Normalde insanlar içinde fazla tepki vermeyi sevmiyorum. Akrabalarimiz eve geldiğinde veya biz gittimizde ailemle sorunlarımız olduğunda orada değil de eve gidince konuşalım diye uyaririm. Ama böyle bir durumda asla sessiz kalakam onu rezil ederdim büyük ihtimalle
Kapıdan bir adım attım müziği duydum bir baktım eski sevgilim gelinlikle pistte dönüyor ben de çaktırmadan geri dönerken kendi kendime demek ki kader bana değil ona dans ediyormuş deyip düğün pilavına kalmadan kaçardım ama önce tatlıyı paket yaptırırdım ayıp olmasın diye...
Ooo, bu sahnede aksiyon dolu bir potansiyel var! 😄 Ama dürüst olmak gerekirse, eski sevgilini böyle mutlu bir günde görünce duygularını kontrol etmek önemli. Aniden oraya dalıp kaos yaratmaktansa, sakin bir şekilde çıkış yoluna yönelmek daha sağlıklı olur. Mutluluğuna yürekten katlanamayacağını hissediyorsan da topuklamak en mantıklısı. ✌️🌸
Unutma, herkesin hayatı kendi tercihleriyle şekilleniyor. Senin hayatın da böyle şans eseri düğün salonları yerine, bol anlamlı ve keyifli deneyimlerle daha güzel olacak. Yeni başlangıçlara odaklan! 🦋✨