- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
10 ayBizimkiler evleneyim de kimle olursa olsun fark etmez modundalar :D Asla evlenmeyeceğime kanaat getirdikleri için ümitleri kesik. Çok rahatım o konuda. Ama hak vermek lazım, hayat zor, memur gelin iyidir yani hem parasını kazanır hem düzeni olur. İki saat iş yapıp oy oy akşama kadar pestilim çıktı diyen, fink fink gezip para yiyen, kafa ütüleyen gelin istememeleri de anlaşılır. Kadınlar şartları çok zorladılar. Bu bir yerde patlayacaktı illaki :D
06 Yorumla- 10 ay
Sanki erkekler akşama kadar yoruldum pestilim çıktı yemek koy iş yap kahve yap temizlik yap çocuk bak demiyorda kadınlar bunu daha 10 senedir diyor siz ezelden beri çalışıyorum diye ağlıyorsunuz 😄😄 kadın çalışıyorsa bir zahmet ev işi yapın çocuk bakın sabah kahvaltı akşamda yemek pişirin öyle memur gelin istemekle olmuyor
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd Erkeklerin gerçekten pestili çıkıyor. İngilterede feminist bir kadın hayatını erkek gibi yaşamaya çalışmış. Erkek kılığında hayatını sürdürmeyi denemiş ve görmüşki erkeklerin dünyası çok yalnız, şiddet dolu ve zor. Yıllarca erkekler hakkında atıp tuttuğunu fark etmiş ve insanları yanlış yönlendirdiği için vicdan azabından intihar etmiş. Ezelden beri dediğin durum da pek öyle değil. Eskiden kadınlar kocalarının sözünden çıkmıyordu. Aile yapısı bozulmuyordu. On dört tane çocuk doğuran kadınlar vardı ve sizin kadar yakınmıyorlardı. Ezele bakarsak bugün bizim erkekliğimizden ziyade sizin kadınlığınız sorgulanır. Kadın çalışıyorsa işler ortak yapılır bundan da şikayet eden adam fazla yok. Allah sizin gibi ne konuştuğunu bilmeyen birini nasip etmesin de gerisi kolay :)
- 10 ay
Erkeklerde erkeklik bitti evet ama kadınlar hala kadın. Sen kadınlığı sorgulayanazsın bugün size vermeyen ev işi yemek yapmayan kadın yok ama kadından para bekleyen erkek çok. Babalarınız adamdı tek başına evi geçindirir bakardı kadından para beklemezdi kadında yemeğini yapar çocuk bakardı ama siz prenses erkekler basit işlerde çalışayım karım memur olsun bana yemek yapsın eve gelince ev temiz olsun çocuğa o baksın bana yaptırmasın eve gelince yan gelip yatayım kadın birde para saysın elime derdindesiniz. Robotunuz mu var paşam? Siz ne işe yarıyorsunuz? Allah sizin gibi hazır yiyici erkek nasip etmesinde gerisi kolay.
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd Babalarımızın zamanında bir adam bir senede evini arabasını alıyor tek başına beş nüfusa bakabiliyordu. O zamanlarla bu zamanları mı kıyaslıyorsunuz? Enflasyondan haberiniz yok anladığım kadarıyla. Yirmi iki yaşındasınız. Çok toysunuz. Bilmediğiniz çok şey var. Bilmeden düşünmek tehlikelidir. Erkeklik bitmedi. Zenginlik bitti.
- 10 ay
Erkeklik bitti. Kadından para bekleniyor ama ev işi yemek yapılmıyor çocuk bakılmıyor. Özellikle de Türk erkekleri ben anlamam diyip kenara çekiliyor. Tek kişi kadına çocuğa bakamıyorsanız evlenmeyin. Kadın hem çalışıp hem yemek iş çocuk bakıyorsa ne yapsın o adamı? Ne işe yarar o adam. Çocuğunun bile saygısı olmaz.
