Erkekler neden böyle ezikce davranıyor?

Dışarıdan bakıp beğeniyor gelip tanışmak istiyor bende tamam tanışalım diyorum soruyorum adım ne kimin nesisin kimin fesisin iş güç ne ne kadar para kazanıyorsun ev Araban var mı vs

Kalkıyor kez ana bak tipine bakmadan para avcılığı yapıyor

Pardon da ben mi senin ayağına geldim tanışmaya

Tanışmayı red ettiğimde bile kovalayan kendisi sonra tamam dedikten sonra sorularıma hakaretler savuruan yine kendisi

Pardon da seni neyine göre seveyim kalkmış bana diyor sen bana sunacaksınız gelmiş bunları istiyorsun ula ezik gelen sensin demek ki bir şey gormussun gelmişsin asaligilayarak seni kabul etmemi bekleyemezsin öyle yapan kadınların psikolojik destek almaları sart.

Bir kere bana geleceksen elin ayağın düzgün olacak bakıyorum o yok

Geçmişin temiz olacak eeee o da yok

Maddi anlamda güçlü olacak zengin varlıklı olacak eee o da yok

Peki ben seni neden seceyim

Bana geçmişi temiz eli yüzü düzgün varlıklı zengin herif gerekli ben napim başkasının çöpü fakir birisini değersiz miyim

Neymiş efendim kadının yaşı erkeğin parası sorulmazmis bakbak bak

Yaşımı da ortaya attı eee yanıp bitiyordu hani yaşım o zaman gözüne batmıyor muydu üstüne üstlük benden küçük ama dedem gibi duruyor olan sensin

Ey Allah'ım bu ülkenin erkekleri neden bu kadar ezik ya da bana mı denk geliyor kızlar çok mu yoklukta bunları adam sınıfına koyuyor bilmem kızlar peşinden koşuyoruz koşan varsa kap evlen diyorum basıyor hakareti zaten cevabı olmayanın hakareti olur

İçin doluydu döktüm ya rahatladim

Erkekler neden böyle ezikce davranıyor?