2025 ilk 6 ayın ortalaması 136 kişi
Evli kadınların oranı ≈ 71 %
Bekar kadınların oranı ≈ 29 %
Kadınların bilinçsiz davranmasından olabilir mi?
2025 ilk 6 ayın ortalaması 136 kişi
Evli kadınların oranı ≈ 71 %
Bekar kadınların oranı ≈ 29 %
Kadınların bilinçsiz davranmasından olabilir mi?
Cevap
0Cevap
Mutsuz evliik vardir bitmelidir ama neden adam öldürmeyi seçiyor ve neden sen psikolojisi bozuk kadının bebeğin öldürmesiyle bosanmayi bir tutup adamin kadini öldürmesini hak gördün.. Türkiye de "anne bebeğini öldürdü"olayi kac kere yaşandı.. hadi diyelim 3 tane olsun 10 tane olsun...
Benle lütfen tartışma anlamak icin sana soruyorum..
Senin demenle öldürülen kadınlar hakketti.. adam haklıydı gerçekten mi? Ölmeleri mi lazim di?
Cevabımı neden kaldırıyorsun?
Çünkü hakaretler ediyorsun hakaretler etmeden seviyeli şekilde kendini ifade edebilirsin...
Sana gerçekten soruyorum..
Öldürülmeyi hakediyolar mıydi? Hemde vahşice
Cevabı versem de kaldıracaksın, bu oyuna gelmeyeceğim. Hakaret içeren tek tek cümlem yok, neyse onu söyledim. Bu sitenin kurucuları erkek ve adminlerin seninle farklı düşünebileceğinin farkındasın. Çocuk cinayetlerini küçümseyip topu erkeğe atıp sonrasında kürtajı savunan kadına az bile dedim. Neyin vahşi olduğu belli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın cinayetleri çok acı bir gerçek ve bunun kadınların bilinçsiz davranmasıyla ilişkilendirilmesi oldukça yanlış bir bakış açısı. Bu sorun, esasen toplumsal cinsiyet eşitsizliği, erkek egemen anlayışlar, psikolojik dengesizlikler ve şiddet kültürünün bir çıktısıdır. Evlilik içinde şiddetin daha fazla görülmesi, yakın ilişkilerde güç dengesi sorunlarından ve şiddetle başa çıkma yollarının yetersizliğinden kaynaklanabilir. Kadınlar şiddetin sebebi değildir, bu konu tamamen şiddeti uygulayanın sorumluluğundadır. Güçlü bir hukuki sistem, eğitim ve toplumda farkındalıkla bu sorunun önüne geçebiliriz. 🕊️