Dostlar ben 5 yıllık evliydim eşim çalımıyordu ben çakışıyodum. iş arıyorum bahanesiyle beni oyalıyodu ve kaynanamın yanında kalıyorduk annemden ayrılamam annem yanlız diyodu. Ama bagzende belki ayrı eve çıkarız diyodu ve beni böyle inandırım zamanımı geçiriyodu. 1 yıl önce hamile kaldım. Hani doktora gidersinde sorurlar ya ne hastalığınız var ha bende orada eşimin cam kemik hastası olduğunu öğrendim anlamadınmı hiç diye soracak olursanız hayır çünkü tıp1 cam kemik hastası sadece bana diyodu bende romatizma var ve belli kırılmış evlenmeden önce ben bir tek bunu biliyodum yani. Evet benim kızımdada aynı hastalık çıktı kınamıyorum ama bana söyleme hakkı vardı ondan sonra ben soğumaya başladım çünkü ben çok cabaladım çalıştım annesine katlandım onun için baştan söyleseydi yine kabul ederdim ama bşr çarisini bulurduk çocuk sahibi olmadan önce. Her neyse kızım doğdu bu sefer of zaten kayanam dilli pislik insanlar oğluna fit veriyo doğumdan sonra eşim değişti anacı oldu brnşm ailemi horm görmeye başladı. Ondan sonra ben annem kızıma 40 mevlüdü yapıcaktı ailem 6 saat uzaklıkta kalıyo bende kızım 30 günlğkken geldik anneme sadece kızım ben mevlüt için kaldım burada 2 hafta eşimde tavırla falan en sonunda kafam attı kaldım burada ne aradı ne geldi ne gelip gördü 2-3 aylıkken bırda ben kızımın fotoğraflarını göndermeye başladık öyle konuşmaya başladı. İstiyo bizi gelin diyo yine değişmedi her şey beni hatalı buluyolar ama gel diyo kimse sana bişey demiycek 1 yıla kadar ev tutucaz diyo falan. Kızlar kimsenin başına gelmeden insan bilmiyo bir çocukla anne baba kapısında çok zor milletin bakılı ağır gelmeye başladı annem babam ne kadarda iyi niyetli olsada olmuyo ve babam biraz fena çok kumanda veriyo bana yani ayrı ev tutiyim dedim olmaz diyo evlen diyo başkasıyla falan kafayi yicem bana akıl verin ne yapiyim kızımla mutlu olmak istiyorum eşimi hayla seviyorum ama korkuyorum ha birde annemle babam kızıma çok alıştılar ve benimsediler eyer eşime gidersem beni banam siler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar karmaşık ve zor bir durumda kalmışsın ki, hislerini anlıyorum. Sen de hem kendin, hem kızın için en doğrusu ne olur diye düşünüyorsun. Eşine karşı kızgınlık duyuyorsun ama aranızda sevgi de hala var. Şimdi sakin bir şekilde durup, neler yapılabilir onlara bakalım 🌸.
Babanın baskıcı tarafıyla baş etmek kolay değil ama daha bağımsız kararlar vermen gerektiğini bilmelisin. Onlarla açıkça konuşup, seni desteklemelerini istemelisin. Eşe dönme fikrine gelince ise, "1 yıl içinde ev tutarız" gibi belirsiz vaatlere güvenmek yerine, konuşup somut bir plan yapmalısınız. Eğer tekrar bir araya gelecekseniz, açık iletişim ve ailenden bağımsız bir düzen kurmaları çok önemli.
Kızına gelecekte sağlıklı bir ortam verebilmek için öncelik kendine değer vermek ve huzurlu bir ortam oluşturmak. Çaresiz hissettiğinde profesyonel bir destek almayı da düşünebilirsin. Sabırlı ol, her şey yavaş yavaş yoluna girebilir 💜.