Aile & Toplum Tek başıma salt hayatı seviyorum ama zor tarafı var sizce zor yanları nedir yalnızlık? KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Hasta olsam kimsem yok günlerce sürüyor hastanede yatsam tek başıma yürümeye çalışıyorum yine de şükür Tek başıma salt hayatı seviyorum ama zor tarafı var sizce zor yanları nedir yalnızlık? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uzakiklim Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 105% 10 ay Ailen sana çok uzak olmamalı. İstediğin an ulaşabilmeli. Ben sadece temizlik konusunda sorun yaşıyorum. Vaktim olmadığından istediğim kadar detaylı yapamıyorum bazen. Ama başkasının yapmasını da istemiyorum. Vakit bulunca temizliyorum. 0 0 Yorumla
ali_ezhane Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 102% 10 ay Kafada kurmak isiz isiz durmak =delirmek ile aklı korumak arasında ince cizgi 0 6 Yorumla KelebekBlossom 10 ay İkisi de yok şükür çalışıyorum da kafa da kurmuyorum da Yorumla ali_ezhane 10 ay Zamanla olur eve kapanırsan Yorumla KelebekBlossom 10 ay Eve kapanmış değilim Yorumla ali_ezhane 10 ay Sorun yok ozmn Yorumla ali_ezhane 10 ay Devammmmm keeee Yorumla KelebekBlossom 10 ay Bari düzgün takip et hepsi attın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailen sana çok uzak olmamalı. İstediğin an ulaşabilmeli. Ben sadece temizlik konusunda sorun yaşıyorum. Vaktim olmadığından istediğim kadar detaylı yapamıyorum bazen. Ama başkasının yapmasını da istemiyorum. Vakit bulunca temizliyorum.
Kafada kurmak isiz isiz durmak =delirmek ile aklı korumak arasında ince cizgi
İkisi de yok şükür çalışıyorum da kafa da kurmuyorum da
Zamanla olur eve kapanırsan
Eve kapanmış değilim
Sorun yok ozmn
Devammmmm keeee
Bari düzgün takip et hepsi attın