Flörtleştiğim çocuk Kürt.. Kültürlerinden ve geleneklerinden aşırı uzağım. Olmaz mı bizden?

Irkçı biri değilim, terörist sempatizanlığı yapmıyorsa benim için sıkıntı yok zaten. Eskişehirliyim Eskişehirde yaşıyorum. Oda burada doğup büyüyüp burada okumuş ailesi de buralı biri. Terör sempatizanlığı kesinlikle yok bir sürü Türk arkadaşı var ve herkesin ırkına saygı duyuyor. burada doğup burada büyümüş burada çocukluğunu geçirmiş biri. Karakteri falan çok iyi ciddi düşünmüyordum. Ama geçen gün dedi ki ailelerimizi tanıstıralım dedi. Annem sorun etmez ama babamı bilmiyorum. Ve onun ailesi beni sever mi bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi kültürlerinden yaşam tarzlarından çocuğunun uzağım. Açık giyinirim ve biri laf ederse kendimi tutamam. çocuk yapmak evliliğin baya sonrakı dönemlerinde gezmek istiyorum gençliğimi yaşamak ve erkek çocuk doğurmak gibi ayrı bir çabam olmaz. Maks 2 çocuk dogururum nasip olursa. Dillerini bilmiyorum ırklarına saygı duyuyorum ama şunu söyleyeyim ki dillerini öğrenmek istemiyorum evde Kürtçe öğrenip konuşmam yani. Ve diğer şeylerden de öyle. Saygı bozmam hassas noktalarıma karısmazlarsa ve asırı hizmet yapmam. Bunlar kalabalın aile değiller ama bilemiyorum. Kafam çok karışık. Sorunlu ayrılmak istemiyorum. Çocuk ailesine önem veriyor çünkü onları dinler.

Güncellemeler
10 ay
Irkçı faşistler rica ediyorum soruya o değerli!(!) parmaklarını yormamak içim girmesin. Uğraşmadan kaldırıcam çünkü. Sorun ırk değil. Ve sizde bu topraklarda doğmuş biri olarak Kürt doğma ihtimaliniz çok yüksekti. Terörist değilse ne zararı var onların da vatanı topragı burası? Çoğunluğa göre yargılamayı kesin. İnşallah çocuğunuz falan Kürt damat getirir de görürsünüz o zaman dalga geçmeyi
Güncellemeler
10 ay
Güncellemem hakaret edenleredir. Hiç bir insanın ırkından dolayı hakaret etme şansınız yok
Kültür ya da yaşam biçimlerinden dolayı olmayacagımızı dusunuyorsanız lütfen düzgün dille belirtin
Flörtleştiğim çocuk Kürt.. Kültürlerinden ve geleneklerinden aşırı uzağım. Olmaz mı bizden?