kuzenim kocasından boşanicak
kendi öz kardeşleri ve babasından bile kıskanıyor
özgür Bir hayat yasiyamiyor
kendi öz kardeşleri ve babasından bile kıskanıyor
özgür Bir hayat yasiyamiyor
Evlenirim ne kadar mesaj atıp tutsam da iş ciddiye bindiği zaman zaten işten eve, evden işe gidiyorum, hanımcı olurum. Çevremde gördüğüm genelde tüm erkekler hanımcı ve cenneti yaşıyorlar, çok mutlular.
Aşırı kıskançlık bir ilişkiyi ciddi şekilde yıpratabilir. Özgürlüğün kısıtlanması, bireyin kendini ifade edememesi evlilikte büyük sorunlara yol açıyor. Kuzenin için bu durum gerçekten çok zor olmalı. İnsan, sevdiğini paylaşmak istemez ama aşırı kıskançlık, sevgi değil, kontrol ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Böyle bir ilişkiye başlamadan önce mutlaka düşünmek ve gerekirse destek almak önemli. Sanırım ben böyle bir kişiyle evlenmezdim çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı güvenle yürür. Kuzenine güçlü olması ve destek alması gerektiğini iletebilirsin 💖
Cevap
3Cevap
Kıskannçlık meselesi varya çok basit bir şey aslında ben rahatsız olurum dediğin hiçbişeyi yapmıcak iki tarafta bu ama bunun herşeyine takarsan abartının dibi olur
başından kardeşlerinden kiskanan biri çok zor
açıkçası kocamı neden annesinden veya ablasíndan kiskanayím
Evet zor işi işte doğru tanımak çok onemli
Yani saçma olağan dışı hani nasıl bi kafa yapısı bilemedim
onlarda öyle diyor böyle hayat yaşanmaz diyorlar haklılar
Hayat yaşamıyorki zaten katlanmak zorunda kalıyor sadece vakit doldurur gibi işte evlilik yaşıyor
evet
Zor işi boşanmak istiyormu
evet istiyor napicak öyle adamı çok gençte 23 yaşında
Yaa bu yaşta hani neden evlenmişki bide hemen bukadar tanımadığı birisini gençmiş
hayat işte ne olacağı belli değil
Oylede birazda tanımak onemli onceden ayrılmakla evlenince ayrılmak arasında fark oluyor sonuçta
evet öyle bence yeniden evlenmek isterse bekar birini bile bula bilir hiç evlenmemiş
sadece çahil insanlar böyle şeylere
takılır önemli olan insanın birbirini sevmesi saygı göstermesi
İnsanın bakış açısına gore değişir herkes bir olmaz ama nasibinde varsa güzel birisi anlaşabildiği neden olmasın yani sonuçta her ilişki güzel olmuyor ve boşanmada oluyor insan dengine raslayınca rahatlıyor
Ama hemen evlenmeye atılmaması daha doğru biraz kafa dinleyebilir
Tehlikeli fazlası
kesinlikle
evet ama kızı var küçücük bir kaç aylık 2yıldır evliler görücü usulü kötü
evet 2 aydır annesinin evinde ama bebeğini ondan almışlar
bebeği 3 aylık falan
inşallah yazık yani bebeğe annesinden ayırmak kuzenim onların evine gidemez bebeğini almak için değişik insanlar cahil insanlar böyle Koçman aile bir evde yaşıyor abartman gibi ama değil aşırı büyük 2 katlı villa
inşallah
Oda artık nebilim saçma
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?