Bosanmak isteyen ablamla sifirdan hayat kurmak mantıklımı?

Babam koye gelsin diyo Şu an dayimlardayiz dayim ve buyuk ablam diyo merkezden ev tutun ben calisicakmisim koydeki babami birakip babamda isterse kapiyi kilitleyip gelcekmis bizim ilcede yapalim bunlari koye gider geliriz sebzemizide yapariz diyorum babamda oyle dusunuyo unumuz var 18 cuval diyo gel kızım diyo yok koye gelmem ilceye gelmem çocukların okulu baslicak koyde okula gider diyo babam onada yok diyo bana pazartesi oraya gelcem onume gel diyo ablana gel dicem gelirse gelir gelmezse seni alir giderim sen bekarsin benim himayemdesin oralarda ev tutup ise geremezsin dedi bende oyle yapalim baba dedim kocasiyla madde sorunu yuzunden bosanma kararini verdi ablamin bogazini sıkmıs evden atmaya calismis falan dayimla gittik aldik ama ben koye diye aldim o da gelmem burada durucam kafa dinlicem diye tutturuyo banada sen niye is bakmiyon diyo bende dedim koye gidicez ilceden ev tutucaz calisicam ben sana ceyizlerimi veririm yataksa babam traktore yukler yatagimiz yorganimiz var getirir ben niye elin memleketinde ev tutup is bakayim yer bilmeyiz yol bilmeyiz babamida birakamam dedim sizce bu durumda benim ne yapmam lazim nasil bir yol izlemeliyim
Bosanmak isteyen ablamla sifirdan hayat kurmak mantıklımı?