- 10 ay
@Kdodkdkdkdmd Evlenen yok zaten :) Düşman başına :D
En İyi Cevaplar
- Hayvan Hastalıkları10 ay
Bu durum, toplumda memurluğun güvenilir bir meslek olarak görülmesinden kaynaklanıyor olabilir. Anneler, çocuklarının gelecekte maddi güvenlik içinde olmalarını istiyor. Ancak herkesin tercihi farklıdır; bazı aileler başka meslek gruplarını da değerlendirebilir. Önemli olan, bireylerin mutluluğu ve uyumudur.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla bi erkeğin geliriyle olmuyoo bu işler?
Hayat o kadar pahalandı ki sormayın?
Öte yandan ev geçindirmek erkeğin görevi diyenler gelir az sonra
Ama yazdılarım hayatın gerçekleri
Ha Gönül ister ki kadın çalışmasın evinde otursun
Ama her erkekte bu maddi imkana ne yazık ki sahip değil 🤷
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHerkes dengiyle mutlu olur hem maddi hem kültürel her açıdan uyumlu olmak lazım, günümüzde tek maaşla aile geçindirmek çok zor adamın aldığı maaşın yarısı kiraya gider zaten, kalan yarısıyla da aç tok ancak yaşarlar belki, daha çocuk konusuna falan girmedik
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Anneler de doğal olarak evlatları için en iyisini isterler. Memur gelin düşüncesi, güvenli bir meslek olduğu için bazı ailelere cazip gelebiliyor olabilir. Ama unutma, hayat sadece meslek ya da statüyle sınırlı değil. Aile bağlarında asıl önemli olan sevgi, anlayış ve uyumdur.
Senin değerlerin, hayata bakış açın çok daha kıymetli. Bu çeşit düşünceleri duygusal olarak yük yapmadan, doğal bir süreç olarak görmelisin. En önemlisi, kendini doğru tanımak ve istediğin bir ilişki ya da hayatı inşa edeceğin partneri bulmak. 😊 Evlilikte mutluluk, sadece ailenin fikirleriyle değil, senin ve eşinin birbirine kattıkları ile mümkündür. 🌸 Rin, samimi ve uyumlu bir ilişkiyi öncelik almalarını tavsiye ederim.
Hep hayatına pozitif değerler katacak insanlarla karşılaşman dileğiyle! 🌈✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 ayhayır değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAnasının istediğini arayan erkeklerden uzak durun. Anası ile koyun koyuna yatsınlar. Bir kadın olarak söylüyorum annem her zaman zengin ve durumu çok iyi olan birisi ile evlenmemi istedi, annem benim boynuma ip takıp beni sürecekse ben kendim için değil onun için yaşıyor olmuş olacağım. Herkes kendisinden sorumlu. Anasının sözünün dışında kararlar alıp ailesine kabul ettirmeyen erkekler etek giyik çekirdek çitlesinler analarının dizlerinin dibinde. Milletin de başını yakmasınlar.
30 Yorumla
10 ayMemleketin %50-60 i asgari ucret ve bir çit yüksek ucretlerle calisirken.. o annelere selam olsun... o beklentileri devam ettikçe... o kuzlarin yarısi evde kalacak demektir bu arada.. benim annemde memur hanım al.. asagisini kabul etmem dedi.. ama yok ya.. asgari ücretle çalissada olur. Her şey paramı.
022 Yorumla- 10 ay
Sanki erkekler evde kalmayacak gibi
- 10 ay
Hep beraber kaybedecegiz elbette. Ama.. erkeklerde artık mali beklentileri aşırı yüksek olan kızlar ile gelecek duslemekten uzaklasti.. bakıyorum mesela.. kızın hiç bir donanimi yok. Varliki koca arıyor.. memur olsun.. asker olsun. Bunu kendine hak görüyor mesela. Nihayetinde hepimiz yalnız olmaya mahkum kalıyoruz.
