Resmi olarak evlendim ama yapabilecek miyim bilmiyorum 🥹?

Aile kavramının yeri bende çok ayrıdır özellikle anne baba söz konusu olunca çok hassas ve duygusalım gözlerim doluyor bu zamana kadar da aileme çok bağlı büyüdüm onlara layık bi evlat olmak için mücadele ediyorum geçen hafta nikahım oldu evlendim ama nikahım kıyılırken babam ağladı çok duygulandım 🥹 çok rahat büyüdüm şehirde.. şimdi köye yerleşeceğim zor bi süreç olacak benim için kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturacağız altlı üstlü çok iyi insanlar sen iyisen herkes iyidir gerçi ama başaramama korkusu yiyip bitiyor beni her gece gizli gizli ağlıyorum anne evimde son 1 ayım sonra gidiyorum 😢 onlar desen çok hassaslar annem benim en yakın arkadaşım her yere benimle gider gelir şimdi 1 saat uzaklıkta bir yere gidicem çok değil ama aynı yerde olduğu gibi olur mu çok özlerim onları ben 🥹 köy hayatı tarla bahçe zeytin bunları bilmiyorum ben kardeşim de kinayeli şekilde yapamaz o 1-2 yıla döner gelir diye düşünüyor hakkımda annemle babam da utandır herkesi kızım gittiğin yerde geçimini iyi yap saygıda kusur etme bizden çıktın artık dediler dilini tut cevap verme ani çıkış yapma diye nasihatlar veriyorlar hep 🥹 soyadım bile değişti her şey gözümde o kadar zor geliyor ki büyüyor yapamayacak korkusu sarıyor her yanımı 🥹 çok da duygusalım

Resmi olarak evlendim ama yapabilecek miyim bilmiyorum 🥹?