Erkek arkadaşımın ailesi ikili oynuyor?

1.5 yıllık ilişkim var. Babamı zor güç ikna ettim zamanında geldi tanıştılar. Takı ne istiyorsunuz dediler babamda gereken neyse çok abartmadan söyledi. 2 tane anne süt hakkı istedi. Ama yine geri bana takacaktı. Annesi duyar duymaz senin kızın satılık mı bilmem ne dedi 80 bin tl için. Durumu da iyi olmasına rağmen. Hem diyor ki kenarda 3 milyonum var hem pazarlık yapıyor babamla. Yok arabayı vermem bilmem ne üstelik kimse araba konusunu açmamasına rağmen. Meğer öğrendim ki kadın bu işi istemediğinden yapıyormuş. Beni arayıp oğlunun kötü özelliklerini demeye başladı 1 aydır eşli sevgililerinden bahsediyor. Ama asla kendisine söylememem için yemin ettiriyor bizi döver bilmem ne diyerek. Bende şüphelenmeye başladım en sonunda oğluna söyledim. Meğer oğluna o aralar çok daha iyi davranıyormuş. Benim ağzımdan nişanı 6 ay sonra istiyor kız demişler oysaki öyle bir şey yok. Bir önceki sevgilisini de kızın kanına girerek ayırmış. Ben ne uğraşlarla babamı ikna ettim tam olacak derken nelerle uğraşıyorum Allah aşkına ben ne yapmalıyım.
Erkek arkadaşımın ailesi ikili oynuyor?