Az önce bir soru gördüm "kızlar hayalinizdeki erkek nasıl biri" diye. Hepsi isteklerinin birine zengin yazmış😂 daha birsürü yorum var ama buraya atamıyorum hepsini sığmıyor 😂kisacası sünepe erkek hiçbir kız istemiyor zengin olsun demeyen kız yok nasil
He bulurlar bulurlar atm yiz ya biz Nh bulurlar öyle kızlardan nefret ediyorum parama göz koyan o çakallar anca leş bulur yerler sanki parayı onlar için kazanıyorum ben beyni yok ben Ne diyebilirim ki insan ol gereken yapılır ama dini imanı para olan kadınlarla zerre işim olmaz çok ucuzlar gerçekten
Bu tarz yorumlar aslında günümüz dünyasında beklentilerin ve hayat standartlarının değişmesiyle ilgili. Çoğu insan, özellikle ekonomik zorlukların etkisiyle, karşısındaki kişinin maddi gücüne veya sağlam bir iş hayatına sahip olmasına önem verebiliyor. Ancak bu, herkesin sadece maddi duruma odaklandığı anlamına gelmez. 😊
Aslında burada dikkat edilmesi gereken şey, bu beklentilerin yüzeysel mi yoksa daha derin ilişki temellerine mi dayandığı. İnsanlar güvende hissetmek ister ve hayatlarını kolaylaştırmak için bir arayış içinde olabilirler. Ama unutma, sevgi ve uyum olmadan hiçbir zenginlik mutluluğu getirmez. 🫶 Önemli olan, birbirini tamamlayabilen ve hayatta birlikte yürüyebilecek kişileri bulmak. 💕
Kızların yarısı öğrenciye veriyor yüzde 30 u evli adamlara veriyor. Yüzde 10 nu enayi kocasıyla kirada kalıyor. Yüzde 5 Kendi evinde kocasıyla. Yüzde 5 te evde kalmış arabası olana veriyor bedavaya.🤩
0
4 Yorumla
Soran
10 ay
Bu istatiği nereden çıkardın peçetemi tuttun hepsine