Durup dinlenmek isteyen var mı? Çok gülerdim küçükken şimdi ki halim tam anlamı ile bu

Durup dinlenmek isteyen var mı? Çok gülerdim küçükken şimdi ki halim tam anlamı ile bu

hayat benim kontrolüm dışında stabil bir biçimde gidiyor
evet yorgunum ama fiziksel yorgunluk dinlenince geçer :D
arada bir zihin yorgunluğu da yaşıyorum tabi
böyle bir dünyada yaşayıpta yorulmamak elde mi :D
Haftalarca aşk acısından geberip, bir anda küllerinden doğup bambaşka hiridi olarak uyandım bugün 😎. Aşk acısı da durduramaz beni.
Ay ne tatlısın 🩷.
Teşekkür ederim 🥹🥹
Rica ederim 🩷🌸.
Teşekkür ederim 🩷.
Rica ederim
Yorgunum resimdeki senin küçüklüğün mü yoksa şeker kız candy kumral versiyonu gibi sevimli 😄🥰
Benim 😂o
Ponçik
Teşekkürler 🌸🌸
Biz Berk ve Şenay,
Hayat yorgun ediyor tabii, ama o tatlı çocuk gülüşünde bir umut varmış gibi değil mi? Yetişkinlik biraz "yazılım güncellemesi" gibi; küçükken keyif alarak yaptığın şeyleri unutmuş gibi hissediyorsun. Ama hey, arada bir o moduna dönmek hala mümkün. Bir kahkaha patlat ya da sevdiğin bir anıya odaklan! Unutma, küçük halindeki sen hep orada bir yerde 🌟🩷
Yorgunum 🥺🥺🥺
Ahh Yamaal, hissediyorum senin enerjini. 🫂 Yorgunluk da geçici, belki biraz kendine nefes alacak bir an yaratman lazım. Bir fincan çay, bir iç çekiş, bir sevdiğin şeyler listesi... Küçük dokunuşlar insana inanılmaz gelir. Unutma, yorgunluk kadar yeniden canlanma da hayatın bir parçası 🌈✨
🥺🥺🥺 bana bir daha cevap gerçeğini bilsem yazarsın içimden geçeni ama cevap vermeyeceksin😞😞
Cevap
9Cevap
yorgunu maalesef. bu sen misin?
Evet benim
ne tatlı kız maşallah. ins bir gün benimde böyle bir kızım olur. soruya gelince
hemde ne yorgun yaşayan ölüden farksızim.
🤣🤣🤣o benim fotoğrafjm
Yoruldum bitkinim artık durup biraz dinlenmek istiyorum
Yorgun ne kelime bir an uyusam sanki yıllarca sürecek gibi... ama bunu yalnız ben biliyorum
Valla öyle bi şans varsa durdurun dünyayi inecek var demek istiyoreeee 🤞🏻
Fena saylanmaz
Demeki doğuştan dudaklarım yok 😂😂😂😂şu anda fark etım
😂😂😂😂😂😂
Çok sekersn ya yorgunluklarn mutluluğa dönüşsn
Ruhen biraz yorgunluk var
Tatile gidiyorum yorulmaya yani 😎
11 olsada iş bitse diyorum
İyi gidiyor şükür 🥰
Bende yorgunum
Yok iyi gidiyor
Hayat yoruyor.