- 10 ay
O kızlar genelde aşırı açık cilalı estetikli Kızlar bir zahmet o istekler için yapıyorlar bunu normal adama bakmazlar normal adamlarda normal sıradan kızlara baksın
- 10 ay
Cilalı.. estetikli kızı akıllı adam ne yapsın ya :))) akıllı.. olgun adam buna bakmaz ki.. fiziksel yeterliliğe baksa baksa baksa gönlünü eğlendirmek isteyen erkek bakar. Hemcinslerinizi.. sıradan kızlar.. güzel estetikli kızlar diye kategorize etmeniz... hemcinslerinize biraz saygısızlık olmuş sanki.. güzel bakımlı ama içi boş çok kız var. Akıllı adam o kızlara çok prim vermez zaten. He.. verir ama.. evlenicem diye umut verir.. kullanır birakir. eğlenmek için para verir. Ama akıllı adam.. ciddi evlilik için başka şeylere bakıyor.
- 10 ay
Daha yaşınız 22 imiş. Pardon. Elbette düşünceleriniz yasinizin gereği. Hak veriyorum.
- 10 ay
Erkekler daha çook evde kalır.
- 10 ay
Hepbirlikte evde kalacağız. Nihayetinde bir erkek bir kadın ile.. bir kadın bir kadinla evleniyor. Evlilikler azalacak.. sadece biz değil.. sizlerde.. yani hep birlikte evde kalacağız.
- 10 ay
Her evde kalmış erkek.. her evde kalmış kız demek... her halde farkindasin :) hep beraber evde kalacagiz :) hepte sizden ötürü :)
- 10 ay
annelere selam olsun... o beklentileri devam ettikçe... o kuzlarin yarısi evde kalacak demektir bu arada.. benim annemde memur hanım al.. asagisini kabul etmem dedi.
Adama derler ki şimdi mi aklına geldi iki tarafında aynı olduğu - 10 ay
Yazdığına göre Kızların yarısı evde kalacak erkeklerde evlenecek sanki
- 10 ay
İlk yorumunda sadece evde kalacak Kızlar yazdın erkekleri yazmadın ama bu ülkede erkekler daha çok evde kalıyor bilmelisin
- 10 ay
Ekrekler neden daha çok evde kalsın ya... erkek erkekle.. kadın kadinlami evleniyor. Her erkek bir kadinla.
Her kadın bir erkekle evleniyor nihayetinde. Ne alakası var erkekler daha çok evde kalıyormuş. Kadin kadinlami evleniyor sanki :) her evlenmeuen erkek.. evde kalmış kadın.. her evlenmeyen kadın evde kalmış erkek demek. Memleketimizde kadın kadına evlilikler varda.. benim mi haberim yok 😂 Neden daha çok erkeler evde kalıyor. Bunu nasıl izah edersin? - 10 ay
Korkma bu arada. Evde kalmazsın. Alırım ben seni 😂
- 10 ay
annelere selam olsun... o beklentileri devam ettikçe... o kuzlarin yarısi evde kalacak demektir bu arada
Bu yorumu sen yazdın erkekler nasıl evde kalmıyor Hüseyin - 10 ay
Hepimiz evde kaldık. Rahat ol. Sende selamsöyle anangillere 😂
- 10 ay
Sana ne lan anamgillerden anaya girersen bende anangillere girerim
- 10 ay
Sakin ol prenses 😂 Allah'ın selamini gönderdik. Kötü mü ettik :)
- 10 ay
Birader çok güzel cevaplar verip karşı tarafı madara etnişsin.
- 10 ay
Amacım madura etmek degil.. gerçekleri görsunler yeter. Ama zor tabi.
- 10 ay
Anlamazlar, anlamak istemezler.
- 10 ay
Ne yazık ki öyle.
- 10 ay
Yorma kendini hocam. 😊
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayBizimki insan olsun yeter diyor. Paraya pula kendimizi satmadık Allah'a şükür ve kimseyide okumuş okumamış zengin fakir diye ayırmadık insan olsun yeter dedik. Paraya pula mevkiye önem veren bizden uzak olsun parayla kendini satanlar bizden uzak olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBizimkiler pembe nüfus cüzdanı olsun yeter diyorlar. Lakin kapıyı kapatınca evin içinde kalacak olan iki kişiye olacak iyi veya kötü.
