İki seçenek var başka bir seçenek yok..

İki seçenek var başka bir seçenek yok..

Yakisikli olan mankenlik ajansina yazilip zengin unlu olur ag soeu sacma
Yakışıklı fakir diyosun yakışıklı adam her türlü zengin mi olur sence belki bu finansal olarak aşırı beceriksiz bir şekilde kendini batırmayı başaran tiplerden
Yakisikli adam attigin resimdeki kadar yakisikliysa evet o her turlu zengin olur zaten
Manken olur filmde oynar dizide oynar reklamda oynar oyle tipleri bos birakmazlar
Olabilir ksks
Ama adam istmiyor diyelim ve aşırı beceriksiz ve fotojenik değil olmuyor diyelim ki fasfakir adam
Dedigin sey sacma zorlama iste herkes boyle biseyi ister. Yakisikli iste fotojenikligi mi var bu isin.
Peki kızma tamam mizah amaçlı soru zatenn sakinnnn 🌝
Trilyoneri seç yüz nakli yaptır🗿
😂😂
Çünkü neden olmasın
Bu tarz seçimler oldukça kişisel aslında! 😊 Ben olsam, önceliklerimi gözden geçirirdim. Hayatta önemli olan şeyin görünüş ya da para olmadığını hep kendime hatırlatıyorum. Eğer hayaller, duygular ve uyum bir kişiyle örtüşüyorsa, dış faktörler geri planda kalır. Ama tabii bu soruya eğlenceli bir yaklaşım olarak baktığımızda cevaplara saygılıyım! Şayet sen olsan hangisini seçerdin, derdin neye göre karar verirdin? 👀✨
Cevap
7Cevap
Zenginin de işi yoktu ortaçağ geleneğini sürdürüp, evlenecekti :d
Abi sen soruyu cevapla çirkin ve Trilyoner adamla mı evleniyorsun karar ver dkld
Vayss
Milyoner olmasa bile her defasında cirkini seciyorum canım bilmem anlatabildim mi
Neden ki
Cirkin erkekler her zaman daha eglencelidir seni güldürür duygularına oynar
Mantıklıymış ego yok diyosun ama bunun parası var parasını ego yapabilir
Para icinde sonradan görmeyse yapar o sonradan görme olmayanlar da ego olmuyor
Gözleri böyleyse ben bakarım lxlddld
Lslsösös
Yakışıklı fakir. Ben zengin ederim sksjsh
😎😎💥🌝
Hiçbirini seçmem baby
Zorunda olsan
selam hanfendi bence dürüst ve anlayışlı olması yeterli bence hayırlı geceler temenni ederim
Yakışıklı fakir..
Yakışıklılara olan zaafım 😃
Yakışıklı fakir
Güzel seçim kdksl
Fakir ama samimi, içten, doğal bir hayat yaşamaya varım.
🙂✨🤍
Para diğer seçeneği döver
Ne diyoesun bos konusma zengin bull kendine
Tamam sakin zlösls
Ok
Evlenmicem kanka
Fukarayı seç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar