Kizlar, bazi erkeklerin kadin nefreti gercekten cok garip?

sag olsun sanirim biraz onlarin zihinlerini anladim, kadin nefretleri gercekten cok yuksek, erkek olduruldugunde adalet diyen erkekler, profilinde ahmet olan kisiler, ikbal olayiyla dalga geciyor, bu kadar kotulermis gercekten yeni fark ediyorum, olay sadece kadin olmamiz, bir kadini oldurmeyi, dovmeyi guc gosterisi saniyorlar, kimisi katiller icin "tanrim, atam, babam" diye bahsediyor, yarisa girip "erkekler daha guclu bu kadar kisi oldurduk" demeye basliyorlar, kendi cinsini yuceltmek guc gosterisi yapmak icin yapmadiklari demedikleri sey yok, harbi sasirdim kimisi "erkek yaninda bicak tasiyorsa kendini kadindan kurtarmak icindir, kadinlar yuzunden guvende degiliz, disari cikamiyoruz" gibi seyler soyluyor, ama isine gelince "kadin hic bir sey yapamaz, tek yumruguma bakar, anca filmlerde kadin dover" diyor ayni kisiler, sizofren gibiler, kendi kafalarinda ayri bir dunya kurgulamislar sanirim, ve sokakta kalan erkeklerede cok dikkat edin, ac kaldiklari ve usudukleri icin hapse girmek istiyorlar karinlari doysun diye, ev almiyor hapse dusmek daha guzel geliyor yarim akilliya,
ayrica erkek/kadin icin bir sey daha soyleyeyim taczi kiyafet meselesi saniyorsaniz eger, bebekler, hayvanlar, kapali kadinlar, hamile kisiler, morgdaki ceset bile buna maruz kalirken sorunu etekte gormemelisiniz, ayrica ikbalin sansursuz fotografina az/n cok erkek gordum, o k/sik kafanin boyun kismini matkapla delmeyi bir seyler yapmayi hayal etmisler. k/esik kafa icin? hani igrencligin farkindasiniz dimi? erkek olsam cinsimi savucak yuzum olmazdi heralde mk

genel konusmuyorum farkindaysaniz "tum erkekler" demedim, bazi genelleme yapma diyip yapan erkekler gibi, o yuzden ustunuze bir sey alinmayin, sadece herkesin dusuncelerini merak ettim, bence bunlar deney olarak kullanilmali, hem yapanlar, hem bu tarz dusunceye sahip kisiler, tek cozum gibi duruyor
Güncellemeler
10 ay
kizlar bazi erkeklerin ne kadar kotu olabilecegini, ve zihinlerinde daha da igrenc seyler dusukduklerini bilmenizi istedim, hisleriniz guzel ama gelecegi dusunmeden kendizi yipratmayin, faydam olacagini dusunerek gundeme getirmek istedim 💞💞💞😙
Kizlar, bazi erkeklerin kadin nefreti gercekten cok garip?