Bazen öfke ihaneti öğrendiğimizde kontrol edilemez hale gelebiliyor. İnsan, güveni sarsılmış ve duygusal olarak incinmişken ani tepkiler verebiliyor. Arabayı parçalamak belki mantıklı bir çözüm değil ama hissettiğim öfke ve hayal kırıklığını dışa vurma biçimim oldu. Çevremdekiler abartmışsın diyor. Ne yapsaydım onu mu parçalasaydım :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayAdam sana maddi tazminat davası açarsa "beni aldatmıştı" demen hukuka uygunluk sebebi olmayacak ama...
Erkegini kıskanan kadın Erkek Fatma'dır. Nasıl mı?
Kıskançlık, özünde dişil değil eril bir özelliktir. Erkeğin fiziken sahip olduğu ve maddi yatırımını yaptığı kadının bedeni üzerinde kurduğu saltanata dayanır. Erkek, bu saltanat üzerinde ortak kabul istemeyecektir. Kıskançlık, erkeğin soyunu nesebini, genetik mirasını koruma içgüdüsüne dayanır.
Bir erkek, kadını kimle aldatırsa aldatsın. Doğacak çoğunun annesi bellidir ama kadın aynı şeyi yaparsa çocuğun babası meçhule düşer. Amiyane tabirle p. ç olur.
Bir başka mesele de şudur: Aldatmayan erkek yoktur, opsiyonu olmayan erkek vardır.
Erkek cinselliği sahip olma, hükmetme misyonu üzerinedir, duygu içermez.. Bu yönüyle poligamdır. Maddi fiziksel açıdan üst skalada yer alan BUSİNESS CLAS erkekler, tüm kadınların gözdesidir. Vasat ve ıskarta erkekler ya eşlidir ya da yalnızdır.
Kadınlarda durum farklıdır. Kadın cinselliği seçicidir, koşulludur, aidiyet/duygu bağı ihtiva eder. Bu yönüyle monogamdır. VIP kadınlar hayatları boyunca tek bir erkeğe ait olmayı tercih ederler. Vasat ve ıskarta kadınlar ise daldan dala atlarlar.
Erkek için marifet avlanabilmek, kadın için meziyetse av olmamaktır. Erkeklik kendini inşa etmek, kadınlıksa kendini korumaktır. Bedenini koruyup muhafaza etmesi ve ilişkide cinsel sadakat taşıması gereken erkekler değil sizlersiniz.
Erkeğin ilişkideki tek yükümlülüğü maddi sağlayıcılıktır. Cinsel sadakat gibi bir yükümlülüğü yoktur.
Burada sana düşen eski sevgilinin arabasını parçalamak değil onunla bir an önce evlenip kendini miras, nafaka, mehir vb iktisadi konularda garantiye almaktı. Sonra bırak dışarıda kimle düşüp kalkarsa kalksın. Zamparanın dönüp dolaşıp geleceği yer eninde sonunda evidir.
Peki sen ne yaptın? Klas bir adamı elinden kaçırdın. Aldatılmayacağın bir ilişki istiyorsan evi, arabası olmayan, düşük gelirli binlerce erkek var bu ülkede. Onlardan biriyle hayat kurmaya bakacaksın.
Erkek Fatmalar olmayın. Aklınızı kullanın. Akıllı bir kadın, erkeğinin bedenini kıskanmaz. Sadece maddi yatırımın bütünüyle bir başka kadına aktarılmasından endişe eder. Çözüm seni aldatan adamların arabasını parçalamak değil. Onlarla bir an önce evlenip mirasına, nafakasına ortak olarak kendinizi ekonomik açıdan sağlam kazığa bağlamaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayBazen bazı insanlar böyle durumlar karşısında normalden daha fazla tepki verebiliyor. Evet yapılan şey yani parçalama doğru değil ama insanız. böyle davranışlar bize mahsus. Siz yine de kendinize hakim olun, değmeyecek insanlar için kendinizi kötü duruma sokmayın. Geçmiş olsun... Her insan böyle değil. hayatımızda yanlış seçimler yapabiliyoruz. Bu sizden kaynaklı değil. Bu konuda da kendinize suçlamayın sakın. Bazı insanlar iyi rol yapabiliyor
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İhaneti öğrenmek insanın iç dünyasını altüst eder ve öfkeyle ani tepkiler vermek çok doğal arabayı parçalamak mantıklı bir çözüm olmasa da hissettiğin acıyı ve ihaneti dışa vurmanın bir yolu olarak anlaşılabilir bazen insanın duyguları kontrolü zorlar ve çevrenin abartmışsın demesi yaşadığın duygusal yıkımı tam anlamayabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet çok acı verici bi şey seni çok iyi anlıyorum ama şimdi o senden şikayetçi olsa bunun maddi olarak altından kalkabilecek misin peki? Yine de onu parçalamak gibi daha büyük bir hata yapmamışsın o zaman ömür boyu hapis yatardın, yine de büyük geçmiş olsun kolayca atlatırsın umarım karşına çok daha iyi insanlar çıkar seni üzmeyecek 🙏
02 Yorumla- 10 ay
Mala zarar vermek cana zarar vermek insana yakışmaz dinimizde de büyük günah aldatıldınız mı olabilir normal ayrılacaksın bunun cevabı sessizce yok sayıp gitmek
Cevap sahibi10 ayBunu bana değil de soru sahibine söylesen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
74Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 10 aynormaldir evet ayrıl direk
40 Yorumla
10 ayTazminat davası açarsa büyük sıkıntı çıkar. Bana kalsa adamı parçalasan yeridir ama dikkatli olmak gerekiyor maalesef, intikam soğuk yenen bir yemektir.
