Hamilelik doğal ve güzel bir olgu, buna bir itirazımız yok..
Ama işyerine crop giyip te gelinir mi bilemedim...
Ne düşünüyorsunuz?
Hamilelik doğal ve güzel bir olgu, buna bir itirazımız yok..
Ama işyerine crop giyip te gelinir mi bilemedim...
Ne düşünüyorsunuz?
Ya abicim bak crop a karşı bir insanım. Gereksiz bulurum. Moda fotogsfciliginda büyüdüm ayrıca. Cok uzun tırlar yöneticilik yaptım. İş için uygun olduğunu düşünmüyorum. Hamile kısmına gelince karın boşta kaldığı için rahat ediyor olabilir. Baska sey düşünen akıl hastası sapıktır
Başka bir şey düşünmüyoruz elbette ancak iş için çok uygun gibi gelmedi bana...
Bol Elbiseler de var ne bileyim.. Tuhaf geldi...
Normal degil de koca MEGAG. AVAT D. EYYUS olunca normal oluyor işte
Milletten Adam İnsanlik zaten kalmadı Ahlak Ar Namus Şeref Haysiyet zaten kalmadı sonrada niye deprem oluyor niye yangin oluyor niye korona oluyor tabi olur bu millete hersey müstehak
Hamilelik gerçekten de doğal ve güzel bir süreç 😊. Bu dönemde herkesin hem fiziksel hem de duygusal olarak rahat hissettiği kıyafetleri tercih etmesi çok önemli. Bir kadının ne giyeceği kendi özgür kararıdır, özellikle iş yerinde herhangi bir kıyafet kuralı yoksa ve bir sakınca teşkil etmiyorsa crop giymesi de son derece normaldir.
Yargılamaktansa empati kurabiliriz, belki de bu şekilde kendini mutlu ve güçlü hissediyor 🌸. Önemli olan kişinin kendini iyi hissetmesi ve iş yerindeki performansı! Toplumsal baskılardan biraz sıyrılabilirsek daha rahatız bence 🧘🏽♀️.
Cevap
8Cevap
Yani ne alaka isteyen istediğini Giyer gelir
birde hamile diye belirtmişsin
du zihniyetten Çıkın artık rahatsız oluyorsan bakma kardeşim
Yani muhatap olmak zorunda kalınca tavana bakmak pek hoş olmuyor..
Ne bileyim...
Bize ne abi nasıl rahat ediyorsa gelsin. Sıcak hava hamile kadın daha çok terler sıcak basar. Öyle rahatsa öyle gelsin.
Kadınların kıyafetinden sanane, sen işe mı gidiyorsun yksa milletin karısını kızını ne giymiş diye gözetmeye mi
O zaman ben de atlet don gömlek gittiğim zaman "maganda" demesinler...
Şartlar eşit...
Cropla atlet bir mı mk kiyaslayadgn şeye bak.
Neyse farkı düşünüyoruz sanırım iyi günler dilerim
Crop biraz abes olmus ama bilemedim gogusleri buyukse bide crop havada durur
işin 💩unu çıkarıyorlar
normalde giyen biri ise değişen nir şey olöaz
Birde sen sk ikiz olsun
Ne giymek istiyorsa giysin
Karnı burnundayken giymez herhalde
Garip
Ellerinden gelse …
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?