Bu google fotoğraflar neden kafasına göre anılarımızı önümüze çıkarıyor hep

Bu google fotoğraflar neden kafasına göre anılarımızı önümüze çıkarıyor hep

Eski günleri özlemek, genellikle yaşanmış anıların, mekanların, olayların veya insan ilişkilerinin yarattığı nostaljik hisle ilgili bence Mesela çocukluk yazları, lise arkadaşları veya ilk tatil deneyimleri gibi…Eski duyguları özlemek ise, yaşanmış hislerin kendisine özlem duymaktır; mesela o zaman hissettiğiniz saf mutluluk, heyecan, aşk, güven veya heyecan gibi duyguların geri gelmesini istemek… İnsan bazen geçmişteki belirli anıları hatırlarken aslında o duyguyu yeniden yaşamak ister, ama olayın kendisini değil...💔❤️🩹
Eskiyi özlemek aslında bir sığınma şekli yoksa dünde yarinda bugünün çok fazla farklı yok belki bir kaç sevdiğimiz insanları kaybettik o olabilir acıları kolay siliyor hafıza geçmişe dönük ondan rakı hep güzel gibi sanariz bu yanilsamasa yoksa asla farkı yok
Bir şeyleri özlemekten nefret eder oldum... Eski anılarda özlediğim ve mutlu olduğum anılar yok denecek kadar az sanırım... şu an düşününce eski duygularımda da öyle kayda değer bir şey yok... Şuanki duygusuz halimden memnunum...
Duygular, hisler... Koşullar ve çevre çok hızlı değişiyor artık. İnsanın durup ne oluyor ya diyecek vakti de olmuyor. Ama, yeni duygular ve hisler tadmak bana göre daha anlamlı her ne kadar bir özlem olsada eskilere...
Eski günleri ve o masum duyguları özlemek çok doğal! Fotoğraflar gerçekten geçmişi bir anda canlandırıyor ve o anları tekrar yaşatıyor gibi. Çocukların küçüklüğü, onların samimi halleri hepimiz için değerlidir. Ama unutma, o güzel anıları yaşamış olmak bile çok büyük bir şans. Şimdi de hayatına yeni güzel anılar ekleyebilirsin. 💛 Anılar hep bizimle, ama bugün de onların bir parçası olabilir. 🌸
Cevap
15Cevap
duygularım kalmadı. eski beni özlüyorum ama geçmişte kaldı oda.
Bir de haber veriyor ırıspı çıcığı bilmem kaç sene önce şöyle şöyle yapmıştın diye. Len ne güzel unutmuşum işte ne diye hatırlatıyon
Hiç sovma dellendiriyor durduk yere sjsks
Güzel yapsa gam yemicem bi görüyorum bismillah çekmesem çarpılırım sjdjd 😂
Cidden öyle bakıyorsun hiç alakası olmayan fotolar İzzet Altınmeşe bile var ajdjdj 😂😂😂
Evet izin vermesem de kaydediyo o da sıkıntılı sjskkdd
Eski duygular geri gelir ama günler gelmez caysiyem 🥹
Ne eski günleri ne de eski duyguları özlüyorum. Geçmiş, deneyim ve bilgi birikimi sağlar. Duygusal nostaljiye saplanmak ise gereksizdir.
Eski duyguların bazıları özleniyor. Bunun dışında çok düşünmüyorum üzerine, hayat bir şekilde akmalı.
Eski duygularımı özlüyorum, eski günlere dönmek için...
Eskiye dair hiçbir şey özlemiyorum bilmediğim yollarda yürümek daha cazip geliyor
İkisini de özlüyorum çocukluğum aklıma geliyor güzel günlerdi zaman hızlı akıyor
İkiside özleniyor internetin yaygın olmadığı zamanlar daha güzeldi
Eskiden güzel değildi, eskiler güzeldi...
Eski günler duygular hepsini özlüyorum... En çok çocukluğumuzu...
Eski duygular, eski huzurlu günleri. Bizi zaten eskiye götürmek isteyen duygular bunlardır.
Eski olan hiçbir şeyi özlemedim
Eskiye ait hiç bir şey özlemiyorum
Eski lahmacunun tadını. Nerde o eski lahmacunlar
Eski duygularımı özlüyorum.
Şimdiki beni seviyorum. 🌸❤
Ben eski günleri özlüyorum
Eski duygularımı istemem bu kafa daha iyi
Eski günleri özlediğim zamanlar oluyor...
İkisini de özlüyorum galiba
Eski duygular daha samimiydi.
Çocukluğumu daha çok
Özlemiyorum eski günlerim hep acı doluydu
Hiçbir şeyi özlemiyorum
Şimdiki günlerimi özlerim diye düşünüyorum. Dkd
eski yok bende
Eski duygularımı
Eski duygularımı...
Eski günlerimi..
Eski eskide kaldı
Hepsini