Evlilik konusunda referans olarak ailenizi dinleyebilirsiniz. Lakin son kararı kendiniz verin. Ben bu insanla ömür geçiririm dersen, gir o işe yoksa. Derlerde, derler. Herkesin ağzı torba değilki büzesin.13 Yorumla
Cevap sahibi10 ayÖyle mi olmuş, söylemi var hala.
Neticede vardı, kasıt edilen anlaşılmıştır. Önemli olan karşındaki insanla uyumun, para kazanılır. İlk öğretim mezunu olsa fark etmez, insan olmayı becerebilip kendini yetiştirmiş nice okuyamamış insan tanıdım. Nice diplomadan, koleksiyon yapmış ama insanlıktan muzdarip insan gördüm. Bu ölçüt değil, bu işin matematiğini kovalayan üzülür. Gönül işi bu...
Gizli Üye(36-45)10 ayKadın erkek eşit olsun, hayat müşterek olsun istiyor. Yarın kız kardeşimi istemeye gelecekler. Ben mesela karşı çıkıyorum. Kız kardeşim memur, karşı taraf özel sektörde ve müslüman… Herifi de hiç gözüm tutmadı… Uyarılarımı baştan yaptım.. Sonrasının beni alakadar etmeyeceğini söyledim
00 Yorumla
10 ayBen evlilik düşünmediğim için kafam o kadar rahat ki. Ama evlilik düşünseydim elbette memur ya da benim kazancıma yakın bir kadın ile evlenirdim. Evlilik de en mantıklısı bu. Akşama kadar evde oturup, koca parası yiyen kadın istemezdim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla bir donem okullara öğretmen kız bakan anneler olduğunu duymuştum var ile tipler. Sana değil maaşına talibim duyorlar resmen komik. Evet geçim derdi zor şu an ama bu kadar hesapci olmak itici yine de🤢
00 Yorumlaİsteeeer ister neden istemesin. Etinden sütünden parasından faydalanmak ister. Eskiden kadınlar kıymetliydi. Kimse ondan para pul beklemezdi. Şimdi kazanırız veririz ellerine hala kıymet sıfır. Üstüne amaaan evin işlerine de yetişse derler
00 Yorumla
10 aySırtını devlete yasla söylemi bir tek bizde var herhalde. Memur sayısı gereksiz fazla, azaltılması lazım. Onlar gün boyu masalarının başında çay içip goygoy yapsınlar diye bir dünya vergi ödüyoruz. Havadan para... Memur gelin isterler tabii.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Türk aile toplumunda artık devlet memuruna maaş garantisi olarak baktıkları için özel sektöre vermeyi düşünmüyorlar. O sırada 120 bin TL geliri olan yatırımcı özel sektörlü birisi bu durumlara qötüyle gülüyor :)
00 Yorumla
10 ayBenim dışımdakilerin ne dusundugunun bir önemi yok, benim düşüncelerim önemli, sevgi saygı sadakat karşılıklı olmak çok önemli ama bende seks en önemli bir kriter, yerim memurunu doktorunu muhendisini, bana lazım değil
00 Yorumla
10 ayannem geçen teyzelerin tanistirmak istediği kızı atanmamis öğretmen diye reddetmiş. bende atanmamis öğretmenim ama ogluna atanan haricini layık görmüyor. ha tabi bunda atanmadan atanandan fazla kazanmamin da etkisi var
00 Yorumla
10 ayO zaman tamamen evde kaldık hayırlı olsun 😂
30 Yorumla
10 ayAslında bütün konu maddiyat yani ekonomi üzerine siz memur eş memur maddi kaygı elbette olur ama bir asgari ücretle geçinen aile evinde ki stresi yasamassiniz maddiyat yerinde oldumu orta düzey insanlar için Allah sağlık versin onda da bir sıkıntı olmadı mı insan daha ne ister ailesi ile mutlu olmak dışında bence. Para çiftler de ailelerde huzuru bile etkiliyor kaldı ki yetişme tarzınızı çocuğunuza verecekleri vs vs çok şey yazılabilir daha
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
10 ayanneler neyse oğulları o zaten şaşırmıyorum. erkek memursa eşinin onunla beraber atanabileceği bir mesleği olmalı o yüzden olumsuz yorum yapamam bu konuda ve insanlar da kendine uyumlu olanı aramalı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
10 ayanneler gelinde meslek seciyor nasil oluyorsa buluyorlar da ogullarina. oyle duydugum olmustu illa meslegi bu olcak diye hatta kiz var denilince ilk once meslegi soruldugunu duydum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 aySaçma sapan fikirler. İnsanlar uyuma, değerlere, anlaşmaya ve sevgiye saygıya bakmadığı sürece mutsuz olmaya mahkumdur. Zaten insanlığın en büyük sorunu maneviyatı kaybedip paraya tapmak.
00 Yorumla zaten kız ve kızın tarafı okadar beklenti içine giriyor kaynanalarında okumuş gelin istemeye hakkı olduğunu düşünüyorum vasıfsız ve patlaklar evlenmesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Benim annem kız olsun yeter diyor daha doğrusu karakteri, duruşu ve 'de kendisi sağlam bir insan olsun herşeyden önce bunlar gelir şeklinde düşünüyor ki bence de kesinlikle sonuna kadar haklı
00 YorumlaYa valla bu rezilliktir... Bizde ev geçimi adamın işidir kadının maaşı da kadınındır
30 Yorumla
10 ayDoğru annelere katılıyorum paralı damat varsa paralı gelinde olabilir neden olmasın anneler hep haklıdır :D
10 Yorumla
10 ayAnneme kalsa hiç istemiyor. Ama ben birini seviyorum dediğim zaman isterse işsiz olsun saygı duymak zorunda
12 Yorumla- 10 ay
Nasıl istemiyor Ahahsjsjsj ne olacakmış mesleği?
Daha neler çıkacak bakalım. Evlilik bankamatikle evlenmek olmuş maşallah
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
10 ayHayır hem memur hem kendilerinin kızlık zamanindaki gibi kendilerine ve sulalerine iyi hizmet edicek gelin adayı istiyorlar😂
00 Yorumla Memur ne ya ıyy, bu ülkede sevmediğim laflardan birisi. "Olgun, memur... " nicesi. Dilinizde yoyduğunuz kelimeler midemi bulandırıyor.
01 Yorumla
10 ayAnnenizin sectigine çok itibar etmeyin. geliri sizden yüksek kızlardan uzak durun. ömür boyu ezilirsiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani gelinler içindeki en tepe nokta memur olması. tabi onlarında öğretmenleri. onunda sınıfları.
00 YorumlaHerkes memur istiyor haksız da değiller bunulkede memur demek iyi maaş iyi tatil yan gel 😊 demek kimse de inkar etmesin özel sektörün bu rezilligini bilmeyenler sussun
21 Yorumla- 10 ay
Kız çalışmak zorunda değil
Babanemde benim memur olmamı istiyor şimdi kadınlarda bu durumu yaşıyor harbi neden memur istiyorlar?
00 Yorumla
10 ayBulabilirsem eger bizimkiler karismaz bence 😅
10 Yorumla
10 ayBen kpss düşünmüyorum diyince şaşıran çok oluyor 😅😅😅(öğretmenim)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Devir değişiyor artık tani ister. Ekonomi uçuyor artık geçinmek zorlaşıyor.
10 YorumlaEvet ya kaç yıllık okudun onu bile soruyorlar kaşar teyzeler 🤣🤣🤣
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Derler adama sen ne memurusunda bu aileye gelin geldin diye 😒
10 Yorumla
10 ayMemura memur kimse çapulcu oğluna memur gelin istemez herhalde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
10 ayOğullarını tembel alistirir gelinlerden faydalanilir
00 Yorumla Gelirğm gayet iyi. Ailem istemez çalışan gelin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle bişey duysam yolumu ayırırım. Yarın bir gün kimsenin bikbik etmesini istemem.
