Merhaba ask hayatımı anlatmak ıstoyorum ve evet tek taraflı bır ask yasıyorum.
Asık oldugum cocuk tam karsımızda oturuyor kapı komsusu degılız bınalar karıs karsıya ve hanı aynı katlardayız bırbırımızı gorebılıyoruz net bır sekılde.
Heh ben 18 yasındayım ve cocuk 25 yasında evet fazlasıyla buyık ama ben onun o kadar buyuk oldugunu bılmıyordum gostermıyordu ama sonra yasınıı bır yerden ogrenınce şok gecırmıstım.
Şimdi dedıgım gıbı tek taraflı he bazen yakalıyor muyum bakıslarını evet ama normal bakıstır dıye dusunuyorum sımdı yakaladıklarımı anlatıcam.
Birincide şey olmustu abimle o cocuk arkadas yanı oturup konsuyorlardı neyse abım evlı bıze gelmıstı assagıda mahallede otuuryordu karsı bınanın onunde ve o cocukda ordaydı sadece o degıl baska arkadaslarıda vardı abım benı cagırdı ben cama cıktım dıger hıc bırır bana bakmazken o cocuk bana cok net bır sekılde bakıyordu tabıı abım goremezdı cunku onun arkasında oturuyordu cocuk neyse yanı baktı o an boyle kalbım pır pır attı.
İkinci yakaladıgımsa ablamla camdan bakıyorduk bu cocukta arkadasları ıle cattıda oturuyordu ordada ablamın tanıdıgı bır cocukta vardı ablamla ıste konusuyorlar sonra bakım dedım bı ona bı baktım bana bakıyordu tabıı nasıl svınıyorum.
Ucuncu olan su sekıldı bakısma degıl ama sımdı ben camdaydım evet hep camdayım acaba neden? neyse camdaydım bu cockuta cama cıktı sonra baktı bana ıcerı gırdı bende yanı sey olmustum baktım gerı cıktı boyle elınde bır seyle ugrasıyro gıbı yaptı sonra bana baktı az bıraz bakıstık sonra ıcerı gırdı.
Ben onu sevıyorum ama yanı onun gozunde cocuk muyum bılemıyorum ve yuzumde guzel degıl hanı bır erkegın hayalını kuracagı kız hıc degılım ondanda sey oluyorum ama bır yandanda bıraz zaman gecsın ve soylım dıyorum nıye ıcımde klasın ama eger soylersem ıstemezse ben camdan dısarı bıle baksam onu gorucem ve rezıl olucam he bırde su olay var gıder abıme soyler mı bılemıyorum ne yapıcam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer