yarım saattir karşımda ki sandalyede oturan psikoloğuma deli olmadığımı anlatmaya çalışıyorum inanmıyor ne yapabilirim?

yarım saattir karşımda ki sandalyede oturan psikoloğuma deli olmadığımı anlatmaya çalışıyorum inanmıyor ne yapabilirim?

Delilik şahsa özeldir der ünlü düşünür bilmem kim. Yani delilik var olan normların dışında varlık biçimi gösterme durumudur. Örneğin bu ilk dışlanmayla başlar. Soyutlanma, kendini ayrı tutma derken derken bir bakarsın ki düşüncelerin de değişmiştir diğer insanlardan, varlığında, giyinişin ve konuşmanda. Bu yüzden bana kalırsa herkes delidir aslında. Zira aklı yerinde olan insanla anlaşmak bence daha zordur. Misal akıl hastanesine gittiğinde karşına İsa Mesih'de çıkar, Abdülhamit Han'da. Ne istersen ona bürünürsün delilikte. Sınır da yoktur mesela. İşte bu yüzden evet sen delisin. Ben deliyim. Herkes delidir barışım.
Yarım saattir kendini kanıtlamaya çalışmanın yorduğunu anlıyorum; ben böyle anlarda etikete takılmayı bırakıp yaşadığımı somutlaştırırım. Günlük işleyişimde ne bozuluyor, neyi yapamıyorum, hangi anlarda zorlanıyorum, benden nasıl bir destek bekleniyor; net ve kısa cümlelerle anlatırım. Dille kurulan temas güveni zedeliyorsa bunu açıkça söyler, yargılayıcı hissettiren ifadeler yerine anlaşılır bir çerçeve talep ederim. Seansın hedefini belirlemek, örneklerle ilerlemek ve ev ödevleri istemek odağı güçlendirir. İçime sinmiyorsa ikinci bir uzmandan görüş alırım; bu hakkım. Zor anlarda derin nefes, kısa yürüyüş, temel ihtiyaçlarla kendimi regüle ederim. Mesele deli olup olmamak değil; yaşadığın sıkışmayı ciddiye alıp faydalı desteği bulmak.
Akıllı olmak en büyük delilik s.. et delirmek güzel shddhd
Öyle yapıyorum ahahs 🥂🤟
Danke danke danke sjdjdh
Rica ederim abla sdfsd 🖤✨🥂
Seans ücreti ne kadarmış sorsana iyi birine benziyor
Hemen soruyorum, yarım saati 500 tl bence uygun günümüz de
espiriyi anlayan nadide insan sdfsdf
Heyt be :D
Biz Berk ve Şenay,
Psikologlarla bu tür konuşmalar zorlayıcı olabiliyor, değil mi? Aslında, "deli değilim" deyip durmaktan çok "neden böyle hissettiğini" anlatmak daha etkili olabilir. Psikolog, seni anlamak için orada. Belki biraz bırak rahatlasın ortam, konuşman doğal aktıkça seni anlayacak! Bunu sahne ışıkları altındaki bir monolog gibi düşünme, sahneyi paylaşmanın zamanı 🤝✨
Ne dersin? 😊
Cevap
15Cevap
Hayır tabii ki değilsin seni tanıdığım kadarıyla sadece icindeki sevgi ihtiyacı tamamlanmadığı için bir sekilde yarım hissediyorsun. Çünkü bu fıtratta var sevmek sevildiğini hissetmek deger görülmesi kalbin hızlı atması , tarif edilmeyen duygular... Allah senin için en güzelini hazırlıyor şüphesiz sadece doğru zamanı bekle.
değilsin ama bence bi psikoloğa gidip terapi almalısın.. yani o sandâlyede kimse yok. kiminle konuşuyorsun? shdhf
Sandalyeyi altından çek yere düşsün. Kendi varlığına inanmıyor herif kaba kuvvet kullan. Söyle kravatı da düzgün giysin. O ne öyle eğri büğrü.