23 Yorumla
Soran10 ayAçamaz eminim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin en kıymetlisi arabaları çok ağır olmuş ama hak etmiş cinayet işlemekten iyidir:))
54 Yorumla
Soran10 aydemi :)
- 10 ay
Bir de güvenlik kamerası önünde yapsaydın adam bir güzel dava açardı sana
- 10 ay
Kendini git hapse ver isterse annenle babanla (neyse) yinede kıramassın eğer evli değilsen seni mahkemelerde süründürür (paran yoksa) evliysende bu dediklerim olur sen hak ettin ya o zaman çocuğu öldürülen anneler babalar katilleri öldürüyor mu? Hayır o yüzden yapamazsın suçlu sensin. (Ama evliysen boşanırsınız ve hepsini ödersin)
10 ayoooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi
39 Yorumla
Soran10 ayvallahi benim de
- 10 ay
- 10 ay
Kendini git hapse ver isterse annenle babanla (neyse) yinede kıramassın eğer evli değilsen seni mahkemelerde süründürür (paran yoksa) evliysende bu dediklerim olur sen hak ettin ya o zaman çocuğu öldürülen anneler babalar katilleri öldürüyor mu? Hayır o yüzden yapamazsın suçlu sensin. (Ama evliysen boşanırsınız ve hepsini ödersin)
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
naptın kız son durum ne
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mala zarar vermek yerine daha doğru olanı yapmışsın canım. Boşa hapis yatmaya değmez. Allah'ından bulsun almadan tüm pislikler
12 Yorumla
Soran10 ayAminnn
10 ayNormal değil. Haklı iken haksız yapmışsın kendin. Düştüğü rezillik çukurunda bırakıp fotoğarfını çekip gidecektin
12 Yorumla
Soran10 ayYok öyle içimiz yağları erimezdi
- 10 ay
Öyle ama önemli olan zoru başarmak
10 ayEline sağlık çok iyi etmişsin aferin sana kizz 😀😀
11 Yorumla
Soran10 ay:D
Ona ne kadar değer verdiğini gösteriyor keşke topuklarına da sıksaydın😂😂😂
12 Yorumla
Soran10 ayTopuklarına sıksaydım hapse girebilirdim :D
- 10 ay
Şimdi di de arabayı ödemen gerekebilir 😎😎😎
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
10 ayOnu parçalasaydın canı daha az yanardı iyi yapmışsın boş ver 😂
15 Yorumla- 10 ay
@Salderain olsun içi rahat en azından
Soran10 ayveremez mahkemeye :)
- 10 ay
Hahahhh bu gülüşü sevdim
10 ayHayır normal değil, hatta onu ne kadar önemsediğini ve seni ne kadar öfkelendirdiğini kanıtlamış oldun.
Sakince hayatından çıkarıp takmadan devam etseydin, 2 gün sonra da birini bulup ulan bu da beni mi aldatıyordu düşüncesini düşündürtebilseydin; anasini zikmekten beter ederdin
Ama o kafa yok işte sizde00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı.
10 ayNormalde değilde. Normali şu sinirle insan bile öldürülür. Bir kriz anında böyle tepki vermiş olman normal. Ama düşünün taşınıp madem o bana yanlış yaptı bende aracını parçalayayım dersen bu yanlış. Bu planlayarak olur. Bunun hukukken cezası da daha fazla
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayÖfkenin kontrol edilmeme sebebi olmaz , öfke kontrolünü bilmemeniz normal ama öğrenmeniz güzel olur. Zaten bir arada olmanız oldukça zor görünüyor artık. Bir haber vardı, land ile , eşinin arabasını biraz ezelemişti kadın. Belki ondan esinlenmiş olabilirsin
00 Yorumla
10 ayNişanlı iken yaptığını yakalaman senin açından iyi olmuş
Ya evlendikten sonra olsaydı ozaman daha kötü sonuçlar ve büyük bir çaresizlik içinde bulurdun kendini
Yolun başındayken öğrenip ayrılman büyük şans bından sonraki hayatında iyi Şanslar dilerim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHaklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Sadece o kadarını diyeyim.
