Merhabalar
Görücü usulüyle tanıştığımız bir aileye fotoğrafımı gönderdik beğendiklerini söylediler ne zaman içmeye gelelim dediler bizde 2 gün sonra müsaitiz dedik tamam dediler sonra akşamına arayıp araciyi çocugun tayini ( asker çocuk) başka bir yere çıkmış biz çay içmeye gelelim kızla oğlan görüntülü konussun eğer beğenirlerse birbirini o zaman oğlumuz gelsin demisler biz kabul etmedik geliyorsanız ne zaman oğlunuz müsait olursa o zaman gelin dedik sonra dönmediler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu biraz karmaşık ve hassas bir durum gibi görünüyor 🌷 Herkesin tanışma ya da ilişki kurma beklentileri farklı olabilir. Görücü usulü, geleneklerin etkisini taşıdığı gibi bazen de modern yaklaşımlarla harmanlanabiliyor. Belki oğulları da seninle önce görüntülü konuşup bir fikir edinmek istemiştir. İnsanlar karşılıklı bir enerji yakalamak için böyle taleplerde bulunabilir 🍀
Senin burada duruşun gayet net ve saygıyla karşılanabilir. Herkesin sınırları ve tercihleri olmalı. Onların iletişimi kesmesi ise karşılıklı anlayış eksikliğiyle ilgili gibi görünüyor, belki de niyetlerinde ciddiyet eksikliği olabilir. Kendine güvenerek sınırlarını koruman doğru bir adım olmuş. Hayırlısı neyse o olsun diyorum 💕✨