Eşimle 9 aydır ayrı yaşıyoruz 10 aylık kızımız var eşim ana kuzusu kızlar barışmalımıyım kızım baba sevgisi hiç almadı?

Dostlar ben 5 yıllık evliydim eşim çalımıyordu ben çakışıyodum. iş arıyorum bahanesiyle beni oyalıyodu ve kaynanamın yanında kalıyorduk annemden ayrılamam annem yanlız diyodu. Ama bagzende belki ayrı eve çıkarız diyodu ve beni böyle inandırım zamanımı geçiriyodu. 1 yıl önce hamile kaldım. Hani doktora gidersinde sorurlar ya ne hastalığınız var ha bende orada eşimin cam kemik hastası olduğunu öğrendim anlamadınmı hiç diye soracak olursanız hayır çünkü tıp1 cam kemik hastası sadece bana diyodu bende romatizma var ve belli kırılmış evlenmeden önce ben bir tek bunu biliyodum yani. Evet benim kızımdada aynı hastalık çıktı kınamıyorum ama bana söyleme hakkı vardı ondan sonra ben soğumaya başladım çünkü ben çok cabaladım çalıştım annesine katlandım onun için baştan söyleseydi yine kabul ederdim ama bşr çarisini bulurduk çocuk sahibi olmadan önce. Her neyse kızım doğdu bu sefer of zaten kayanam dilli pislik insanlar oğluna fit veriyo doğumdan sonra eşim değişti anacı oldu brnşm ailemi horm görmeye başladı. Ondan sonra ben annem kızıma 40 mevlüdü yapıcaktı ailem 6 saat uzaklıkta kalıyo bende kızım 30 günlğkken geldik anneme sadece kızım ben mevlüt için kaldım burada 2 hafta eşimde tavırla falan en sonunda kafam attı kaldım burada ne aradı ne geldi ne gelip gördü 2-3 aylıkken bırda ben kızımın fotoğraflarını göndermeye başladık öyle konuşmaya başladı. İstiyo bizi gelin diyo yine değişmedi her şey beni hatalı buluyolar ama gel diyo kimse sana bişey demiycek 1 yıla kadar ev tutucaz diyo falan. Kızlar kimsenin başına gelmeden insan bilmiyo bir çocukla anne baba kapısında çok zor milletin bakılı ağır gelmeye başladı annem babam ne kadarda iyi niyetli olsada olmuyo ve babam biraz fena çok kumanda veriyo bana yani ayrı ev tutiyim dedim olmaz diyo evlen diyo başkasıyla falan kafayi yicem bana akıl verin ne yapiyim kızımla mutlu olmak istiyorum eşimi hayla seviyorum ama korkuyorum ha birde annemle babam kızıma çok alıştılar ve benimsediler eyer eşime gidersem beni banam siler

Eşimle 9 aydır ayrı yaşıyoruz 10 aylık kızımız var eşim ana kuzusu kızlar barışmalımıyım kızım baba sevgisi hiç almadı?