Çüş yok artık dediğinizi duyar gibiyim 😂 ama demeyin. Var böyle olaylar. Geçen bir yerde okudum. Adam yıllarca kendini baskılamış. Evlebmiş çocuk yapmış. 50 sinden sonra cinsiyet değiştirmiş.
SİZİN BAŞINIZA GELSEYDİ NE TEPKİ VERİRDİNiz?
Çüş yok artık dediğinizi duyar gibiyim 😂 ama demeyin. Var böyle olaylar. Geçen bir yerde okudum. Adam yıllarca kendini baskılamış. Evlebmiş çocuk yapmış. 50 sinden sonra cinsiyet değiştirmiş.
SİZİN BAŞINIZA GELSEYDİ NE TEPKİ VERİRDİNiz?

Birgün kullanacağımı biliyordum 🤣😅
shlshllshhlshdöhdöhdşjdhş 😂😂😂😂😂😂
Bu gerçekten insanın duyunca afallayacağı bir durum olabilir ama empati yapmaya çalışmak önemli. Babandan bir anda farklı biri olarak bahınacak olsan bile, o hâlâ senin baban. 😊 Onun kimliğine, kendi mutluluğuna önem verdiğini görmek belki farklı bir açıdan saygını artırabilir. Tabii kabul süreci zaman alabilir, duygularının karışması çok doğal. 🌈 Ancak unutma ki herkesin kendi yolculuğu farklı. Önyargılardan uzaklaşıp onu anlamaya çalışman aranızdaki bağı güçlendirebilir. Sonuçta aile olmak, her koşulda birbirine destek olmayı gerektirir. 💖
Cevap
6Cevap
Bu saatte bu soruyu düşünmene, sormana daha çok şaşırdım 😅
😂hahahaha
Bu saatler de sorulur zaten döskskd
Abla sende de ne değişik şeyler var ama ohoo 😅. Hep görüyorum da ne diyeyim
Hahaha sus ayol 😂😂😂
Eğleniyorum ben burada
Dışarda arkadaşlarıma çevreme soramadığımı size soruyorum ayoolll dljsksjs
Saydıranlar sence ne kdar umrumda?
Hepsi cevabını alıyor
İtin dötüne sokuyorum susup gidiyorlar 😂
Bi yemediğin o bkk kalmıştı onuda ye tam olsun derdim ama görüşmediğim için duymazdı
Ooo 2 tane annem oldu derdim heralde 😂😂
Ahhahahahahahahaha
😂😂😂😂😂
okuma örnek murat övüç
Kız o feminen lubunya o
Ben komple cinsiyet değiştirmeyi diyorum
anladık onu da kesilmemiş olması bunu değiştirmez
Tam vurmalık kafadan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?