Aile & Toplum Ablanla Abinle Kardeşinle Ev arkadaşı olur muydun? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Ben ev arkadaşıyım kardeşimle, Zor ama güzel bir durum Güncellemeler10 ay Her iki cevap için tek soru: Neden? Ablanla Abinle Kardeşinle Ev arkadaşı olur muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gülaişe Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Hayır ya sanmıyorum çünkü zaten evden gitmek istemeeme sebep onlar onlarla ayrı eve çıkmam bi şey değiştirmez 2 0 Yorumla
Sezencik_55 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Erkek kardeşimle olurum eğlence katar 1 3 Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Sana katılıyorum, Tecrübe ile sabittirAma ev işleri sana kalır büyük olasılıkla Yorumla Sezencik_55 10 ay Yok ev işleri konusunda gerçekten çok iyidir Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Ooo bir erkek kardeş ev işlerinde iyi ha, özendim Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 10 ay Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. Yok yok yok Allah korusun 1 5 Yorumla Kağannnn1 10 ay Bir 25 yılım daha yok vermem yanii Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Niye be ne yapacaklar sana da Allah korisun diyorsun Yorumla Kağannnn1 10 ay Yaşamadan bilemezsin bebeğim Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay kardeşimle ev arkadaşıyım Yorumla Kağannnn1 10 ay Ohhh ne güzel bizim Cansuyu da al götür çok istiyordun zaten Yorumla
youxd Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 101% 10 ay Asla 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Neden asla? Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% 10 ay Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Amann evlerden ırak 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Niye be :D Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkek kardeşimle belki beellki 0 0 Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 655 cevap paylaştı. olurdum 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olurum evet. 1 0 Yorumla
Love_Me69 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 10 ay Evet 1 5 Yorumla Love_Me69 10 ay Bende annemleÇok zevkli Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay zevk mi, bebeğim valide başının etini yer be Yorumla Love_Me69 10 ay Hayır beArkadaştan öteyiz Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay ooo Yorumla Love_Me69 10 ay Öyle ama her şeyi yapıyoruz Yorumla
Alyam2123 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 10 ay Evet seve seve 1 6 Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay Oooo şaşırtıcı cevap Yorumla Alyam2123 10 ay Abimle aynı evdeyiz zaten Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay İyiymiş, biz de sizin farklı versiyonuz Yorumla Alyam2123 10 ay Ne gibi Yorumla Rüyayenidengeldi 10 ay ben de kardeşimle aynı evdeyimSiz abi kardeş, biz abla kardeşbenzerlik Yorumla Alyam2123 10 ay Evet özelde devam edelimmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır ya sanmıyorum çünkü zaten evden gitmek istemeeme sebep onlar onlarla ayrı eve çıkmam bi şey değiştirmez
Erkek kardeşimle olurum eğlence katar
Sana katılıyorum, Tecrübe ile sabittir
Ama ev işleri sana kalır büyük olasılıkla
Yok ev işleri konusunda gerçekten çok iyidir
Ooo bir erkek kardeş ev işlerinde iyi ha, özendim
Yok yok yok Allah korusun
Bir 25 yılım daha yok vermem yanii
Niye be ne yapacaklar sana da Allah korisun diyorsun
Yaşamadan bilemezsin bebeğim
kardeşimle ev arkadaşıyım
Ohhh ne güzel bizim Cansuyu da al götür çok istiyordun zaten
Abimle olurdum