Hayatımda ilk defa reddettigim Görücü icin pismanlik duydum, oldu mu sizde?

31 yasindayim halen bekarım. Hic ama hiç evlilik düşünmedim oldum olası saçma gelmiştir. Ama 30 dan sonra ailenin yaşlanması, benim de fikirlerimin olgunlasmasi, bir hayat arkadasi istemem sebebiyle biraz daha ilimliydim sadcee geçmişten gelen korkularım vardi

Neyse ztn her hafta gorucu usulü bir talip çıkıyordu ama kel gobekli ve hımbıl adamlar (foto atiyorlar) ... neyse bir tane cocugun fotosunu attılar. Diğerlerinden farklıydı... benden de 1 yas küçükmüş ztn. Cocuk Isvicrede okumuş calisiyor bir 10 yıldır, 3 tane dili var , yüksek lisansı var vs ve 5 vakitte namaz kalıyormuş. Aile yapilarimiz uygun.. zaten vesile olan kişi de akrabaydi. Ama gel gelelim ben yeni ise girmiştim stresimi tavandi + üstüne bazı insanların konuşmaları kulağıma gelince -çocuktan bagimsiz- dedim ben istemiyorum ya gorusmicem. Hatta şaşırdılar annemi baya aramış akraba... ama evet demedim. Cocuk hatta bu aralar TR ye gelecekti , gorusecektik. Reddettim ama be yalan soylim ilk defa biri içimde kaldi. Keşke instagramdan filan yazsaydi, aile işin içine girince sağlıklı yürümüyor iste :///

Hayatımda ilk defa reddettigim Görücü icin pismanlik duydum, oldu mu sizde?