Arkadaşlarınızla eşyalarınızı paylaşıyor musunuz sürekli arkadaşım benden giysi istiyor beni kullanıyor gibi geliyor?

Arkadaşlarınızla giysilerinizi aksesuarlarınızı çantalarınızı filan paylaşıyor musunuz yakın arkadaşım benden sürekli elbise çanta takı falan istiyor bende de hepsi marka, yani ben böyle küçük şeylere para harcamayıp biriktirip marca eşyalar alıyorum, o da seyahat etmezden önce benden birkaç tane eşya istedi bazılarını hiç takmadım bile daha yeni aldım hepsi etiketli falan ben de vermek istemediğimi söyledim yani onları çok pahalıya aldım, sonra yani başına bir şey gelirse onu bana geri vermez falan diye, ama bana döndü dedi ki ona buna özenip alıyorsun da anlıyorum neden paylaşmıyorsun peki, ben de ona buna özenip alıyorsun derken onla bunla yatıp almıyorum ki kendi paramla alıyorum bunları dedim böyle aramız bozuldu şimdi benle konuşmuyor yani ben mi yanlışım o mu yanlış bilemedim ki
Arkadaşlarınızla eşyalarınızı paylaşıyor musunuz sürekli arkadaşım benden giysi istiyor beni kullanıyor gibi geliyor?