Eşim kac gündür bana soguk davranıyor, ben haklı ya da haksız olsamda ona guler yuzlu yaklaşıyorum sarıliyorum ama beni itiyor?

Yaz okuluna da ders çalışmak icin eşimden 1 ay öncesine kadar izin aldım, esimin akrabaları arıyor geç dönüyorum telefona ya da 1 gün sonra dönüyorum diye esim bana gard aldı. öylede bir kac gün hem ders çalıştığım icin hemde rahatsız olduğum icin yemek yapamadim, esim işten geldi ne olsa saydırdı bana, senin yuzunden eve misafir cagiramiyorum, seni arayanlara hep yalan diyorum işi var diye. Eşimin vari yoğu çevresi ya da kendi kök ailesi. bir kac gün sonra sınava girecem bende ne motivasyon bırakmadı. Simdide bana tavır almış konuşmuyor benimle ben yine hakli ya da haksız olayım gittim guler yüzlü yaklaşıp sariliyorum itiyor beni. Sanki namussuzluk yaptim ona. Moralim cok bozuk arkadaşlar. Sinavimi bildiği halde beni cok kirdi. Bide diyorki yemek bahane doldum sana patladım. Yeri ve zamanı şimdi değildi sınavdan sonra deseydin dedim

Eşim kac gündür bana soguk davranıyor, ben haklı ya da haksız olsamda ona guler yuzlu yaklaşıyorum sarıliyorum ama beni itiyor?