Aile evi travmaları?

Allah nasip ederse inşallah hayırlısıyla ailem yaşadığım evde son 18 gün ama bu evde o kadar zor zamanlar Yaşadım Ki yani bu bile bana çok geliyor zor geliyor düşündükçe ne yapacağım diyorum çok bir şey kalmadı Çok şükür Bunun farkındayım ama yani karakterime vesaire çok saygı duymadığı zaman oldu psikolojik fiziksel şiddeti yaşadığım çok zaman oldu evi terk ettiğim zamanlar oldu şimdi Rabbim bir çıkış yolu verdi çok şükür Ama şu anda kalamam bu olsa herkes gün böyle vücudun farklı tepkiler veriyor hemen yatmak istiyorum ailemle zaman geçirmemek için hafta sonu evdeyken ne yapacağım diye düşünüyorum yemek yemiyorum ailemle yanındayken titriyorum kendimi sorguluyorum çok bir şey olmasın diye tüm İhtiyaçlarımı odama götürüyorum ve Maalesef ki odanda kardeşimle yatıyoruz bilmiyorum normal mi ailem üzülüyor Ben de böyle hissettiğim için üzülüyorum ailem isterim bilmiyor bu arada ama bir taraftan da artık kendi hayatımı kurmak için bir adım attığım için mutluyum hevesliyim ama bu yaşadığımın travmasını nasıl Atlatacağım nasıl kendimi iyileştireceğim gittiğim yerde bilmiyorum Bunun etkilerini yaşayacağımı biliyorum çünkü

Aile evi travmaları?