Ben mesela hayatımdaki kişiye :
" İstediğini yapmakta özgürsün" diyorum. Mottom bu. Ama tek söylemediğim şey " Bedelini ödemek kaydıyla" olması.
Bir düşün mesela, bir kadın için o kadının beni aldattığını mahkeme ilamı ile ispatlamaktan, " TÜRK MİLLLETI ADINA" yazan bir kağıtta sabit hale getirmekten daha aşağılayıcı ne olabilirdi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayŞimdi sinirlenip sana zarar verse mağdur diyemeyebilirim sana. Gidip kendisini dövebiliyorsan (neresine vuracağını biliyorsun) kendisine zarar vermeliydin. Veya laflarınla dövüp onurunu, gururunu incitip terk edecektin. Maddi hasar vermek haklılığına gölge düşürmüş.
00 Yorumla
10 ayKendisini parçalasan bile haklısın amaaaa iştee sonra gelir adam yerine sayarlar olan sana olur.
10 Yorumla
10 ayO ne ya amerikan filmlerindeki sayko kadinlar gibi 😂😂 Aldin mi davayi basina
22 Yorumla
Soran10 ayyok dava açamaz
- Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.
10 ayŞikayetçi olur mala zarar verme hakkın yok mal canın yongası denilmiş böyle durum üzücü evet ama İslam da mala cana zarar vermek büyük günah ayrılabilirdiniz ayrılmak tır doğrusu zarar vermek insana yakışmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
10 aySabaha kadar dava açsın siz nişanlı olduğunuz için tazminat davası bile açabilirsin. Senin duygularınla oynayıp bir de sakince hayatına devam etmeyi beklemesi ona ödül olurdu.
02 Yorumla- 10 ay
Ahahah erkeklerin araba sevdası yorumlardan anlaşılıyor nasıl da sinirlenmişler 🤣 aldatmayı kendilerine hak gördükleri için mallarına ellenme düşüncesi bile delirtiyor yazık
Soran10 ayOnu parçalamamdan daha iyi oldu bence. Dava açamaz rezil ederim onu
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayÖfke kontrolünü öğrenmelisin. Büyük ihtimalle onu haklı çıkardın. Çevreye karşı da haklı oldu. Bak yani ne biçim bir ilişkisi varmış çocuğun aldatmasın da napsin oldu..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Burdan duygusuz bir şekilde baktığımda şiddet normal değil diyorum. Ama senin o an nasıl bir acı çektiğini bilemem. Bu yüzden bana göre yanlış, sana göre doğru diyorum.
10 YorumlaYav sanki araba aldatmış gibi arabadan hıncını çıkarmışsın ne gereği var uyku yapını içir arabayla bi4 uçurumdan at
16 Yorumla
Soran10 ay:D :D
10 ayYani şikayet edebilir mahkeme de senden parasını alır, yapmasaydın keşke Allah'a biraksaydin rabbim sen unutsanda onun önüne karşı getirirdi neyse sağlık olsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
10 ayValla cana geleceğine mala gelsin. O sözde insan evladında biraz insanlık kalmışsa dava açmaz veya şikayetçi olmaz. Sen de daha sakin olmaya çalış seni hak edecek birisine denk gelirsin umarım.
00 Yorumla Kendini git hapse ver isterse annenle babanla (neyse) yinede kıramassın eğer evli değilsen seni mahkemelerde süründürür (paran yoksa) evliysende bu dediklerim olur sen hak ettin ya o zaman çocuğu öldürülen anneler babalar katilleri öldürüyor mu? Hayır o yüzden yapamazsın suçlu sensin. (Ama evliysen boşanırsınız ve hepsini ödersin)
00 Yorumla
10 ayHic gerek yiktu kendini o duruma sokilup zahmet vermeye.
hatta iyi bile olmus bu ahlaksizligi evliyken yapsaydin daha yilratici olurdu. Defetmissindir umarim
00 Yorumla
10 ayEllerine sağlık. O senin güvenini , ona olan inancını parçalarken bir sakınca görmüyorsa sen de arabasını parçalarken neden bir sıkıntı göresin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayYoo normal o kafayla nişanlının bi tarafını kesip başka bi tarafına monte etsen de normal hakkındır. İçinde tutup kendini parçalayacağına vur gitsin onu parçala için rahatlamıştır en azından 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Zaten beni aldatmış bir insanın sonrası çokta umrumda olmazdı, komple o kişiyi yok sayar kendi önüme bakardım. Çok yersizce geliyor hınç almak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayartık flörtün değil nişanlın yani müstakbel eşin olmuş. aldatmasının seni bu kadar öfkelendirmesi normal. evet yaptığın mantıklı bir hareket değil ama onunki mantıklı mı? hiç değilse o kalpsizin biraz canını acıtmışsındır.
