- Diğer konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılbunlar tarsus c tipi'ne alınacaklar. dava adana ağır ceza mahkemesine gönderilecek. dava "canavarca hisle cinayet işlemek" ile açılacak. kısa bir süre sonra adana kürkçüler cezaevine nakledilecekler. böylelerini, uyuşturucuyu, çeteyi oraya gönderirler; yani cehenneme, bunlar yeni yetme bebeler. mapus damını ağalık yapabilecekleri bir yer sanıyorlar. bu yüzden belde silahla geziyor, öldürmekte beis görmüyorlar. işte bunların ağababaları, yani en "erkek"leri o cezaevinde, aile görüşlerinde hüngür hüngür ağlıyordu. öyle bir şiddet, öyle bir dehşet var ki orada, tutuklular nakil olmak için bin takla atıyor da nakletmiyorlar. etseler de ya nevşehir ya erzurum. yani sürgün yerleri. o da ruhunu öldürüp seni bitkiye çevirdikten sonra.
merhumenin akrabaları, tanıdıkları okuyorsa ilk basamak için müsterih olsunlar. öyle koğuşa bavulu bırakıp yataklarına geçmiyorlar. gördüm, biliyorum. önce karşılama salonuna alınacaklar. kapalı, kulaktan ırak bir mekan. 10-15 görevli ölmeyecekleri şekilde dövecek bunları önce. sonra sürüyerek avluya alacaklar. soyunun diyecekler. çömeltip, domaltıp onurlarını sikecekler önce. sonra vücut taraması yapacaklar. yani makatına bile bakacaklar. işlem bitince koğuşlarına alacaklar. önce izole bir koğuşa alınırlar, sonra normale. normal deyince burada yatanlar, etkili olanlar çoluk çocuk değil. tecavüzcü, çocuk ve kadın katili (namus davası addettikleri kavram dışında) ancak hanımlık yapar.
ilk altı ay yerde yatacaklar. altlarında sadece bir battaniye olacak. kaidedir bu. içerisi nemli, soğuk ciğeri delip geçiyor. hızla kilo kaybediyorsun, gözlerinin altı yeşile çalıyor. her gece maltayı siliyorsun kısa saplı paspas ile. durur ya da kalkarsan dayak yiyorsun. hani ışıklar kapanınca gözlerini kapıyorsun ya karanlığa, bu gün de ölmedim anne diyorsun hani. o an malta'dan çığlıkları gelen adamlar böyleleri işte. sabahlara kadar canı sıkılan her memur dövüyor bunları. duymuyor kimse, bilmiyor. kimse anlatamıyor. morluklar vücut içinde.126 Yorumla- +1 yıl
görüşlerde gardiyanlar cirit atıyor. tek bir şey söyle, öldürürler seni. basit, intihar etti derler. çok oldu hani, ondan söylüyorum.
Özgecan kardeşimizin mekanı cennet olsun. katilleri " BURADA ALLAH YOK" yazılı kapıdan içeri girerken bin defa kapanacaklar Özgecan'ın ayaklarına. af dileyecekler. ama geri akmayacak zaman. hatta hiç akmayacak.
Demiş ekşiden arkadaşı biri. Umarım hepsi doğrudur. - +1 yıl
Teşekkürler ama ben yazmadım umarım doğrudur diye duygulara ortak oldum.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Bir kere genelleme yapma bunu herkes yapmıyor bir kere onu yetiştiren anne babada suç var kendini geliştirememiş cahilin teki bence böle insanlar ibret alem için asılması lazım ozaman bak başkaları yapabiliyorlarmı ben acıyorum acıyorum o kızlara ailesi özene bözene yetiştirsin büyütsün şerefsiz kendini bilmeyenin teki gelsin onu öldürsün sonuçta hepimizin anası bacısı var bölede düşünmek lazım bence o şerefsizlere güzel bir linç yakışır
22 Yorumla
Tecavüz eden o insan dışı varlıklarla diğer erkekleri bir tutmak çok yanlış. Onlar insanlık yoksunu vicdansız sadece kendi zevklerini düşünen yaratıklar. Onları idam etmek basit kalır. Hadım edeceksin veya koyacaksın onları namus cinayeti işleyenlerin arasına onlar verecek cezasını. Acılar içinde kıvrana kıvrana gebermelerini izleyebilirim içim bir gram acımadan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@cimbomlu_42 sen sadece acik giyenlere hunu yapıldığını düşünüyorsa n gozlerini ac vurada zaman geçireceğine nette bu haberlere bir bak..
birde bayan olacaksın! !! Bir gun basina gelirse bizde sana aynisi soyleriz!
Önemli olan insanlarin kani bozuk olmasin!!!40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Diğer konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeklik değil, şerefsizlik, haysiyetsizliktir. Bu kısmını düzeltelim.
100 Yorumla - Diğer konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılilimden ahlaktan uzak kalırsan. kız evladını obje olarak gösterirsen. erkek evladına karşı cinse obje olarak baktırırsan. karşı cinse saygı duymayı öğretmezsen. aslında söylenecek çok şey var ama bunu yapan yok. anca milletimiz birisi ölünce ya da bişey olunca aklı başına geliyor. 2-3 gün sonra gene aynı. çok balık hafızalı bir toplumuz. balık bile bizim milletten daha akıllı.
20 Yorumla - Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler daha güçlü
Çünkü erkeklerde sokacak alet var
Çünkü erkeklerde toplum baskısı çekinme utanma duygusu daha az.
Çünkü "bazı" erkekler katıksız o. çocuğu
Not: Genelleme yapmanın lüzumu da yok bundan vazgeçin artık ak. Bazı kızlar var ellerinde olsa tecavüzden beter ederler.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek suç bayanlarda görülüyor açık bu bayan buna isteyen istedigini diyebilir düşüncesinde çogu insan, nefsiniz yok mu beyinleri yok mu bu erkeklerin,(genelleme yapmıyorum), sadece bayanlar açık giyiniyor hak ediyorlar diye düşünüyor çogu insanımız ne yazıkki
10 YorumlaDiğer konusunda 897 cevap paylaştı. Lanet olsun elinde silahlı resminide koymuş bir yerlere bunu tanıyanlar önceden de kesin vardı. Bence sapık olduğunu bilenlerde vardır. Ama kimse söylememiş işte buda bir masumum hayatına mal oldu. Bu tarz kişilere öyle ağır ceza verceksin ki gelecekde deneyecek kişilere ibret olsun. Bir dönem Amerikada uygulanan elektrikli sandalye cezası gibi.
01 Yorumlakopek bile yamlarimda iyi kalir mahluk bunlar domuzlar gebermesinler surundursunler olmek istiyoruz die yalvarsinlar
12 Yorumla- +1 yıl
herkes istedigi gibi yetistiremiyo malesef bence annesini sucalamamak lazim iyi yetistirememis bir anne olabilir o... olamaz kadina siddete tecavuze kufure hayir bir kadin olarak neyin ne oldugunu bilmeden bir anneye o... dersek erkekler herseyi yapar bence dikkat etmeliyiz @sanalkatliam
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Erkek" demek çok fazla olur. Aslında onlara, "insan" bile diyemeyiz. "Hayvan" demek ise, onları sadece yüceltir. Bunlar, insanlıktan nasibini almamış mahlukatlardır!
22 Yorumla- +1 yıl
Şeriata göre idam edilmeleri gerekir. Ama ne yazık ki 24 yıl yatıp, çıkarlar.
Genelde ikinsebep e bağlarlar. Ya küçükken cinsel istismara uğramıştır ya da yine küçükken anne babasinin cinsel ilişkiye girerdigini görmüştür. Bunlar erkeklerin sapık olmasini etkileyen en büyük iki faktör.
31 Yorumla- +1 yıl
tamamda erkek çocuğu yaşamaz böyle şeyleri kız çocukları yaşar cinsel istismar falan çünkü bunları yapanların neredeyse tamamı erkek olduğu için erkeklerde cinsel çekim olarak kızlardan hoşlandığı için erkeğin yaşaması tuhaf ve saçma doğanın kanununa aykırı aslında kız çocuğuda yaşamamalı aslında çünkü çocuk sonuçta gelişmemiş vücudu sadece yetişkin kadınlar uğramalı bu tarz şeylere tabi eğer normal bir dünyada yaşıyorsak aslında ama yaşamıyoruz işte.
