Geçmişte bazı hatalarım oldu; o zamanlar 17–18 yaşındaydım. Zor bir hayatım vardı, babasız büyüdüm ve gençliğin verdiği saflıkla yanlış bir çevreye girmiştim. O dönemde Allah affetsin, dinden uzak bir hayat yaşıyordum.
Ancak 20 yaşıma geldiğimde tövbe ettim. Allah nasip etti, namaza başladım, umreye gittim ve tesettüre girdim. Son 3 yıldır da dinimle iç içe, huzurlu bir hayat yaşıyorum. Tövbemi hiç çiğnemedim ve bundan sonra da Allah’ın izniyle bu yoldan dönmeyeceğim. Hayatım tamamen değişti.
Şu anda çevrem çoğunlukla muhafazakar insanlardan oluşuyor ve dindar bir eşle evlenmek istiyorum inşallah. Ancak geçmişteki hatalarımı anlatmamam gerektiğini biliyorum ve bu kanaatteyim.
Yine de, ayak bileğimde yıllardır silinmeye çalıştığım küçük bir dövme var ve bazen vesvese geliyor. Acaba muhafazakar bir eş bunu görse geçmişimle ilgili olumsuz düşünebilir mi diye korkuyorum. Bu yüzden evlenmekten çekinebiliyorum.
Bazen kendimi, yaptığım hatanın bedelini ömür boyu yalnızlıkla ödemek zorundaymışım gibi hissediyorum. Ama sonra Allah’ın merhametini düşünüyorum ve teselli buluyorum.
Ayak bileğimdek küçük dövme beni çok üzüyor. Herkesten gizliyorum. Bir erkek olarak düşünmenizi istiyorum; özellikle bir erkeğin bu konuda ne düşüneceğini merak ediyorum. Geçmişim ve bu konuda hissettiklerim beni çok üzüyor, üzüntüden beynimde tümör çıktı, dürüst ve anlayışlı bir bakış açısına ihtiyacım var. Allah razı olsun ama lütfen yargilamayin. 😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer