Bir erkek neden böyle olur anlamıyorum ya?

Bizim bir akrabamizin oğlu var. Anne tarafından baba tarafından değil. Neyse bu bahsettiğim kişi ailesi ile yaşıyor 30 yaşına girmek üzere girmedi daha. Alkolü yok sadece sigara içiyor ve evden işe işten eve gidip gelen bir insan. Tüm sülale onun bir vukuatını duymadık kime sorsan iyi biri der kimsenin haberi yok ama böyle alkol sigara kullanan srfsiz kızlarla sevgili olup ondan ona atlayan bir insanla arkadaş yetmezmiş gibi bekar evi var ve bu ev normal bir ev değil. Birkaç erkek arkadaşları ile ev tutmuşlar o eve kızı atıyorlar gönlünce eğleniyor yiyor içiyor svsiyor falan ve bunu yapmadan önce arıyor böyle böyle evde biz varız gelmeyin. Bu olmaması gereken bir durum. Hadi diyelim sen temizsin sadece sigaran var kızlarla o şekilde yatıp kalkan alkol kullanan biri ile senin ne işin var ve neden onla arkadaş oluyosun? Beyefendi düne kadar ikide bir bana bakıyor baştan aşağı süzüyor ama ailesi ile aynı ortamda bulunduğumuz için bana baktığını fark etmesinler diye kafasını çeviriyor kız arkadaş edinmiş bugün kızın doğum gününü kutlamaya gidiyor hazırlanıyor süsleniyor ütülü gömlek ayakkabısini siliyor 🤦🏻‍♀️ bir erkek neden böyle olur anlamıyorum ya karaktersizsen karaktersizsindir temizsen temizsindir bunun ortası yok.
Bir erkek neden böyle olur anlamıyorum ya?