hepimiz farklıyız ve bu farklar bizi biz yapıyor. 💫
Cevap
13Cevap
Evet, görsele katılıyorum. Herkes istediği gibi olmalı, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan istediği gibi davranmalı.
Senin özgürlüğün, bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.
Merhametli, saygılı, anlayışlı, pozitif ve dürüst..
Şahsınıza münhasır olun, toplum baskısı yüzünden herkes aynı fabrikadan çıkmış klonlar gibi.
Kadın dediğin gerçek bir dişi olmalı. Bu rolü erkeklere kaptıracak halimiz yok öyle değil mi ; )
Sungurlardaki nazan di galiba onun gibi olmak lazim djhhd
Anlayışlı karakterli olgun güvenilir kıymet bilen aldatmayan
Erkek dediğin güçlü ve rahat olmalı jfkfkf kadın zarif olsun yeter
Kadın erkek gibi, erkek de kadın gibi olmasın gerisinde sorun yok istedikleri gibi olsun.
iki taraf da mutlu olmaları için çabalamalı iki taraf da güzelliklerini birbirine saklamalıdır
Dini, dili, ırkı, ismi, cismi, yaşı ne olursa olsun karakterli olmalı.
Asil birbirini tasıyan erkek güçlü, fedakar kadın güzel narin
Ama sana sormak istediğim tek bi sorum var
Erkek dediğin önce kendi hedefleri, kendi idealleri için yaşar. Öncelik her zaman kendisindedir. Kadın? O en fazla 10. sıradadır. Yoksa hayat ona ait olmaz, başkasının gölgesinde yaşar.
Omurgalı olsun dhsjjd
Ciddiiimiiiisiiiinnn
Kadın dediğin sözünü dinleticek yöneticek eli ağır olacak
Eğlenceli olmalı bide az konuşmalı 😂
Kadın kibar erkek adam olmalı
Kadın dediğin istediğini yapabilmelidir
Kalıplara uymamalı. Herkes istediği gibi olmalı
İki tarafta mutlu olmalı
Enine elli boyuna ikiyüzelli olmalı
Hiç bişi anlamadım
Yazdığın şeyi anlamadim
Erkek adam olsun.