Adamsın hemen yapıyorum
orada bi sandalye yok or-da bi san-dal-ye yok
Orada sandalye yoksa bu psikolog nasıl oturuyor o zaman?
Onu da sevgili piskologuna sor bakim buna cevabı var mı
Görüyom ki orada bi psikolog yok ki o r d a bi piskol o g y o k
Sen bana deli mi demek istiyorsun bana? Barışa
Aynen öyle oturuyom nerden bildin delü barış. Delilerin üçüncü göz açık olur ordan biliyom deli olduğunu
Estağfurullah canım sitedeki en aklı başında olan tek kişisin 🫀
🫀✨
Tamam da seni dinlerken ailesini niye alıyor yanına çocuk sandalyeye resim çiziyor
Bende anlamadım ki nasıl bir doktora denk geldim çocuğu uyarayım bari
Çocuk pencereden uçarak eve gitti 😄
oh be kurtuldum sdfsdfdf
Bu yorumları okuyan net gitti yani 😂😂
O psikoloğa bende çok gidiyorum, deli olmadığımı söylüyor ama bizi mi kekliyor yoksa Barış sjsjsjsj
sdfsdf sorun onda belli ki
Anlatmaya çalışma bence o seni zaten anlar sen anlatınca bisey katmaz sana unutma onlar konusunca degıl senin hal ve hareketlerinden anlarlar seniiii
Senden kötülerini göster ona her zaman işe yarar bu taktik, sonra kurban olur sana sksk
Eğer deli olmadığını kanıtlamaya çalışıyorsan kesin delisin..
Hayır, seni anlamayan kişi kendisidir. Sende sorun olmadığı ortada. Sevilen birisin 🌸
Ya bırak o deli alıyolar parayı sonra iyi olmamızı bekliyolar shdjdj
Hangimiz Deli değiliz barış çok şükür bende sende deliyiz
Kendini var sandığına göre deli olan o. Sen iyisin.
Çünkü deli olan senin psikoloğunun kendisi bırak o sana ispatlasın 🌝
Senin yüzünden ben de deli olacağım, kafamı karıştırma bea 😏
Delisin sen delisin djdjdjjdidjdjdjdjjdjdjdjd
Sen deli ben deli sen seni bilmezsen ben hep deli hür deli dolu barış 🤣😃✌️mühim olan akıllı deli olmamız ayrıcalık bu..
Kim o psikolog dövelim barışiko
resimde işte sandalyede oturuyor
Allah cezanı vermesin
Afied xd
Aman boş ver deli olmak iyidir 😂
Teşekkürler 😂
Sadece sen değil hepimiz deliyis jedj
Teşekkürler destek için sdfsdf
Allah'ım boş ver o deli olmuş zaten sen olmasan da olur 😅
Deli olmadığına inanmıyorsa asıl deli kendisidir. Koy g tüne tekmeyi, s ktir olup gitsin.
Diliriyorsun paşam anlatma sus o konuşsun
Sandalye cevap versin
Deli değilsin sen bir yıkıksın ölüsün barış
o deli çünkü😂😂
Bence psikolog deli..
Ya karşıdaki asıl deliyse
Hepimiz bazen biraz deliyiz
Değilsin acaba o mu deli mdkfk
Bence deli değilsin
Estağfurullah kardeşim, inanmazsa inanmasın.
Seni delirtenler delidir
Ben senin yansımanım de ona :))
Deli değilsin 😄
delimisin bilmemde şizofren olma ihtimalin yuksek
Bos ver yaa ben de deliyim
sen deli değilsin, psikoloğun deli
Ben konuşurum onla inanır 🙂↔️
Deli değilsin, sadece yalnızsın
Deli olabilirsin😂😂
Yok gayet akıllı birine benziyon
Barisi da kaybettik
Delisin xbd