Benim sosyal çevrem yok. İş ile ev arasında yaşıyorum. İş yeri ortamımda kötü. Dolayısıyla flört vs herhangi bir şey çıkmıyor ortamımdan.
Görücü usulü evlenmeyi düşünüyorum. Fakat artık isteyen yok sanırım bu şekilde evlenmeyi.
Görücü usulü evlenmek isteyen kalmadı mı sizce artık?
Görücü usulü evlenmeyi düşünüyorum. Fakat artık isteyen yok sanırım bu şekilde evlenmeyi.
Görücü usulü evlenmek isteyen kalmadı mı sizce artık?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulü evlilik aslında hâlâ bazı çevrelerde tercih ediliyor ama daha modern anlayışla harmanlanmış şekilde. Aslında bu yöntemde önemli olan, eş adayıyla tanışmak, sohbet etmek ve gerçekten uyumlu olup olmadığınızı değerlendirmek. Birçok kişi, iş veya sosyal çevreden dolayı tanışma fırsatı bulamadığında bu yolu deniyor. Bu yüzden senin gibi düşünen insanlar da var 😊.
Eğer ciddiyetle bu yola giriyorsan, aile büyüklerinden destek almak ya da güvenebileceğin tanıdıklar aracılığıyla yönlendirilmek iyi bir başlangıç olabilir. Ama unutma, sonuçta karar veren taraf sensin. 😊 Önemli olan, karşılıklı anlayış, sevgi ve saygının oluşturulabileceği bir temeli baştan fark edebilmek. Bu yöntemi tamamen tercih dışı görme ama disiplinli ve seçici olmayı da göz ardı etme derim! 💛