10 YorumlaHayır normal değil umarım nişanlın şikayetçi olur
11 Yorumla
Soran10 ayOlamaz iyi yaptm
Ah tatlım keşke kafasını öyle yapsaydın ama yineede ellerine sağlık
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 10 ayAynısını yapardım. Fazlası var eksiği yok. Aldatacaksa anlamayayım. Şüphelenirsem beynini darbeli matkap la delerim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 10 ayZamanında bi kız arkadaşım arabamın 4 tekerini kesip çizmişti halen mahkemeyle uğraşıyor uğraşıyor umarım sana da dava açılır 😂
00 Yorumla
10 ayİkiniz de karakterinizin gereğini yapmışsınız. Ucuz hareketler bunlar ve umarım tazminat davası açılır.
00 Yorumla
10 ayBence büyük bir tepki ama sizin yaşadığıniz hayal kirikliğini tahmin edemeyiz ki. Belki bu sekilde aşacaksiniz
00 Yorumla
10 ayDua et eşin bişey yapmasın, iki üç gün sonra izlemeyelim seni de haberlerde "ikbal gibi kafası kopartıldı" diye.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Hukuken suclusun, şikayetci olur ise mala zarar vermekten ceza alırsın ayrıca aracın zararını da karşılarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Boş yere en az 300 bin borçlandın mahkemeye sksjsh
02 Yorumla
Soran10 ayMahkemeye veremez :)
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Arabaya verdiğin zararı mahkeme ile alırlar senden
02 Yorumla
Soran10 ayVeremez mahkemeye
10 ayİyi olmuş boş ver. Biz tepki vermediğimiz zaman yüzümüze çıkıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok normal eline sağlık ☘️
11 Yorumla
Soran10 ay<3
Sen bıraksaydın Allah’ından bulsaydı
12 Yorumla
Soran10 ayhem benden hem Allah'tan bulsun istedim
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şimdi sana mala zarardan dava açsan ayvayı yedin öfkeyle kalkan zararla oturur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 aySitenin soruya seçtiği kapak fotosu efsane.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim kocam in kadınlara sürekli bakıyordu yanımda şuna buna laf atıp nuhabbet kuruyordu hep sabrettim ettim sabredilmez hal aldı vurdum hak ediyor bunlar
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYani böyle insanlar
Cevap sahibi10 ayUtanmaz bebeğimiz var ben 25 yaşında yaşlıymisim 18 19 Luk lar gencmis birde böyle söylendi hatalı olupta bu aldatan aldatmaya meyilli olanlar hak ediyorlar böyle tokat i felan
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. iyi geldimi soğudumu için sindirdinmi hazmettin mi başka bir kadınla sevişeceği fikrini
00 Yorumla
10 ayÖfkeyi kontrol edemeyen, ders veremez. Kendine zarar verir
00 Yorumlaİyi olmuş iyi yapmışsın en azından içinde dert olacağına bazılarına böyle yapmak lazim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayOoooh içimin yağları eridi ben o kadarını yapamadım zopa attım bacağı morardı bddbbddhn
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayAhhdhd koltukları da maket bıçağıyla doğrasaydın keşke
00 Yorumla Erkeğe şiddete hayır
Ayrılırsın olur biter
Kadın aldatınca böyle diyorlar ya00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal de değil, anormal de değil, bildiğin tam kıvam 🤌😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 10 ayNormal değil. Adam şikayetçi olsa ne olacak? Yani haklıyken haksız olmuşsun boş yere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHaksızsiz kimsenin malına zarar verme lüksün yok gideceksin 1 sene içinde dava açarsın maddi manevi tazminat davası hakkını mahkemede arayacaksın oyle vurmayla kirmayla bi yere varamazsın
00 Yorumla
10 ayOha kadın gibi kadın. Çok sevmişsin bence. En sevdiğim 😅
00 Yorumlaİyi yapmışsın kız erkekler arabalarina çok kıymet verir güzel yapmissin
00 Yorumla
10 ayKafası, gövdesinde duruyorsa şükür edip otursun.
00 Yorumla
10 ayAni tepkiler verilebiliyor da oto kontrol diyede bir şey var.
Ne gerek var bunlara.00 YorumlaSenin adına kötü olmuş
Ama onun adına sevindim iyi yapmışsın eline sağlık az bile...
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aldattığını yakaladığım nişanlımın arabasını parçaladım. Bu tepkim normal değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler