Gizli Cahil, dinci muhafazakar insanlari ozellikle de erkekleri nasil ayirtedebilirim? Bu kadar yapmacik olabiliyrken nasil cozerm?

Baslarda rol yapiyorlar samimi ve iyi ve kendini gelistiren tip gibi duruyorlar etkilemek icin ama sonra iclerinden sanki bir canavar cikiyor herseye saldiriyor dalga geciyor hakkina geciyor ve bunlari ogrendigimde coktan darbe yemis oluyorum zaten o kisiden

ben de bunlari anlayip uzak durmak istiyorum (neden anlamiyorum bunu once aciklayim azerbaycanliyim ve turkiyedeki insanlar insan tiplerini bilmiyorum cok fazla, zaten iletisim yerine kavga eden bir toplum anlayamiyorum da bu yuzden iletisime de sadece gelip kullanmak icin geciyorlar ahlaksizlik yani)

herkes boyle degil evet biliyorum ama cogunluk 80/100 boyle 4senede bunu gordum azerbaycanda mesela inssanlar genelde cahil, geri kafali, dinden konusup ama tam tersi olan tipler ve insanlari insan yerine koyan, kendini surekli gelistiren insanlar oluyorlar ve bu dis gorunus ve konusmayla anlayabiliyorsun kimin ne oldugunu biri daha keko tarziyken digerleri daha normaal sakin insanlar oluyor ama turkiyede disi guzel ici kotu ve maskeli rol cok iyi rol yapan insanlar var

Gizli Cahil, dinci muhafazakar insanlari ozellikle de erkekleri nasil ayirtedebilirim? Bu kadar yapmacik olabiliyrken nasil cozerm?