+1 yılKadınlar erkeklerden 9 kat daha fazla nevsi olurmuş ama ne acıdır ki kadın 9 nevsinide firenleye biliyor erkekler ise bir nevsine yenik düşüyor kadın olmak harbi zor iş
20 YorumlaKadında var 9 nefis 1 haya erkekde var 1 nefis 9 haya. kadın 9 nefsine bile kontrol edebilirken erkek o 1 nefsini kontrol edemez. Cinsellik hormonu eğer hat safhada olursa kendini kontrol edemezse gözü kararır ne olursa olsun o işi yapmak ister. Bir anlık bir istekdir bu iradesi zayıf olanlar karşı koyamaz ve kötü yola sürüklenir.
00 Yorumla
+1 yılTecavüz bir saldırıdır. Bu küçüklükten itibaren gelişen kişilik yapısıyla ilgidir antisosyal kişilik bozukluğu olan bu kişilerin şiddet eğilimleri çoktur. Bunu aşmak için eğitim aile içi ilişkiler güçlendirilmelidir.
20 YorumlaŞeref, Namus, Onur, Gurur, Hassiyet, İnsanlık Yoksunu Olanlar Yapar Bunu...
Düzeltme yapmışsınız erkekler için demişsiniz başta tüm erkekleri karıştırmayalım...
Cinsiyetle Erkek Olunmuyor Maalesef...20 Yorumla
+1 yılerkekler olarak sınıflandırmak olmamış. erkekler tecavüz etmez, sapkın ve sapıklar tecavüz eder. erkek kavramını kirletmeyin lütfen. herkesin kardeşi, annesi var ve artık herkes otobüse binilmesinden dahi korkuyor. toplum olarak çöküşteyiz.
10 Yorumla
+1 yılBaşka birinin varlık alanını işgal ettiğin zaman egon tatmin olur. Tecavüz de bunun yollarindan biridir. Başka birini aciz bırakmak , güçsüzlüğünü farketmek ego tatmininin Nirvanasıdır.
10 Yorumla
+1 yılçünkü güçleri kadınlara yetıyor o o. cocuklarının afedersınız ama az bıle bu küfür onlar için onlarda ne halsiyett ve ne ar namus var hiç bir b*k yok o it sürülerinde
10 Yorumla
+1 yılBir kız bir **** ****** ******** tarafından tecavüze uğradı ve biz erkekler hepimiz röpteşambırlı Nuri Alço olduk.
20 YorumlaTamam günah biliyorum ama kızlar açılıp sacilmasa azitmasa azmasalar erkeklerde nefislerine hakim olurlar şimdi şöyle düşünün yolda 2 bayan yürüyor birisi açık birisi kapalı hangisine bakarsın işte bida öyle bişi kadınlar azitmasalar erkeklerde azitmaz KAPANMAK FARZ'DIR.
11 Yorumla- +1 yıl
Annene, kız kardeşine, akrabalarına, tecavüz ettikleri zaman bu laflarını hatırlayıp biraz düşün ayrıca kim ki Bir kadının giydiği kıyafet yüzünden yan gözle bakacak erkeklerin kadınlardan üstünlüğü yoktur bunu bu boş beynine sok.
+1 yılO zamanda bütün kızlar neden aldatır diyelim olurmu öyle şey genelleme yapmayın. Yobaz olan kendine hakim olamayan modern olmayan gerici olan yobaz olan erkek tecavüz eder.
11 Yorumla
+1 yılErkekler değil de bazı erkekler sapık ruhlu yetiştikleri için... Bu işin cinsiyeti yok, İstanbul'da bir hayat kadını 15 yaşındaki çocuğa zorla tecavüz ettirdi... Yani bildiğin kadın etti...
00 YorumlaADAM olan bir şey yapmaz.
Ski ile düşünen her boku yer.
Erkekler diye de genelleyip herkesi bir tutma. Onun bunun çocukları yüzünden iyileri de yakıyorsun.10 Yorumlaacaba ne çekiyor onları nasıl bir fantazileri var şuanda kenidmi böyle filmlerin içinde buluyorum film izlemek lazım anlamak için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimi şeriat isteyen din kullanıcıları, tecavüzcünün nefsi olduğunu, kızın giyimine dikkat etmediği için bu olayla maruz kaldığını söylüyor ve gazeteciler var içlerinde, kızın sadece saçı açık, ve öldürülme sebebi namusunu korumaya çalışması
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 dk lik zevk icin gencecik kizin hayatti gitti Allah belanizi versin o. çlari!!!
