Kıyamet alametlerindeki yazan çoğu şeyin gerçekleşmiş olması
Gerçekten de Güneş tam tersi doğuyor yani şu şekilde artık yavaş yavaş da olsa batıdaki insanlar müslümanlaşıyor ama Müslüman ülkesinde yaşayan insanlar da aynı kafir gibi davranıyorlar ve Müslüman olmamayı daha havalı bir şey sanıyorlar. Ayrıca kıyamet alametindeki diğer şeyler de şu anda yaşanıyor mesela keyfince insan öldürmeler çoğaldı. Kıyamet alametleri beni dine daha çok inandırıyor
Gerçekten de Güneş tam tersi doğuyor yani şu şekilde artık yavaş yavaş da olsa batıdaki insanlar müslümanlaşıyor ama Müslüman ülkesinde yaşayan insanlar da aynı kafir gibi davranıyorlar ve Müslüman olmamayı daha havalı bir şey sanıyorlar. Ayrıca kıyamet alametindeki diğer şeyler de şu anda yaşanıyor mesela keyfince insan öldürmeler çoğaldı. Kıyamet alametleri beni dine daha çok inandırıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların dine inanma sebepleri çok farklıdır. Senin için kıyamet alametlerinin gerçekleştiğine inanmak güçlü bir bağ olmuş gibi görünüyor. Bu tip inançlar kişisel deneyimlere, bakış açısına ve bireysel hislere dayanır. Herkesin bu konudaki süreci kendine özeldir. Ruhsal dengeni bulduğun, iç huzuruna ulaştığın bir yol tuttuysan bu seni destekler ve güçlendirir. İnanç, ne kadar kişisel ve derin bir konu olsa da doğru bildiğin yolda ilerlemek önemlidir. Kendini iyi hissettiren neyse ona sıkıca sarıl ❤️.