Sizce sevgilimden ayrilmali miyim?

21 yasimdayim 8 aydir kanser tedavisi goruyorum 3 yillik bir iliskim var. ben uni1. sinifim ozel bir unide psikoloji okuyorum. sevgilim de bu sene anestezi bolumunden mezun oldu. ikimiz de yaşıtız. ben onun ilk iliskisiyim, cogu seyi yaptigi ilk kizim ayni sekilde o da benim ciddi seyler yaaasigim ve uzun iliskim olan ilk erkek. bunun ozellikle bu devirde cok degerli oldugunun farkindayim ancak 3 yil boyunca cok yiprandim, beni kasten uzecek bir sey yapmadi ozellikle guvenimi sarsacak bir sey yapmadi ancak erkekler daha iyi anlar belki ama onun ilk sevgilisi oldugum icin bazi seyleri dusunemiyordu tecrube etmeden. nasil ozur dileyecegi tartisirken ne yapmasi gerektigi , iliskideki bir erkegin cevreye karsi nasil olmasi gerktigi bunun gibi seyler. mesela benim iki valizim vardi memleketimizden okudugumuz sehire gitmistim ara tatilde o da uni okudugumuz sehirdeydi o ara ve yurdumun cok yakininda bir halisaha maci vardi, beni alip o maca gitmesi onun icin vok kolaydi ama dusunemedi ve ben iki buyuk valizle tek basima orada belimi incittim. ama iki sene once de ben agliyorum diye ailevi bir sey yasadigim icin 20 dakikalik yolu kosarak benim yanima gelmisti ve orucluydu. ayni sekilde belimin agrisi cok artmisti unide oldugum donem sabaha karsi benim icin kalkip izmirin bir ucundan benim yurumun yanindaki hastaneye refakat etmek icin gelmisti. ben kanser tanisi aldigimdan beri beni uzmemeye calisiuyor ustume titriyor. ancak 3 hafta once ben hastaneden eve geldim kemoterapi aliyorum her gun ve cok yorgundum bana aksam 8 e kadar yazmadi tek bir kelime bile. ablasinin dugun hazirliklariyla ugrasiyormus babasi cok kati bir insan cok stresli bir gunmus. o gunun gecesi kavga ettim uyardim ertesi gun yine aynisini yapti bu sefer sabaha kadar dil doktum kendimi anlattim kavga ettim ertesi gun tekrar aynisini yapti. yani kanser sevgiline gun icinde sabahtan aksama kadar yazmamak icin ne yasiyor olmasi lazim. o kadar kirildim ve kanser oldugum icin biraz zor bi donemden geciyordum paikolojik olarak zaten paramparca oldum. bu kadar dusuncesizligi kabul edemiyorum. agladim kendimi paramparca ettim sesim kisildi ailem geldi yanima bana sarildilar.. 3 haftadir onu affedemiyorum. ben gelecek dusunemedigim birine en guzel yaslarimi harcamak istemiyorum. ben bu haldeyken beni dusunemeyen biri ne zaman dusunecek? hemd e ust uste ayni seyi yapti? ablasinin dugunu koy dugunu zaten onlar koyde yasiyor ailesi vs. tarlalari var ama o sekilde yani. koy dugunu hazirliklari ne kadar yogun olur bilmiyorum.
Güncellemeler
9 ay
ayrica ben gelecegimde olmayacak bir erkek icin en guzel yaslarimda vakit kaybetmek istemiyorum yani kocam olmacak birine hak verirsiniz ki gencligimi vermek istemiyorum. ben psikoloji okuyorum o anesrezi mezunu yani ilerde gelir konusunda acaba sikinti yasar miyiz kendini kotu hisseder mi iliskimiz etkilenir mi? benim babam sehrin valiliginde bir makamda il muduru annem de baska bir devlet dairesinde il mudur yardimcisi ama onun ailesi şalvarli koy evinde yasayn insanlar. asla yargilamiyrm ama
Güncellemeler
9 ay
ailelerin ayni seviyede ya da ayni gelirde olmasi gerekir mi bunu merak ediyorum. sorun cikar mi. ilerde yillarimi kaybettigim birinin arkasindan aileler yuzunden ayrilmak istemiyorum. nolur yargilamiyorum kimseyi ama ben kanserken bu kadar dusjncesiz olan biri ilerde evlenince iyice kendini salmaz mi? ustune aileler de anlasmazsa bizim sevgi ask evliligi ne kadar surer?
Sizce sevgilimden ayrilmali miyim?