41 Yorumla Beyinsizlikten. İçlerinde pislik var
Anaları onları doğurmamış sıçmış
Kusura bakmayın artık dayanamadım sövdüm00 YorumlaYa nerden bilelim ameka ya sanki biz tecavüz ettik katiller neden adam öldürüyo sen biliyomusun sanki suçu biz işledik bize soruyor ayar oldum sana bizde üzüldük bir dünya da bizi mi yargılıyosun hayırsır?
10 YorumlaSen şimdi burada genelleme yapmışsın bende o zaman genelevlerde çalışanlarla sizi bir tutsam hoşunuza gidermi? Şerefsizin biri için bütün erkekleri aynı kefeye koymayın
12 YorumlaSorunun başındaki erkek kelimesini kaldırmalıyız , bunu yapanlar insan bile değil vicdanı olmayan pislik yaratıklar.
10 YorumlaNefis +seytan erkekler icin karsi konulamaz ikili ama bu kadari cok fazla
20 YorumlaKendi çocuğuna tecavüz eden anneler teklifini kabul etmedi diye arkadaşları ile bir olup erkeğin organını kesenler de görüyoruz. Bunun cinsiyet ile alakasi yok. Bu tamamen insanlıkla alakalı. İnsanlığını kaybeden sapkınlaşıyor.
10 Yorumla
+1 yılHayatlar hayaller kirleniyor demişsiniz, yanlış bir ifade kullanmışsınız. Kirlenmek nedir yahu? Özgecan kirlenmiş miydi? Kirden kastın ne?
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için böyle değil bu durum. Yahu yolda giderken niye baktın diye senle kavga eden insan tipleri bunlar. O yüzden bu çeşit insanlardan böyle bir hamle beklemek gerekmezmi sence.
00 Yorumla
+1 yılBu küçüklükten itibaren gelişen kişilik yapısıyla ilgidir. Bunu aşmak için eğitim aile içi ilişkiler güçlendirilmelidir. Üstüne bide şeytan+nefis eklenince böyle namussuzluk canilikler oluyor.
10 Yorumla
+1 yılLütfen erkek demeyelim onlara. Erkek değil onlar. İnsan bile değil.
10 Yorumla
+1 yılerkekler deme erkekler demeee o. çocukları de erkekler dersen bütün erkekler girer içine o. çocukları de
20 Yorumla
+1 yılAdam olmak cinsiyet meselesi değil, Şahsiyet meselesidir.
Lütfen genelleme yapmayalım. Saygılar..01 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Irispu çocukları oldukları için böyle yapıyorlar , bunları öldürüceksin hapis falan yalan
00 Yorumlaşu konuyu bir kez daha görürsem bende edicem yakında az kaldı
ama monitöre edicem00 Yorumla- Diğer konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılNamussuz köpekler oldukları için, erkek oldukları için değil.
10 Yorumla - Diğer konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılnormal kafayla olucak birsey degil multaka yüksek dozda birsey kulanmis olmasi lazim
10 Yorumla
+1 yılErkek demeyin allah aşkına yaa. O yaratıkları tanımlamak için yeterli kelime yok !!!
10 Yorumla
+1 yılartık herşeye genelleme yapıpta bokunu çıkarmayın kişilik meselsi bu cins değil şerefsizlik kanında varmış demekki.
10 YorumlaŞimdi bi' şey söylücem yine annelere hakaret olcak. O yüzen söylemiyorum. Bunu yapan 'erkeklerin' hepsi birer i*ne, yavşak, şerefsiz, beyin yoksunu.
10 Yorumla
+1 yılCogunun tipine bakarsaniz hepsi cirkin ve psikopat tipli. Bende anlamiyorum
10 Yorumlatecavüz eden erkek erkekliği geçtim insan değildir.
10 Yorumla
+1 yılİçinde vatan sevgisi, insan sevgisi,
ALLAH korkusu olmayan her insandan böyle
birşey beklerim ben.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz yetisme tarziyla ilgili. Benim onumde kadin çıplak dursa gel demedigi surece gitmem. Ama suda var bizde yariciplak gezsek bizde tecavuze ugrariz
10 Yorumla- Diğer konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılkaraktersiz ve allah korkuları olmadığı için olabilir mi
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
özelden söyle o zaman belki başka bişey anlamışımdır
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadının 7 nefsi vardır. Erkeğin 1 tane. Erkeğin tek nefsi kadının 7 nefsinden daha kuvvetlidir.