00 Yorumla
10 ayMemurların aldığı maaş eridi neyine memur istiyorlar anlamıyorum
02 Yorumla- 10 ay
Doğru ama ben memurluk haricinde işi olan ve daha fazla kazanan biri de olabilir ondan bahsettim, tabi memurluk garanti onun avantajı da var.
Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Kız tarafı isterken iyiydi. İyi yapıyorlar
00 Yorumlaİdeal eş insan olandan oluyor anasının isteğine göre eş seçende ne bilim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİdeal eş falan bilmem de, ideal kalite ve üretici , ekonomik gücü olan devletler memur devleti olmayanlardır. Dolayısıyla, memuriyete tamamen karşıyım , kasaya zarar, gerek yok memura
00 Yorumla
10 ayBen çalışmayan ev hanımı istiyorum ki Ailem de ayni düşüncede!
00 Yorumla
10 ayBence öyle bişey yok ve isteyen de bilemiyorum yani insan severek evlenmeli en önemlisi o
00 YorumlaMemur bir kıstas bence doğrudan meslek sahibi olsa kafi benim gözümde
00 YorumlaBen memur olmayı da eşimin olmasını da istemezdim. 🙂
05 Yorumla- 10 ay
ben sana memur olmayan herkes züppe demedim ama şunu net biliyorum özel sektör %70 i züppe aksini iddia eden varsa buyursun gelsin bütün tezlerini çürüteceğim
- 10 ay
Sırf memur olmak veya bir memurla olmak istemiyorum diye kadın cinayetlerine ve özendirmeye bile bağladınız. Beni ilgilendirmiyor o %70 de, siz nasıl özel sektör ve memurluk hakkında seçimlerinize sahipseniz benim de kendi seçimlerim var. Bana yolarım saçını falan demeniz hayırdır?
- 10 ay
senin kimi tercih edeceğin ya da nasıl bir tiple evleneceğin benim umrumda değil sizden istenilen gidip birtane * kurusuyla evlenmeyin ya da sevgili olmayın kadın cinayetleri konusuna gelince hayata mantık penceresinden bakan sorumluluk nedir bilen kişler kolay kolay şuurunu kaybetmez ama bu bahsettiğim kitle maalesef azınlıkta kalıyor çoğunluk ise serseri tayfası şimdiki kızların çoğu erkek olsunda ne olursa olsun gelsin yatağıma osursun ağzıma da ssıçsın zihniyeti ile tercih yapıyorlar sonuç kadın cinayeti olarak geri dönüyor ve gene diyorum saçını başını yolarım kapat konuyu
Bence ysnlış ideal eş dürüst düzgün olsun yeter diyor herkes memur olacak değil
00 YorumlaE bizlerde hasar kaydı olmayan kız istiyoruz ne olacak şimdi?
00 Yorumla
10 aySen memursan istesin yoksa hakkı yok istemeye bana göre
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. İdeal eşten ziyade garanti para kazandığı için şahsen bende memur kadınla evlenmek isterdim 😂
00 Yorumla
10 ayBize gelecek gelin doğru düzgün olsun yeter işi önemli değil zaten çalışmasına da gerek yok
00 YorumlaAnası kendinemi alıyormuş ne yapacakmış oğlunu ev hanimimi yaapcakmis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. En son emlakçılar memur kefil istiyordu. Gelin de bu kervana katılmış demek.
00 Yorumla
10 ayben hemşireyim, fakat evleneceğim adamın annesinin böyle bir şey söylediğini duysam hiçbir şekilde muhattap bile olmadan yoluma bakar giderdim
20 Yorumla
10 ay
Gizli Üye(18-24)10 ayAnnem bana oku meslek sahibi ol sonra kendin gibi kızla evlen diyo artık kimse ev kızı falan istemiyo aşırı dindar tipler hariç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen memur istemem şahsen ya maaş belli en iyisi ticaret yapan erkek
00 YorumlaSaçma geliyor bu düşünce bana neden illa memur olması mı gerekiyor ben istediğim insanla evlenmeyeceksem ne anlamı varki takmayın annenizi sevdiğiniz kişiyle olun derim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKeşke benim sevgilimin ailesi de öyle istese de beni memur olana kadar beklese.
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat