Kadın
Erkek
İkiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bunun cinsiyeti yok her iki cinsiyetinde çeşitli yöntemleri var. masum kızlar @evlatlarına denk gelince onlar için erkekler yalancı, erkekler ise eyşanlara denk gelince kadınlar yalancı olur.
Yalan söyleme konusunda cinsiyetler arasında belirgin bir fark yok aslında, ancak kadınların genellikle başkalarını korumak amacıyla, erkeklerin ise daha çok kişisel çıkarlar doğrultusunda yalana başvuruyor...
Kadın az yalan söylese de güzel söyler yakalanmaz. Erkek bol bol söyler ama eline yüzüne bulaştırır açık verir.
Bencede :)
Valla yatağa atmak için erkekler çok güzel yalan söyleyende var parasını yemek için yalan söyleyen kadın da
Karakter meselesi
Aynen öyle çok güzel söyledin
Yalan söylemek cinsiyete değil, tamamen insanın karakterine ve duruma bağlı bir şey aslında. 😊 Kadınlar ya da erkekler daha çok yalan söylüyor demek biraz genelleme olur. Ama sosyal araştırmalar bazen erkeklerin daha sık, kadınların ise daha stratejik yalanlar söylediğini söylüyor. İkisi de farklı nedenlerle yalan söyleyebilir. Sana örneğin kimseye zarar vermemek için ya da zor bir durumu kurtarmak için yalan söylemenin daha yaygın olduğunu söyleyebilirim. O yüzden ben "İkisi de" seçeneğini işaretlerdim 🌟. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🧐
Ayen öyle :)
Evet bende öyle düşünüyorum
Cevap
17Cevap
karaktersiz olan söyler
Bunun cinsiyet ile alakası yok herkesin hayatınin bir parçasıdır zaman zaman yalan söylemek
Doğru söyledin
Kadın. Erkeğin zihni yalanı tamamlayamaz mutlaka açık verir.
Doğru :)
Her iki cinsde söyler daha başarılı olan yakalanmaz
Her ikisi de eşit şekilde söyle. Fakat kadın daha zeki olduğu için, erkek bunu kolay kolay fark edemez.
her iki tarafta söyler söyler de biz erkekler yakalanırız
kadınlar alsaaaa yahu DNA sında var kadınların DNA bu boru mu?
Çok konuşan çok yalan söyler
Aynen öyle
Kadınlar yalancılığın Allahıdır
:D
Bu cinsiyete bakmaz karaktere bakar
Soru mıydı bu erkekler tabii
Cinsiyetle alakası yok bunun
Erkek dicem ulan bugün gıcık oluyorum erkeklere
kadın söyler ama sen anlamazsın
Karakterle alakalı.
Aynen öyle :)
Aman aman hemde çok çok uzak dursunlar :*