Her kızın makyaj yapmamasıyla birlikte, her erkekte arabalara ilgi duymuyor. Buna rağmen hangi taraf daha öndedir sizce?

İkisini düşün tarafını seç
Suaviter in modo, fortiter in re
Her kızın makyaj yapmamasıyla birlikte, her erkekte arabalara ilgi duymuyor. Buna rağmen hangi taraf daha öndedir sizce?

İkisini düşün tarafını seç
Suaviter in modo, fortiter in re
Kızların makyaj konusundaki bilgisi, erkeklerin araba bilgisine göre daha önde sayılabilir. Bunun en büyük nedeni makyajın birçok kadın için sadece bir bakım rutini değil aynı zamanda bir ifade biçimi ve ilgi alanı haline gelmiş olmasıdır. Renk uyumları, cilt tipine uygun ürün seçimi, teknik uygulamalar ve sürekli değişen makyaj trendleri gibi konulara hakimiyet kadınların bu alanda daha fazla bilgi ve deneyim sahibi olmasına katkı sağlıyor. Erkeklerde araba bilgisi elbette yaygın olabilir. Ancak genellikle temel düzeyde kalırken, kadınlar makyaj konusunda daha derinlemesine bilgi sahibidirler...
Bi erkek arabanın sadece dikiz aynasından ya da radyo tuşundan modeline kadar söyler yüzde ki makyajıj doğrudan markasını söyleyemiyorsanız hiç bu yarışa girmeyin 😄
O artık en üst seviye
Makyajı ihtiyaç duyan yapar ben de yapmıyorum 30 yaşındayım bebek gibi yüzüm var 19 yaşında gösteriyorsun diyorlar 😂 geçen bayram bir akraba bunun cildi niye bu kadar parlak dedi iltifat etti falan 😄 Makyaj yapmayanı uzaylı olarak addetmeyin hayatım makyaj ihtiyacı olmayanın yapmadığı bir şey. Arabalarla ilgilenmeyen adam neyse makyaj yapmayan kadın odur falan diye insanları ayrıştırmanız komik. Makedon genlerim sağolsun hiç ihtiyacım yok makyaja 😂😂
kızlar bence çünkü kız makyaj yapmasını bilmiyorsa ya da yapmıyorsa illa önüne makyaj bilgileri işte mağazalarda bakar bu neymiş falan diye o yüzden kızlar
Cevap
17Cevap
Benim hiç araba bilgim yok. O yüzden kızların makyaj bilgisi
kadınların makyaj bilgileri
Benim araba bilgim daha çoktur. Makyaj sıfıra yakın 🍒
Yalnız olmadığımı biliyordum bu konuda 🥳
Benim makyaj bilgim yok😅 araba parçalarından falan anlıyorum biraz önde sayılır mıyım acaba sjsjdjd
Makyaj bilgisi hayat kurtarmaz ama araba bilgisi hayat kurtarır. Makyaj özgüveni eksik sahtekar ve albeni olmayan kızların kullandığı bir kandırmadir
1.2 PureTech motor Peugeot ön yargısından bence çıkılmalı. Fuşyayla pembenin ayırdına varan ve ruj ile gloss’un farkını bilen erkekler de vardır.
İlk cümleyi biraz açar mısınız?
Erkek bireyler arabalar ve benzeti mekanik şeyleri daha iyi bilir çünkü ilgileri vardır demek istedim. Fakat kadinlar da bunu bilebilir. Yani sizinki ön yargıdır. Bütün genellemeler gibi bu da çok doğru değildir.
Bence kişiden kişiye değişir, insanların farklı zevkleri ve renkleri olabilir
Açıkçası ulaşamayacağım şeylere ilgi duymuyorum.
Mesela Bugatti alacak param yok. Özelliklerini bilsem ne bilmesem ne?
Bir de o arabanın hakkını verecek yol yok Türkiye de..
Zor soru, ikisi kapışır ama kadınlar alabilir bu maçı
Makyajda pek bilgi yokki adlarını ve işlevlerini bil elin yatkın olsun tamam
Eyeliner der susarım saçın makyajın rengin kodu var ya hu bir oje görüp kodundan tut nasıl elde edileceğine kadar her şeyi biliyorsunuz hepsini dahil ettim
Benim için başka bir dünya gibi öğrenmek istesem zorlanırım muhtemelen
İlerleme kaydedilmiş! Helal 😄🥳
Bence yetenekle de alakalı bazı makyajlar görüyorum sanat yapıyorlar resmen 👌 müthişlii, ne demekk
Bence ona da ihtiyacın yok makyajsız da güzeliiz 🌷✨
evett her halimiz müthiş 🥳🎈
Erkeklerin araba bilgisi
Erkeklerin araba bilgisi kat kat iyi.
Kadınların makyaj bilgisi
Makyaj bilgimz on numara
Kızların makyaj bilgisiyle yarışılmaz
İkisi De fena kapışır
Kızların makyaj bilgisiii
Erkeklerin araba bilgisi..
Erkeklerin araba bilgisi
Araba hadi neyse gerekli bir bilgi. Makyaj boş iş..
Kızların makyaj bilgisi
Herkes kendi alanında usta
Kızların makyaj
Kapışır
araba
erkek araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?