00 YorumlaŞerefsiz Onursuz ve Şahsiyetsiz olduklari için (Erkek deme lütfen onlar körpecik hanımefendi)
00 Yorumla
+1 yılvalla bilsek cevap verecezde bizde bilmiyoruz kansızlar onlar vicdansızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne soylense ne dense az bunlar icin erkek değil hatta insan degiller idam gelsinn bunlar icin yazik kiza ya gencliginin baharinda
10 Yorumla
+1 yılGtü başı açık kıyafetleri giyerler sonra erkeklerde suç ararlar!
212 Yorumla- +1 yıl
gerizekalımısın l*n sen? açık kıyafet giymekle ne alaka isteyen istediğini giyer uçkuruna sahip olamayan p**evenk ahlak yoksunu fakir beyini erkekler yapar bunu ancak. . tahrik olmak için her şey yeterlidir. senin kokundan bile tahrik olabiliyor erkekler..! erkeklerde suç aramıyoruz dikkat edersen. onursuz şerefsiz olan o kişi ve onun gibilerinden bahsediyoruz. .! yukarıdaki gizli kullanıcının söylediği gibi tecavüzcünün nefsi olduğunu, kızın giyimine dikkat etmediği için bu olayla maruz kaldığını söylüyor ve gazeteciler var içlerinde, kızın sadece saçı açık, ve öldürülme sebebi namusunu korumaya çalışması
- +1 yıl
Soruyu soran o kızdan bahsetmemiş değil mi? Sözümün arkasındayım sende ağzını topla gerizekalı sensin. Erkek bu nefsi çekiyor. Sen mini eteği giy erkekler bana bakıyor de tabi bakar! O kızın olayını araştırmadım bilmiyorum bile. Genel olarak tecavüzler üzerine yorum yaptım boş konuşmayın.
- +1 yıl
Birde kız olacaksın bu dediğin yarın seninde başına gelebilir.
- +1 yıl
Merak etme sen benden tahrik olacak bişey yapmıyorum. G. t sallamıyorum dışarı da giyinmesini de oturup kalkmasını da biliyorum. Bacak bacak üzerine bile atmıyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış bak nasıl kızlar tepki gösterdi demekki açık saçık giyiniyorsunuz ki bana çıkıştınız. Kusura bakmayın tecavüz varsa ortada tek suçlu erkek değildir!
- +1 yıl
Minibüse biniyorsun evine gitmek için. Tecavüze uğruyorsun. Ellerin kesiliyor. Sonra yakılarak öldürülüp çöp gibi bir dereye atılıyorsun. Sonra malın teki gelip hep bunlar etekten, tayttan saçtan diyor. İşte o an seni o 3 tecavüzcüyle aynı kefeye koyuyorum. Sen onların kadın türüsün. Seni uygun kıyafetlerle 3 tecavüzcüyle aynı odaya koyacaksın. Bakalım haklı mısın? Bakalım ölenin arkasından o pis ağzınla yorum yapabilecek misin?
- +1 yıl
Ya he he.
Uçkurlarına sahip çıkmadıklarından
10 Yorumla
+1 yılOfff biz nefsimize hakimiz siz degilsiniz , sanki her erkek tecavuzcu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolaylar üzücü t. c. yasaları hafif adamlar bişey olmaz az ceza alırlar maleseff
11 Yorumla
+1 yılerkekler tecevüz etmez sapıklar tecavüz eder
10 Yorumla
+1 yılKanında bozukdır onun opussu cocugudur ondan
12 Yorumla- +1 yıl
Pardon o cocugu olmasa onu yaparmı suç aile de de var kesinlikle katılmıyorum
+1 yılLalet olsun onu yapanlara
20 Yorumla
+1 yılHepsinin canı cehenneme. !!
00 YorumlaDiğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. iyi aile çocuğu yapmaz bunu.
20 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat